Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άνευ προηγουμένου ξέσπασμα για το επεισόδιο Βαρεμένου - Καραμανλή: «Σκάστε, όταν η χώρα θρηνεί δύο νέα παιδιά»

Άνευ προηγουμένου ξέσπασμα για το επεισόδιο Βαρεμένου – Καραμανλή: «Σκάστε, όταν η χώρα θρηνεί δύο νέα παιδιά»

«Δηλαδή δεν μπορείς να σκάσεις δύο μέρες;»

Ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα αναφορικά με το επεισόδιο ανάμεσα στον Γιώργο Βαρεμένο και στην Άννα Καραμανλή στην πρωινή εκπομπή «Σήμερα» είχαν οι δύο παρουσιαστές της εκπομπής «Αταίριαστοι».

Αρχικά ο Χρήστος Κούτρας καταδίκασε την χειρονομία του Γιώργου Βαρεμένου χαρακτηρίζοντάς την «απαράδεκτη» ωστόσο, πρόσθεσε: «Είναι απαράδεκτη όμως και η πατριδοκαπηλία, χωρίς αυτό να δικαιολογεί την κίνηση Βαρεμένου. Επειδή όμως ακούω πολλά από το πρωί, πιστεύω ότι ο Βαρεμένος θα το έκανε αυτό αν απέναντί του ήταν και άντρας».

Και συνέχισε: «Όποιος δεν μπορεί να διαχειριστεί τηλεοπτικό αέρα, νεύρα, στιγμές, καταστάσεις, καλύτερα να μην βγαίνει στην τηλεόραση. Κάτσε σπίτι σου, πήγαινε κόψε πίτες. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν χρειάζεται να μετράμε το πατριωτικό μας φρόνημα. Η χώρα θρηνεί δύο νέα παιδιά. Σκάστε, σκάστε… Δηλαδή δεν μπορείς να σκάσεις δύο μέρες;».

Δείτε το βίντεo

Το επεισόδιο ανάμεσα σε Βαρεμένο και Καραμανλή

Υπενθυμίζεται ότι πολύ μεγάλη ένταση σημειώθηκε ανάμεσα στον Γιώργο Βαρεμένο και την Αννα Καραμανλή στον αέρα του ΣΚΑΪ με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ  να ξεφεύγει.

Κάποια στιγμή η κυρία Καραμανλή έδειξε μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας: «Προχθές όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου παιδιού ο Τσίπρας χαμογελώντας με δύο κυρίες πήγε στο Θέατρο στο Παλλάς. Αυτή είναι η αθλιότητα του Τσίπρα. Δείτε τους χαμόγελο colgate» είπε η κυρία Καραμανλή, με τον Βαρεμένο να της απαντά «Μιλάει το χαμόγελο Μητσοτάκη» και της άρπαξε το χαρτί μέσα από τα χέρια.

«Γιώργο, δεν κάνουμε τέτοια σε μια γυναίκα» του είπε ο Οικονόμου με τον Βαρεμένο να ανταπαντά «δεν μπορώ τις αθλιότητες» και υπεραμύνθηκε του πατριωτισμού του ΣΥΡΙΖΑ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024