Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το plus size μοντέλο που δεν «μασάει» και τα βάζει όσους της κάνουν fat shaming

Το plus size μοντέλο που δεν «μασάει» και τα βάζει όσους της κάνουν fat shaming

«Από ό,τι κι αν είναι φτιαγμένη αυτή η καρέκλα, χτίζω το σπίτι μου από αυτήν»

Ένα plus size μοντέλο τρολάρει το μέγεθός της ενώ κάθεται στην αγκαλιά του Romeo της, με τον κόσμο να αναρωτιέται πόσο δυνατή πρέπει να είναι η καρέκλα.

Όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, η Alex Aspasia, γνωστή στους θαυμαστές της ως The Big & Tall Model στο TikTok, ανεβάζει τακτικά βίντεο με τον άντρα της και τη σχέση τους. Ωστόσο, δεν βλέπουν όλοι με θετική ματιά το μέγεθός της. Αρκετοί σχολιάζουν αρνητικά. Βέβαια η γυναίκα δεν φαίνεται πως επηρεάζεται και δεν πτοείται καθόλου.

Η 28χρονη, από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, πιστεύει ότι οι άνθρωποι εξακολουθούν να ενοχλούνται βλέποντας μια μεγαλόσωμη γυναίκα με πιο αδύνατο άντρα – και τέτοια βίντεο είναι η απόδειξη. Η μελαχρινή γυναίκα σε ένα βίντεο κάθεται στην αγκαλιά του άντρα της και ενώ ο Άλεξ το περιέγραψε ως «χαριτωμένο», τα τρολ έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά και να την προσβάλλουν.

@alexaspasia Hehe #couplesvideo #couple #QuakerPregrain ♬ original sound – Kandi Koated Live

@alexaspasia Hehe #ReadySetLift #couplesvideo #couples ♬ This Is Your Man – Steve Wilkos Show

Ενώ κάποιοι εντυπωσιάστηκαν από το πόσο δυνατή ήταν η καρέκλα, άλλοι ήταν πεπεισμένοι ότι ο άντρας της πονούσε. «Από ό,τι κι αν είναι φτιαγμένη αυτή η καρέκλα, χτίζω το σπίτι μου από αυτήν», έγραψε ένας κάτω από το βίντεο και το σχόλιο του είχε πάνω από 400 likes. Οι άνθρωποι θα μου πουν: «Ω, καημένε, θα τον σκοτώσει», ή «είναι απελπισμένος», ή «πρέπει να τον πληρώνει για να έχει σχέση». Εννοώ, τα χειρότερα πράγματα που μπορείς να σκεφτείς, είπε πρόσφατα η PLUS size γυναίκα. «Δεν μπορούμε ποτέ να δούμε μια πραγματική υγιή σχέση, όπου οι άνθρωποι απλώς αγαπούν και αγαπούν ο ένας τον άλλον για αυτό που είναι» πρόσθεσε. Ευτυχώς, φαίνεται ότι η Alex δεν ενοχλείται για τα σκληρά σχόλια, καθώς όπως δήλωσε η δημοσιοποίηση της σχέσης τους έχει φέρει μεγάλη θετικότητα. «είμαι αρκετά άξια να βρω την αγάπη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δυστυχώς, η Alex δεν είναι η πρώτη γυναίκα που δέχεται αρνητικά σχόλια για το σώμα της – πρόσφατα το σώμα μια γυναίκας συγκρίθηκε με αυτό της σαρανταποδαρούσας. Τα σώματα υπάρχουν σε όλα τα σχήματα και μεγέθη – κάποιοι από εμάς έχουν μικρότερο στήθος ενώ άλλοι είναι πιο μεγάλο, ο φίλος σας μπορεί να έχει πιο μακριά πόδια από εσάς και ούτω καθεξής.

@alexaspasia Lol #couplesvideo #couplestiktok #biggirl ♬ This Is Your Man – Steve Wilkos Show

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024