Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βίκυ Καγιά: Δηλώσεις φωτιά για το μοντέλο - «Είναι ανυπόφορη, μια στρίγγλα»

Βίκυ Καγιά: Δηλώσεις φωτιά για το μοντέλο – «Είναι ανυπόφορη, μια στρίγγλα»

Δείτε το βίντεο

Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε ο Νίκος Αποστολόπουλος, τη νύχτα της Κυριακής, στο πλατό του After Dark στο OPEN. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας κλήθηκε να παίξει στην ενότητα… «Δάγκωσε τη γλώσσα σου» από όπου πέρασε από κόσκινο τη showbiz ενώ επιφύλασσε μια ξεχωριστή αναφορά στη Βίκυ Καγιά.

Ειδικότερα, ο Νίκος Αποστολόπουλος τόνισε πως «στη Μαρίνα Πατούλη έχω πει ότι πρέπει να της χαρίσω έναν καθρέφτη γιατί πρέπει να δει πως βγαίνει έξω. Αλλά φοβάμαι ότι και ο καθρέφτης δεν θα μπορεί να δει πως βγαίνει έξω».

«Τον Αλέξη Παππά τον ξέρω από τότε που ξεκίνησε. Με τον Αλέξη έχω κάνει καμπάνια μαζί το 2004. Ο Αλέξης είναι ωραίο παιδί, έχει πολλή έπαρση, όχι απέναντι μου. Πιστεύει δηλαδή ότι είναι κάτι που δεν θα είναι ποτέ. Οπότε θα του έλεγα πως η κότα όταν πίνει το νερό κοιτάζει τον ουρανό».

«Αν έφτιαχνα μια επιτροπή στο GNTM θα έπαιρνα οπωσδήποτε τον Λάκη Γαβαλά γιατί θα παίζαμε καλό τένις. Και ο Λάκης είναι ανεξέλεγκτος οπότε μαζί μου θα ήταν τέλειο γιατί θα ήταν όλο χιούμορ, θα περνάγαμε ωραία. Την Βίκυ Καγιά, όπως είναι τώρα, αποκλείεται. Μια στρίγγλα είναι η Βίκυ! Προσπαθεί να κάνει την στρίγγλα! Όχι, είναι ανυπόφορη η Βίκυ πραγματικά. Την αγαπώ πολύ, το ξέρει αλλά είναι ανυπόφορη. Δεν κάνει η Βίκυ» κατέληξε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Σόου Ντόντσιτς και Γουεμπανιαμά, «buzzer» Ίρβινγκ και Αντεμπάγιο, ρεκόρ Χάρντεν και Χάουζερ

Χωρίς τον δύο φορές MVP Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο μηριαίο, το Μιλγουόκι νίκησε με 140-129 τους Σανς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024