Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τσαπανίδου: Διακύβευμα των εκλογών η Ελλάδα να μην χάσει τον ευρωπαϊσμό της

Τσαπανίδου: Διακύβευμα των εκλογών η Ελλάδα να μην χάσει τον ευρωπαϊσμό της

Για τις υποκλοπές, η Π. Τσαπανίδου δηλώνει πως «για το επόμενο διάστημα στόχος του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει η ενημέρωση των πολιτών, η συνεχής υπόμνηση του τραύματος που έχει επιφέρει ο κ. Μητσοτάκης στην Ελληνική Δημοκρατία»

«Το διακύβευμα για τις εκλογές είναι η Ελλάδα να μην χάσει τον ευρωπαϊσμό της», αναφέρει σε συνέντευξή της στην «ΑΥΓΗ της Κυριακής» η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου και προσθέτει: «οι Έλληνες πολίτες δεν θα αφήσουν τη Δημοκρατία σε αυτή τη χώρα να φθαρεί ακόμα περισσότερο».

Συνεχής υπόμνηση

Σημειώνει ακόμη: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε προκειμένου να σχηματιστεί μια πλατιά προοδευτική κυβέρνηση, που θα άρει τις αδικίες και θα αποκαταστήσει το Κράτος Δικαίου».

Όσον αφορά τις υποκλοπές, η Πόπη Τσαπανίδου δηλώνει πως «για το επόμενο διάστημα στόχος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παραμένει η ενημέρωση των πολιτών, η συνεχής υπόμνηση του τραύματος που έχει επιφέρει ο κ. Μητσοτάκης στην Ελληνική Δημοκρατία. Είναι υποχρέωσή μας να ενθαρρύνουμε όλους τους δημόσιους λειτουργούς που έχουν καίρια θέση στις έρευνες, ώστε να μην «μασήσουν» από το μπούλινγκ των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και του ίδιου του κ. Μητσοτάκη».

Προοδευτική κυβέρνηση

Για τα θέματα της οικονομίας, επαναλαμβάνει τις προτάσεις του κόμματος για την αντιμετώπιση της ακρίβειας: «η αύξηση του βασικού μισθού στα 800 ευρώ, η μείωση του ΕΦΚ σε καύσιμα και φυσικό αέριο, η μείωση του ΦΠΑ στα βασικά είδη διατροφής, η φορολόγηση των υπερκερδών των εταιρειών ενέργειας. Μια προοδευτική κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την πρώτη ημέρα θα δώσει ανάσα στους πολίτες με ουσιαστικά μέτρα στήριξης, μέχρι να ξεδιπλωθεί πλήρως μια κοινωνική οικονομική πολιτική για να μπορέσουν να αναπνεύσουν αβίαστα».

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024