Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ρούλα Πισπιρίγκου: Εκανε μνημόσυνο για τη Τζωρτζίνα στις φυλακές Κορυδαλλού

Ρούλα Πισπιρίγκου: Εκανε μνημόσυνο για τη Τζωρτζίνα στις φυλακές Κορυδαλλού

Τέλεσε τρισάγιο στο εκκλησάκι των φυλακών Κορυδαλλού

Στο παρεκκλήσι των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού τέλεσε μόνη της σήμερα το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, η μητέρας της Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται και για τους χαμούς των άλλων δύο παιδιών της, Μαλένας και Ιριδας.

Όπως αναφέρει το Star, η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα τέλεσε μόνη της το μνημόσυνο στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού και στο παρεκκλήσι που υπάρχει, με την παρουσία του ιερέα, που πηγαίνει κάθε δεύτερο Σάββατο στη φυλακή.

Ήταν επιθυμία της κατηγορουμένης να γίνει αυτό το τρισάγιο και να διαβαστεί μία ευχή. Είχε αιτηθεί όμως να πάει και στο μνημόσυνο που τέλεσε την περασμένη Δευτέρα  η μητέρα και η αδερφή της στον τάφο του παιδιού στην Πάτρα. Το αίτημά της δεν έγινε δεκτό. Το μνημόσυνο έγινε παρουσία, εκτός από τη μητέρα και της αδερφής της, του πατριού της και του θείου της.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα, μνημόσυνο τέλεσε και ο Μάνος Δασκαλάκης σε μοναστήρι την περασμένη εβδομάδα . Ήταν 29 Ιανουαρίου 2022 όταν στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού «έσβησε» η Τζωρτζίνα. Ήταν δύο και μισή το μεσημέρι όταν η μητέρα κάλεσε σε βοήθεια .Οι γιατροί έδιναν μάχη για μισή ώρα, με τη μικρή Τζωρτζίνα να φεύγει από τη ζωή με αιτία θανάτου την κεταμίνη.

Στο μεταξύ, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, ενημερώνει ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα καταθέσει «πειθαρχική αναφορά αλλά και μήνυση και αγωγή κατά των κ.κ. Καρακούκη – Καλόγρηα για τα αδικήματα της παραβάσεως καθήκοντος, της ψεύδους καταμηνύσεως, της συκοφαντικής δυσφημήσεως και της ψευδούς καταθέσεως».

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, εστιάζει στους θανάτους της Μαλένας το 2019 και της Ίριδας την Άνοιξη του 2021. Επικαλείται και πάλι τις εκτιμήσεις μιας ομάδας ιατροδικαστών που -όπως αναφέρει- καταλήγουν στο συμπέρασμα πως τα κορίτσια πέθαναν από παθολογικά αίτια.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024