Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Να τι αποκαλύπτει η μύτη για την προσωπικότητά μας

Να τι αποκαλύπτει η μύτη για την προσωπικότητά μας

Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να ανακαλύψεις όσα κρύβει το σχήμα της μύτης σου.

Όσο κι αν μας φαίνεται περίεργο, η μύτη μας και το σχήμα της μπορεί να αποκαλύψει πολλά πράγματα για την προσωπικότητά μας.

Ερευνητές από το πανεπιστήμιο Ben-Gurion στο Ισραήλ έψαξαν τα χαρακτηριστικά που αποκαλύπτει για την προσωπικότητα. Είτε έχεις γαμψή, είτε ελληνική, είτε γαλλική μύτη, κάτι έχει να πει για εσένα.

Είσαι δημιουργικός; Μήπως και πολύ κοινωνικός; Ή μήπως πάλι δεν σου αρέσει να είσαι το κέντρο της προσοχής; Αν θέλεις να μάθεις τι άλλο πιθανότατα αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα σου δεν έχεις παρά να αφιερώσεις λίγα λεπτά και να δεις τα αποτελέσματα.

Η μύτη αποκαλύπτει… ποιος είσαι

Μένει μόνο να ρίξετε μια προσεκτική ματιά στον καθρέφτη, να αποφασίσετε σε ποια από τις οκτώ κατηγορίες ανήκετε και να μάθετε τι αποκαλύπτει για την προσωπικότητά σας.

1. Νουβία μύτη: Οι δημιουργικοί και περίεργοι άνθρωποι έχουν μια Νουβία μύτη. Είναι αισιόδοξοι και είναι ανοιχτοί στην ζωή τους. Είναι πολύ κοινωνικοί και συνήθως έχουν μια ενδιαφέρουσα ομάδα φίλων γύρω τους.

2. Ελληνική μύτη: Οι άνθρωποι με Ελληνική μύτη είναι λίγο πιο συγκρατημένοι. Το βρίσκουν δύσκολο να δείξουν τα συναισθήματα τους και δεν τους αρέσει να είναι στο κέντρο της προσοχής. Είναι πιστοί, έχουν μια ρεαλιστική ματιά στην ζωή τους και πάντα μπορεί κάποιος να βασιστεί πάνω τους.

3. Γαμψή μύτη: Αυτή έχει ένα (μικρό) εξόγκωμα στην μέση της. Οι άνθρωποι με γαμψή μύτη είναι πολύ φιλόδοξοι και επικεντρώνονται στον στόχο τους. Συχνά έχουν μεγάλη αποφασιστικότητα και αρχές τις οποίες υπερασπίζονται έντονα.

4. Γρυπή μύτη: Οι άνθρωποι με μύτη σαν και αυτήν είναι αποφασισμένοι και οργανωμένοι. Νοιάζονται για την καριέρα τους και η επαγγελματική τους επιτυχία είναι προτεραιότητα τους. Αυτοί οι άνθρωποι είναι έξυπνοι και δεν τα παρατάνε πριν αποκτήσουν αυτό που θέλουν είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο.

5. Γαλλική μύτη: Αυτοί είναι χαρούμενοι, ενθουσιώδεις, παρορμητικοί και αυθόρμητοι άνθρωποι. Συχνά είναι δημοφιλείς αφού η δραστήρια συμπεριφορά τους προσελκύει πολλού ανθρώπους που τους θαυμάζουν. Ακολουθούν το ένστικτό τους περισσότερο από άλλους ανθρώπους και τις περισσότερες φορές έχουν δυνατά ένστικτα.

6. Ίσια μύτη: Οι άνθρωποι με μύτη με αυτό το σχήμα έχουν μια δυνατή προσωπικότητα και μεγάλη αυτοπεποίθηση. Είναι πάντα ο εαυτός τους όποια και αν είναι η κατάσταση και είναι σίγουροι για τις ικανότητες τους. Εξαιτίας αυτού δεν επηρεάζονται εύκολα.

7. Ρωμαϊκή μύτη: Αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύ ευαίσθητοι και έχουν μια δυνατή συναισθηματική ζωή. Είναι πολύ συμπονετικοί και είναι πάντα εκεί για τους άλλους. Μερικές φορές αφήνουν σε δεύτερη μοίρα τους εαυτούς τους παρόλα αυτά …

8. Στραβή μύτη: Οι άνθρωποι με αυτή την μύτη είναι σταθεροί, αξιόπιστοι και καλοί ακροατές. Είναι ρεαλιστές και πάντα μπορείς να βασιστείς πάνω τους.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024