Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο Κορωπί ο Αλαφούζος – Τι είπε σε Γιοβάνοβιτς και παίκτες…

Στο Κορωπί ο Αλαφούζος – Τι είπε σε Γιοβάνοβιτς και παίκτες…

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Κορωπί για να δώσει το σύνθημα της αντεπίθεσης στο πρωτάθλημα.

Η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, έγινε παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για να δώσει το έναυσμα για την αντεπίθεση στο πρωτάθλημα, μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού είχε συζήτηση για αρκετή ώρα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενώ μίλησε και στους παίκτες, μέσω της οποίας, εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του, εν όψει της συνέχειας.

Μετά το ρεπό της Παρασκευής, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν το πρωί του Σαββάτου στις προπονήσεις. Οσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα Κυπέλλου, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι, άρχισαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Στο πρόγραμμα με την ομάδα, επέστρεψε ο Αχιλλέας Πούγγουρας, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε, ενώ αντίθετα, θεραπεία λόγω ενόχλησης στο γαστροκνήμιο, ακολούθησε ο Βέρμπιτς και με ατομικό πρόγραμμα, συνέχισε ο Μάγκνουσον.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αλαφούζος πιστεύει πολύ σε αυτή την ομάδα, θέλει το πρώτο του πρωτάθλημα ως ιδιοκτήτης της ΠΑΕ και για αυτό το λόγο μέσα στη σεζόν έχει φροντίσει να υπάρχουν τα έξτρα απαιτούμενα και απαραίτητα κίνητρα προς τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου, έχοντας μοιράσει σε πριμ πάνω από 700.000 ευρώ μέχρι στιγμής.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024