Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βαρουφάκης: Δεν αρκεί να φύγει ο Μητσοτάκης - Μομφή στην ολιγαρχία

Βαρουφάκης: Δεν αρκεί να φύγει ο Μητσοτάκης – Μομφή στην ολιγαρχία

«Προφανώς το ΜέΡΑ25 ψηφίζουμε υπέρ της μομφής, της δυσπιστίας της Κυριάκος Μητσοτάκης Α.Ε.. Το ερώτημα, όμως, δεν ήταν απλά αυτό. Πώς μπορεί να υπάρξει μια παλλαϊκή μομφή εναντίον του ολιγαρχικού κατεστημένου το οποίο δημιουργεί Μητσοτάκηδες,  αυτό είναι το ζήτημά μας»

Την άποψη ότι «δεν αρκεί να φύγει ο κ. Μητσοτάκης» αλλά χρειάζεται «μομφή στην ολιγαρχία» εκφράζει σε δήλωσή του ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης από την Κούβα που βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη, ενόψει της σημερινής ψηφοφορίας για την πρόταση δυσπιστίας.

Κακήν κακώς

«Σε οποιαδήποτε χώρα ο πρωθυπουργός πιανόταν στα πράσα να παρακολουθεί τους αρχηγούς των ενόπλων δυνάμεων, τους ίδιους του τους υπουργούς, προέδρους κομμάτων της αντιπολίτευσης, θα είχε εκδιωχθεί από το ίδιο του το κόμμα κακήν κακώς», δήλωσε ο Γ. Βαρουφάκης.

«Προφανώς το ΜέΡΑ25 ψηφίζουμε υπέρ της μομφής, της δυσπιστίας της Κυριάκος Μητσοτάκης Α.Ε.. Το ερώτημα, όμως, δεν ήταν απλά αυτό. Πώς μπορεί να υπάρξει μια παλλαϊκή μομφή εναντίον του ολιγαρχικού κατεστημένου το οποίο δημιουργεί Μητσοτάκηδες,  αυτό είναι το ζήτημά μας», είπε και υπογράμμισε:  «Δεν αρκεί να φύγει ο κ. Μητσοτάκης αν δεν υπάρξει μια πάταξη της ολιγαρχικής παρακρατικής εξουσίας, κάτι για το οποίο εμείς καταθέτουμε τη δική μας μομφή, ως ένα μικρό κόμμα, το ΜέΡΑ25, ένα μικρό κομμάτι, όμως, που λέει μεγάλες αλήθειες. Δεν φτάνει να φύγει ο Μητσοτάκης».

Αλισβερίσι

«Μομφή στην ολιγαρχία, στις μυστικές της υπηρεσίες, στις ψευτοαγορές που λεηλατούν τον κόσμο και γι’ αυτό χρειάζονται οι παρακολουθήσεις για να γίνεται το αλισβερίσι και το παιχνίδι της διανομής των προσόδων που βγαίνουν από το αίμα του ελληνικού λαού», κατέληξε ο Γ. Βαρουφάκης.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024