Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παύλος Γλύξμπουργκ: Έφυγε για τη Νέα Υόρκη με 18 βαλίτσες

Παύλος Γλύξμπουργκ: Έφυγε για τη Νέα Υόρκη με 18 βαλίτσες

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ εντοπίστηκε από τον τηλεοπτικό φακό στην ουρά αεροδρομίου του Νιου Τζέρσεϊ.

Ο μεγαλύτερος γιος του εκλείποντας τέως βασιλιά ΚωνσταντίνουΠαύλος Γλύξμπουργκ αποχώρησε μόνος του από την Αθήνα με προορισμό τη Νέα Υόρκη.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Το Πρωινό», ο Παύλος Γλύξμπουργκ πέταξε από την Αθήνα για το αεροδρόμιο Νιούαρκ στο Νιου Τζέρσεϊ, την Πέμπτη.

Ο μεγαλύτερος γιος του βασιλιά Κωνσταντίνου έφυγε από το ξενοδοχείο που έμενε στο κέντρο της Αθήνας, περίπου στις 12:00 το μεσημέρι και πέταξε  στην πρώτη θέση απευθείας για τη Νέα Υόρκη.

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ ήταν πιο κάζουαλ ντυμένος και κρατώντας τον χαρτοφύλακα του αλλά έχοντας και ένα backpack. Μάλιστα πλήρωσε εισιτήριο 5.380 ευρώ και είχε μαζί του 18 βαλίτσες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο πρωτότοκος γιος του έκπτωτου βασιλιά της Ελλάδας, προσγειώθηκε στη Νέα Υόρκη περίπου στις 4:20 τα ξημερώματα της Παρασκευής. Μάλιστα, στο αεροδρόμιο του Νιου Τζέρσεϊ τον απαθανάτισε ο τηλεοπτικός φακός του HerNews μόνο του, χωρίς τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ ή κάποιο από παιδιά τους.

Ο ίδιος περίμενε υπομονετικά στην ουρά όπως όλοι όσοι ταξίδευαν μαζί του

«Πέταξε πρώτη θέση και πλήρωσε 5.380 ευρώ για το εισιτήριο. Να πούμε ότι το απλό είναι γύρω στα 400 ευρώ, η business είναι 1.300-1.400 ευρώ και η πρώτη θέση 5.400 ευρώ. Έχει ιδιωτική τουαλέτα, είναι ολόκληρη καμπίνα, Bulgari προϊόντα, δηλαδή κάνεις και μπανάκι πριν βγεις στη Νέα Υόρκη», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

Υπενθυμίζεται πως παρότι είχαν υπάρξει φήμες περί εγκατάστασης του Παύλου Γλύξμπουργκ στην Αθήνα κάτι τέτοιο δεν ισχύει με τον ίδιο να αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα για το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από την κηδεία του πατέρα του.

Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του

Στο Mega μίλησε με ο εκδότης του «Στέμματος», Κωνσταντίνος Λουκάς και αναφέρθηκε στις επόμενες κινήσεις που θα κάνει ο Παύλος Γλύξμπουργκ και αν θα ασχοληθεί με την πολιτική ζωή της Ελλάδας.

«Η προσωπική μου άποψη είναι πως ο Παύλος ούτε θα μείνει στην Ελλάδα γιατί έχει υποχρεώσεις στο εξωτερικό, ούτε ότι θα ιδρύσει κόμμα. Όμως με βάση τον επικήδειο που εκφώνησε την ημέρα της κηδείας, έχει θέσει διάφορα θέματα που προσπαθούμε να αποκωδικοποιήσουμε», είπε αρχικά ο κ. Λουκάς.

«Ο Παύλος έγραψε τον επικήδειο μόνος του, δρα μόνος του, δεν έχει συμβούλους. Αυτή είναι η συμβουλή του πατέρα του, γιατί οι σύμβουλοι τον κάψανε τον βασιλιά Κωνσταντίνο. Περιμένω την επόμενη μέρα. Να ακούσω τον πρίγκιπα Παύλο και δω τι θέλει να πει στο μνημόσυνο του βασιλιά Κωνσταντίνο», συμπλήρωσε.

«Θα μπορούσε να μιλήσει για τη δημιουργία ενός ινστιτούτου, θα μπορούσε να αναφερθεί στη δημιουργία μίας πλατφόρμας όχι πολιτικής, αλλά περί σεβασμούς, της ιστορίας, περί σεβασμού των μνημείων», προσέθεσε.

«Αν ο Παύλος αποφασίσει να ιδρύσει κόμμα δεν θα αλλάξει το πολίτευμα αλλά θα έχει μια κεντρική ιδέα όπως σεβασμός στην  ιστορία, στην οικογένεια, στην εκκλησία», είπε ακόμα ο κ. Λουκάς,  ξεκαθαρίζοντας όπως ότι πρόκειται για την προσωπική του άποψη και εκτίμηση για το τι θα μπορούσε να κάνει ο Παύλος Γλυξμπουργκ.

«θα μπορούσε να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε κάποιο κόμμα», κατέληξε.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024