Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εύα Καϊλή: Οριστική ρήξη στη σχέση με τον Τζόρτζι - «Εχει δει δύο φορές την κόρη της»

Εύα Καϊλή: Οριστική ρήξη στη σχέση με τον Τζόρτζι – «Εχει δει δύο φορές την κόρη της»

Στις φυλακές των Βρυξελλών παραμένει η Εύα Καϊλή, με την κόρη της να την έχει επισκεφτεί δύο φορές.

Φουντώνουν οι φήμες για οριστική ρήξη στη σχέση της Εύας Καϊλή και του Φραντσέσκο Τζόρτζι με το ζευγάρι να βρίσκεται ένα βήμα πριν τον χωρισμό.

Αλλωστε, όπως έχει δηλώσει πρόσφατα και ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, «αισθάνεται προδομένη, για τη βαλίτσα, από τον άνθρωπο που εμπιστεύτηκε».

Μάλιστα μιλώντας στον Alpha ο άνθρωπος που θα βαφτίσει το παιδί τονίζει ότι η Εύα Καϊλή είναι αθώα, τονίζοντας πως για όλα ευθύνεται ο Τζόρτζι.

Στις φυλακές των Βρυξελλών παραμένει η Εύα Καϊλή, με την κόρη της να την έχει επισκεφτεί δύο φορές, όπως αποκαλύπτει ο νονός του παιδιού της, σε δηλώσεις του στην εκπομπή, Super Κατερίνα.

«Πιστεύω στην αθωότητά της. Αυτά τα πάρε – δώσε με το Κατάρ τα είχε ο Τζόρτζι, δε τα είχε η Εύα με το Κατάρ. Όλα τα κονέ ήταν του Τζόρτζι στο Κατάρ. Εγώ πιστεύω ότι αν το είχε πάρει χαμπάρι (η Εύα Καϊλή) θα γινόταν ένας χαμός, είμαι σίγουρος», ανέφερε αρχικά για την υπόθεση της Εύας Καϊλή.

Για τις σχέσεις της με το Φραντσέσκο Τζόρτζι: «Είναι δυνατή και κρατάει ακόμα, θα δείξει πόσο θα κρατήσει όλο αυτό για την Εύα. Λογικό είναι να υπάρξει μια ρήξη τώρα ανάμεσα στο ζευγάρι. Το λέω αυτό γιατί από την αρχή δεν γνώριζε κάτι για τα χρήματα που βρέθηκαν», δήλωσε ο νονός της κόρης της.

Τέλος, τόνισε πόσο σημαντικό είναι η μικρή να βρίσκεται κοντά στην μητέρα της: «Έχει δει δύο φορές το παιδί της και είναι άδικο για το παιδί γιατί είναι τόσο καλό και χαριτωμένο που θέλει συνέχεια την μαμά του. Είναι άδικο να μην έχει την μαμά του», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024