Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ράνια Τζίμα: «Η εικόνα μου μπροστά και πίσω από τις κάμερες δεν έχει καμία σχέση»

Ράνια Τζίμα: «Η εικόνα μου μπροστά και πίσω από τις κάμερες δεν έχει καμία σχέση»

Η δημοσιογράφος σε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη

Σε μία απολαυστική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη!» η Ράνια Τζίμα μίλησε για το ενδεχόμενο να στραφεί στη ψυχαγωγία, τον φόβο που είχε για την παρουσίαση δελτίων ειδήσεων, αλλά και τη σχέση της με την κόρη της, Ελένη.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA αποκάλυψε εάν της πέρασε ποτέ από το μυαλό να κάνει στροφή στη ψυχαγωγία: «Μου κάνουν πλάκα στο κανάλι για το «Πάμε Δανάη», λένε «να πας στην σχέση σου, το κορίτσι σου!». Δεν θα το είχα με την ψυχαγωγία, γιατί είμαι πιο βαρύς άνθρωπος. Δεν μου έχει γίνει ποτέ πρόταση να κάνω, αλλά αυτή είναι μία ερώτηση που μου γίνεται επίμονα».

Στη συνέχεια, μίλησε για τον φόβο την έκθεσης και κατά πόσο επηρεάζεται από τις γνώμες τρίτων: «Η εικόνα μου μπροστά και πίσω από τις κάμερες δεν έχει καμία σχέση. Όταν όμως ξεκινάει το κομμάτι δουλειά δεν έχω πλάκα. Φοβάμαι πάρα πολύ την έκθεση. Το μεγαλύτερο κομμάτι του εαυτού μου δεν είναι κοινής λήψης».

«Δεν με νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι γενικά, όμως από τους ανθρώπους της δουλειάς που εμπιστεύομαι θα επιδιώξω τη γνώμη τους. Έχω καταφέρει με πολύ κόπο να μη με επηρεάζει η γνώμη του οποιουδήποτε, κάτι που συνέβαινε τα πρώτα χρόνια», συμπλήρωσε.

«Πριν το πρώτο δελτίο…»

Για την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων, σημείωσε: «Πίστευα τόσο πολύ ότι δεν μπορώ να κάνω δελτίο ειδήσεων, που είχα πείσει τον εαυτό μου ότι δεν το θέλω κι όλας. Όταν ήρθα στο MEGA και μου είπαν «θέλουμε να κάνετε δελτία ειδήσεων» τους είπα δεν γίνεται, αποκλείεται, να βρούμε κάτι άλλο. Στα δικά μου μάτια είναι μία δουλεία που θέλει να είσαι πολύ προσεκτικός και προσηλωμένος και πίστευα ότι δεν είμαι αρκετά καλή… Στο μυαλό μου δεν μπορούσα ποτέ να μπω δίπλα στους συνάδελφους που κάνουν δελτία ειδήσεων απέναντι μας, έλεγα “που πας; δεν γίνεται, δεν μπορείς!”».

Όπως είπε η ίδια, δεν αντέχει να δει τον εαυτό της στην τηλεόραση καθώς βλέπει μόνο λάθη. «Πριν το πρώτο δελτίο ζήτησα από τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη να πάμε μία μεγάλη βόλτα στη θάλασσα. Μετά το δελτίο ήθελα να πάρω τηλέφωνο τη μαμά μου, αλλά αυτό δεν γινόταν».

Η δημοσιογράφος παίρνει δύναμη ανατρέχοντας πίσω και πλέον έχει συμφιλιωθεί με τα λάθη της. Μπορεί να μην έχει χρόνο για τον εαυτό της λόγω της δουλειάς της, ωστόσο αυτό δεν της προκαλεί πρόβλημα, καθώς θεωρεί πως είναι η φυσική της κατάσταση και δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της να κάνει άλλη δουλειά.

Ως μητέρα, η ίδια περιέγραψε τον εαυτό της ως χαλαρή μαμά: «Προσπαθώ να περάσω στην κόρη μου προοδευτικά μηνύματα και εκείνη τα χρησιμοποιεί όπως της αρέσει. Είχα πει στην Ελένη ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε όλοι τα ίδια και όταν η δασκάλα τους έβαλε να αντιγράψουν κάτι στον πίνακα, εκείνη έγραψε τα δικά της».

Τέλος, αναφέρθηκε στις διαφορετικές πτυχές της προσωπικότητάς της. «Στη δουλεία είμαι ψυχαναγκαστική σε βαθμό κακουργήματος, ενώ ως σύζυγος δεν είμαι καθόλου έτσι, είμαι πολύ χαλαρή. Θέλω οι άνθρωποι να είναι δίπλα μου τελείως ελεύθεροι και χαλαροί», δήλωσε.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024