Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αλύγιστος ο Τσιτσιπάς: Το απίστευτο στατιστικό στο Αυστραλιανό Όπεν (pic, vids)

Αλύγιστος ο Τσιτσιπάς: Το απίστευτο στατιστικό στο Αυστραλιανό Όπεν (pic, vids)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει απίθανη πορεία στη Μελβούρνη και… βλέπει κούπα. Το εντυπωσιακό στατιστικό που τον στέλνει στον τελικό…

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μοιάζει έτοιμος για τη πιο μεγάλη στιγμή της καριέρας του, καθώς πραγματοποιεί σπουδαία πορεία στη Μελβούρνη, βλέπει τελικό και στο… βάθος ακόμη και κούπα.

Στα 24 του χρόνια, όντας ένας από τους κορυφαίους της Next Gen του παγκόσμιου τένις, έφτασε για τρίτη διαδοχική χρονιά στα ημιτελικά του Australian Open, παίζοντας σύμφωνα με τους ειδικούς το κορυφαίο τένις της καριέρας του.

Επόμενο εμπόδιο για τον Έλληνα πρωταθλητή ο Καρέν Χατσάνοφ, ο οποίος θέλει να βάλει «στοπ» στη ξέφρενη πορεία του Τσιτσιπά. Για να το κάνει όμως αυτό θα πρέπει να χαλάσει το… μυαλό του «Στεφ», ο οποίος μέχρι στιγμής στη Μελβούρνη παρουσιάζεται σταθερός τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά.

Είναι ενδεικτικό ότι ο Τσιτσιπάς έχει σώσει 43 break points στο τουρνουά, όντας με τεράστια διαφορά πρώτος στη σχετική λίστα. Ένα εντυπωσιακό στατιστικό στοιχείο που δείχνει ότι φέτος είναι αλύγιστος και μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου.

Από εκεί και πέρα. τον ακολουθεί ο αντίπαλος του στα ημιτελικά, Χατσάνοφ, με 18 λιγότερα σωσμένα break points (25 σύνολο), ενώ αρκετά πιο πίσω βρίσκονται οι άλλοι δύο ημι-φιναλίστ (21 ο Πολ, 14 ο Τζόκοβιτς).

Δείτε το απίθανο στατιστικό του Στέφανου: 

Πηγή: to10.gr

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024