Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Jeremy Ruehlemann: Η μάχη με τα ναρκωτικά και ο ξαφνικός θάνατος για το διάσημο μοντέλο

Jeremy Ruehlemann: Η μάχη με τα ναρκωτικά και ο ξαφνικός θάνατος για το διάσημο μοντέλο

Ο τραγικός θάνατος του Jeremy Ruehlemann βύθισε στη θλίψη την οικογένειά του και τον κόσμο της μόδας. Οι αποκαλύψεις από τον πατέρα του.

Λίγες ώρες έχουν περάσει από τον ξαφνικό θάνατο του 27χρονου Jeremy Ruehlemann, που βύθισε στη θλίψη τον κόσμο της μόδας. Ο πατέρας του αποκαλύπτει την άγνωστη μάχη του Jeremy που πιθανότατα οδήγησε στον πρόωρο χαμό του.

Μετά από πολυετή εθισμό σε συνταγογραφούμενα χάπια, ο Jeremy Ruehlmann κατέληξε από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Μια ημέρα μετά την ανακοίνωση του θανάτου του, ο συντετριμμένος πατέρας του μίλησε αποκλειστικά στη Mail Online.

O Jeremy Ruelhmann πάλευε με τον εθισμό του σε συνταγογραφούμενα φάρμακα. Στο παρελθόν είχε εισαχθεί σε κέντρο αποτοξίνωσης σε μια προσπάθεια να τα καταφέρει. «Προφανώς δεν τα καταφέρε» θα δηλώσει ο πατέρας του Achim Ruelhemann, χλωμός από την κούραση και την έλλειψη ύπνου μετά τον απροσδόκητο χαμό του γιου του.

Συντετριμμένοι για τον χαμό του Jeremy Ruelhmann

Και πάλι η εικόνα όμως για τον θάνατο του 27χρονου διάσημου μοντέλου είναι θολή. Δεν ξέρουν τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ. Αναφέρει ότι δεν είναι 100% σίγουροι για τις συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατό του. Απέκλεισε το ενδεχόμενο να ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του. «Είχε κάποια προβλήματα με τον εθισμό στα ναρκωτικά, αλλά ήταν πολύ ευτυχισμένος. Αγαπούσε τη ζωή. Μια υπέροχη ψυχή και ένας πολύ δοτικός τύπος».

Αναφερόμενος στην ανάρτηση του σχεδιαστή Siriano, σημείωσε πως δεν υπήρχε κάποιος να πει κάτι αρνητικό για τον γιο του. «Είναι απλά μια τραγωδία». Η αστυνομία της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε πως ο Jeremy Ruehlemann βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα φίλου του στο κέντρο του Μανχάταν. Είχαν δεχτεί μια κλήση στις 09:50 το πρωί του Σαββάτου για έναν αναίσθητο άντρα.

Όταν έφτασαν στο σημείο, βρήκαν το 27χρονο μοντέλο αναίσθητο. Βρισκόταν στο μπάνιο. Εκεί και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, με τους ιατροδικαστές να ερευνούν τα αίτια του ξαφνικού θανάτου του. Ο φίλος του συντετριμμένος. «Ήταν ένας από τους καλύτερούς μου φίλους. Παρά τα όσα συνέβησαν, ήταν ευτυχισμένος» σημείωσε σε δημοσιογράφο της Mail Online. Η κηδεία του 27χρονου Jeremy Ruehlemann θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στη Νέα Υόρκη.

Το αντίο στον Jeremy Ruehlemann

Ο ξαφνικός θάνατος του 27χρονου μοντέλου Jeremy Ruehlmann έχει βυθίσει στη θλίψη τον κόσμο της μόδας.«Ο Jeremy Ruehlmann ήταν και θα είναι για πάντα η μούσα μου» σημείωσε ο σχεδιαστής μόδας Christian Siriano.

Η ανάρτησή του συγκινεί για τον 27χρονο από το New Jersey. Μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες με στιγμές του με το μοντέλο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Έχασε έναν φίλο, μια όμορφη ψυχή. Κάτι που συγκλόνισε τον Crhistian Siriano. «Αυτό είναι για τον Jeremy, τον πιο όμορφο άνθρωπο που έδινε αγάπη σε όποιον συναντούσε ό,τι κι αν συνέβαινε» σημείωσε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του. Ήταν ένας άνθρωπος που τον ενέπνευσε και θα τον αγαπά για πάντα.

Το νεαρό μοντέλο είχε εργαστεί ως σύμβουλος κατασκήνωσης και είχε σπουδάσει ψυχολογία. Τα άφησε όλα πίσω του για να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μόντελινγκ το 2017.

Είχε πάρει μέρος σε πολλά από τα fashion shows του Christina Siriano και είχε συνεργαστεί με σχεδιαστές όπως ο ελληνικής καταγωγής John Varvatos. Ανάμεσα στις συνεργασίες του ονόματα όπως Joseph Abboud, Superdry, Macy’s, Zara, Nick Graham και Atelier Cillian.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024