Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εικόνες καταστροφής σε Θεσσαλία και Κεντρική Μακεδονία - Έρχεται κακοκαιρία με καταιγίδες και χιονοπτώσεις

Εικόνες καταστροφής σε Θεσσαλία και Κεντρική Μακεδονία – Έρχεται κακοκαιρία με καταιγίδες και χιονοπτώσεις

Ο καιρός θα παρουσιάσει σημαντική επιδείνωση από την Τετάρτη. Aναμένονται βροχές, καταιγίδες και χιόνια. Πότε θα έχουμε υποχώρηση των φαινομένων.

Βροχές, καταιγίδες και χιόνια, όχι μόνο στα ορεινά, αλλά και σε ημιορεινές περιοχές έρχονται από Τετάρτη. Ο καιρός, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, θα παρουσιάσει σημαντική επιδείνωση από την Τετάρτη.

Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει περαιτέρω πτώση, με τις χιονοπτώσεις να αναμένονται πυκνές κατά διαστήματα. Τα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να είναι έντονα, ενώ αναμένεται έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλο, η Πέμπτη θα είναι μια δύσκολη ημέρα. Από το βράδυ της Τετάρτης, ένα σύστημα από την Ιταλία θα δώσει αρχικά βροχές στη δυτική Ελλάδα.

Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, φτάνοντας ακόμα και τα 8 μποφόρ. Οι θερμοκρασίες θα είναι χαμηλές, με την Αττική να αγγίζει με δυσκολία τους 13 βαθμούς.

Πότε θα υποχωρήσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα

Την Παρασκευή τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα υποχωρήσουν, αλλά οι χαμηλές θερμοκρασίες θα παραμείνουν.

Στο μεταξύ, επί ποδός είναι οι υπηρεσίες και τα συνεργεία της Περιφέρειας και των Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν από την κακοκαιρία.

Τα μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας δουλεύουν ασταμάτητα για να δημιουργήσουν αναχώματα, όπου κρίνεται απαραίτητο. Οι περιοχές της Πέλλας, της Ημαθίας και της Πιερίας δέχτηκαν τον μεγαλύτερο όγκο βροχής.

@ Pella News

@ Pella News

@ Pella News

@ Pella News

@ Pella News

@ Pella News

@ Pella News

@ Pella News

Ο δήμος Αλμωπίας κυρήχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Πολλές είναι οι καταστροφές και στη Θεσπρωτία, όπου υπερχείλισε ο Καλαμάς και έπνιξε ξανά τον κάμπο.

Ζημιές στους παραλιακούς οικισμούς των Μεσαγγάλων και του Κόκκινου Νερού στα παράλια του νομού Λάρισας, προκάλεσε η χθεσινοβραδινή βροχόπτωση και οι έντονοι νοτιάδες που επικρατούσαν στην θάλασσα.

@ On Larissa

@ On Larissa

@ On Larissa

@ On Larissa

@ On Larissa

Προβλήματα σημειώθηκαν και στην περιοχή της Πιερίας, ιδιαίτερα στο παραλιακό μέτωπο, καθώς «φούσκωσε» η θάλασσα από τον τεράστιο όγκο της βροχής. Στην Ημαθία σημειώθηκε έντονη χιονόπτωση σε περιοχές με μεγάλο υψόμετρο.

@ ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ

@ ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024