Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Γη της Ελιάς: Αποκλειστικό απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο

Η Γη της Ελιάς: Αποκλειστικό απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο

Δύο μέλη της συμμορίας του «Κεφάλα» μπουκάρουν στο σπίτι του Δημοσθένη και πυροβολούν τον Κίμωνα εν ψυχρώ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς». Ένα ψέμα του Φίλιππου εξοργίζει τη Βασιλική και κλονίζει την εμπιστοσύνη της, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να έρθει σε ρήξη.

Αργότερα, η Βασιλική ζητά από τη Μαρίνα τα κλειδιά του παλιού της σπιτιού για να μετακομίσει εκεί. Η Δήμητρα φοράει το μονόπετρο που της αγόρασε ο Κίμωνας και το αρραβωνιασμένο ζευγάρι δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ. Τελεσίγραφο δίνει ο Αποστόλης στην Άννα και τον Λεωνίδα, πιέζοντάς τους να παντρευτούν το συντομότερο δυνατό, αλλιώς ο Λεωνίδας θα πρέπει να φύγει από το σπίτι.

Ο Δημοσθένης δεν δέχεται τη Δήμητρα για νύφη του και ο Κίμωνας αποφασίζει να παρατήσει τη δουλειά του και να κάνει ένα δικό του, ανεξάρτητο ξεκίνημα. Παρά τις ενστάσεις του Μάνου, ο Ισίδωρος αποφασίζει να κόψει κάθε επαγγελματική συνεργασία με τον Στάθη.

Στο μεταξύ, η μεταβίβαση των μετοχών ολοκληρώνεται και η Μυρτάλη νιώθει προδομένη. Ο Αλέξης ζητά συγγνώμη από τη Μαργαρίτα για τη συμπεριφορά του, μέσα του όμως δείχνει να μην την εννοεί.

Η Βασιλική μαζεύει τα ρούχα της και φεύγει από το σπίτι μαζί με το μωρό λέγοντας στον Φίλιππο ότι παίρνουν διαζύγιο. Δύο μέλη της συμμορίας του «Κεφάλα» μπουκάρουν στο σπίτι του Δημοσθένη και μπροστά στα μάτια του πυροβολούν τον Κίμωνα εν ψυχρώ.

Η συνέχεια απόψε στις 21:00 στο MEGA

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024