Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα χρήματα που έχει εξασφαλίσει ο Τσιτσιπάς και τα δεδομένα για την παγκόσμια κατάταξη

Τα χρήματα που έχει εξασφαλίσει ο Τσιτσιπάς και τα δεδομένα για την παγκόσμια κατάταξη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξασφάλισε με τη συμμετοχή του στα προημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο, ενώ το που θα βρεθεί στην παγκόσμια κατάταξη μετά το τέλος του τουρνουά δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στον Γιανίκ Σίνερ και μαζί την πρόκριση για τα προημιτελικά του Australian Open, με τον δρόμο να είναι ανοιχτός για τον Έλληνα πρωταθλητή να φτάσει μέχρι και τον τελικό της διοργάνωσης.

Με την πρόκρισή του ο Τσιτσιπάς έχει ήδη εξασφαλίσει ένα αρκετά σημαντικό χρηματικό ποσό, το οποίο μπορεί να αυξηθεί αρκετά. Συγκεκριμένα, ο Στεφ θα λάβει δεδομένα τουλάχιστον 344.939 ευρώ και εάν πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά το ποσό αυτό θα ανέβει στα 574.639 ευρώ.

Σχετικά με τη θέση του στην παγκόσμια κατάταξη τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα. Ο Τσιτσιπάς μπορεί να βρεθεί με την ολοκλήρωση του τουρνουά οπουδήποτε από το Νο1 της κατάταξης μέχρι το Νο5.

Για να βρεθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην κορυφή εάν κατακτήσει το τρόπαιο, ενώ αν βρεθεί στον τελικό θα εξασφαλίσει το Νο2 εάν απέναντί του δεν είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024