Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι πιο fun θήκες για το iPhone σας – και γιατί τις έχετε ανάγκη

Οι πιο fun θήκες για το iPhone σας – και γιατί τις έχετε ανάγκη

Πάρτε έμπνευση από τα αγαπημένα μας σχέδια για να προστατεύσετε αποτελεσματικά το iPhone σας και να το διατηρήσετε ολοκαίνουργιο, επιλέγοντας την πιο κατάλληλη θήκη.

Εάν σχεδιάζετε να αγοράσετε ένα νέο iPhone ή εάν έχετε ήδη ένα, ίσως έχετε αναρωτηθεί εάν χρειάζεται να το προστατεύσετε, επενδύοντας σε θήκη και προστατευτικό οθόνης. Η σύντομη απάντηση είναι «ναι» και παρακάτω θα δούμε όλους τους λόγους για να το κάνετε αλλά και fun θήκες που θα απογειώνουν τα look σας καθημερινά.

Θα βρείτε αυτήν που σας ταιριάζει καλύτερα, σε συμφέρουσες τιμές, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε θήκες κινητών και προστατευτικά οθόνης κινητών ενώ θα τα παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα τους, όπου κι αν βρίσκεστε στην χώρα, χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας.

Μάλιστα, θα τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση, χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.

Επωφεληθείτε από τις χειμερινές εκπτώσεις και μην ξεχνάτε ότι οι αγορές σας είναι πιο εύκολες από ποτέ, αφού με το SHOPFLIX.GR μπορείτε να αποκτήσετε ό,τι θέλετε με έως 60 άτοκες δόσεις

Γιατί αξίζει να επενδύσετε σε θήκη για το iPhone σας

Μερικοί από τους πιο σημαντικούς λόγους για τους οποίους θα πρέπει οπωσδήποτε να επενδύσετε σε θήκη και προστατευτικό οθόνης για το iPhone σας, περιλαμβάνουν:

Προστασία από ατυχήματα

Με θήκη και προστατευτικό οθόνης, το iPhone σας θα είναι καλύτερα προστατευμένο εάν σας πέσει κατά λάθος. Αυτό σημαίνει ότι είναι λιγότερη πιθανή μια δαπανηρή επισκευή ή χειρότερα… αντικατάσταση οθόνης.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, πιθανότατα θα χρειαστεί να αντικαταστήσετε το προστατευτικό οθόνης εάν φέρει ρωγμές ή και την θήκη εάν έχει σπάσει σε σημεία.

Δίνετε την δική σας πινελιά

Η χρήση μιας θήκης σας επιτρέπει να δώσετε την δική σας, μοναδική πινελιά στο κινητό σας ενώ μπορείτε να την ανανεώνετε όσο συχνά θέλετε. Όταν αγοράζετε ένα iPhone, η Apple σάς επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε μερικά χρώματα, αλλά μόλις διαλέξετε ένα, τότε θα έχετε αυτό.

Ωστόσο, μπορείτε να ανανεώσετε την εμφάνισή του επιλέγοντας πιο fun σχέδια, που θα το προστατεύουν αλλά και θα απογειώνουν το μοναδικό του design.

Έχουν πρακτικά features

Μπορείτε να επιλέξετε μια θήκη πορτοφόλι, όπου ανοίγει και εσωτερικά μπορείτε να βάλετε χρήσιμες κάρτες.

Διαθέσιμη και ιδανική επιλογή είναι το card case της Apple για τα iPhone, που μαγνητίζει στο πίσω μέρος της θήκης του κινητού σας και μπορείτε να αποθηκεύσετε εκεί την κάρτα σας για να την έχετε πάντα μαζί σας και να μην την ψάχνετε.

Μερικές από τις πιο fun θήκες που μπορείτε να επιλέξετε, περιλαμβάνουν:

Θήκη Κινητού Apple Back Cover με MagSafe για Apple iPhone 14

Σχεδιασμένη από την Apple για να συμπληρώνει μοναδικά το iPhone 14, η δερμάτινη θήκη με MagSafe είναι ένας απολαυστικός τρόπος για να προσφέρετε στο iPhone σας επιπλέον προστασία χωρίς όμως να στερείται… στυλ.

Είναι κατασκευασμένη από ειδικά μαυρισμένο και φινιρισμένο δέρμα, απαλή στην αφή και αναπτύσσει με την πάροδο του χρόνου μια φυσική πατίνα. Κουμπώνει εύκολα και γρήγορα στην θέση της, εφαρμόζοντας άνετα στην συσκευή σας χωρίς να προσθέτει έξτρα όγκο και διατηρώντας το minimal σχεδιασμό του.

Με ενσωματωμένους μαγνήτες που ευθυγραμμίζονται τέλεια με το iPhone 14 Pro, η θήκη προσφέρει μια μαγική εμπειρία σύνδεσης και αποσύνδεσης, κάθε φορά, κάνοντας την ασύρματη φόρτιση πιο γρήγορη και ευκολότερη από ποτέ.

Αγοράστε την από 56,92 €

Θήκη Κινητού Remax Magsafe Magnetic Leather Card για iPhone

Η θήκη κινητού Remax Magsafe Magnetic Leather Card για το iPhone 12/12Pro αναβαθμίζει τα δεδομένα σε νέο επίπεδο. Είναι κομψά σχεδιασμένη και ιδανική για την προστασία του εμβληματικού iPhone ενώ παραμένει πρακτική αφού στο πίσω μέρος της, μπορείτε να αποθηκεύσετε την κάρτα σας για να την χρησιμοποιείτε ανά πάσα στιγμή.

Μπορείτε να την βρείτε σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις: Μαύρο, Ροζ και Μπλε.

Αγοράστε την από 15,00 €

Θήκη Κινητού Apple Back Cover με MagSafe

Λεπτή, ελαφριά και εύκολη στο κράτημα, η θήκη κινητού Back Cover με MagSafe αναδεικνύει το λαμπρό χρωματιστό φινίρισμα του iPhone 14 Pro Max ενώ παρέχει επιπλέον προστασία. Είναι κατασκευασμένη από  ένα μείγμα οπτικά διαυγούς πολυανθρακικού και εύκαμπτων υλικών, ώστε να ταιριάζει και να κουμπώνει εύκολα πάνω στα κουμπιά του.

Στην επιφάνεια έχει εφαρμοστεί επίστρωση ανθεκτική στις γρατσουνιές τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό ενώ όλα τα υλικά και οι επικαλύψεις έχουν βελτιστοποιηθεί για να αποτρέπεται το κιτρίνισμα με την πάροδο του χρόνου.

Μόλις έρθει η ώρα να φορτίσετε το κινητό σας, δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε την θήκη, απλά κουμπώστε τον φορτιστή MagSafe και απολαύστε την μαγική εμπειρία σύνδεσης και ταχύτερη ασύρματη φόρτιση, κάθε φορά.

Αγοράστε την από 56,47 € 

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024