Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βέροια: Σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών πήγε η 29χρονη αφού πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα

Βέροια: Σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών πήγε η 29χρονη αφού πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα

Κάμερες ασφαλείας καταστημάτων στη Βέροια έχουν καταγράψει τις κινήσεις της 29χρονης κατά την επιστροφή της από το φράγμα του Αλιάκμονα - Φαίνεται ατάραχη γνωρίζοντας ότι πίσω της έχει αφήσει αβοήθητο το μωρό της στα παγωμένα νερά του ποταμού.

Νέα στοιχεία που συγκλονίζουν έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τις κινήσεις της 29χρονης στη Βέροια που κατηγορείται ότι πέταξε το μωρό της 11 μηνών στο φράγμα του Αλιάκμονα.

Σύμφωνα με βιντεοληπτικό υλικό που βλέπει το φως της δημοσιότητας και μετάδωσε το MEGA, λίγη ώρα αφού η 29χρονη έχει φύγει από το φράγμα του Αλιάκμονα αφήνοντας πίσω της το ίδιο της το παιδί, εμφανίζεται στη Βέροια να επισκέπτεται κατάστημα τυχερών παιχνδιών.

Οι κινήσεις της νεαρής γυναίκας είναι φυσιολογικές χωρίς να δείχνουν κάποια ταραχή για όσα έχουν συμβεί λίγη ώρα νωρίτερα.

Από τα ΚΤΕΛ στο κατάστημα τυχερών παιχνιδιών

Οι εικόνες που έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων δείχνουν αρχικά την 29χρονη να φτάνει στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης στη Βέροια.

Γύρω στις 16:00 η 29χρονη κάλεσε ταξί για να την παραλάβει από το φράγμα του Αλιάκμονα και κατευθύνθηκε προς την Βέροια.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο, η 29χρονη μπαίνει στα ΚΤΕΛ και εκεί έκανε ερωτήσεις για τα δρομολόγια των λεωφορείων από Βέροια προς Αλεξάνδρεια, ωστόσο δεν έκλεισε κάποιο εισιτήριο.

Στη συνέχεια η γυναίκα βγήκε από το κτίριο και πήγε στο διπλανό κατάστημα, το οποίο είναι πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών. Είναι άγνωστο εάν έπαιξε κάποιο τυχερό παιχνίδι ή εάν ζήτησε πληροφορίες.

Μετά το κατάστημα τυχερών παιχνιδιών η 29χρονη κατευθύνθηκε στο κέντρο της Βέροιας και ύστερα επέστρεψε στα ΚΤΕΛ, απ’ όπου πήρε το λεωφορείο και έφυγε για την Αλεξάνδρεια, όπου και πέρασε τη νύχτα σε ξενοδοχείο.

Υπενθυμίζεται ότι η 29χρονη έχει προφυλακιστεί για την φερόμενη πράξη της και αναμένεται εντός των να υποβληθεί σε νέα ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που θα καθορίσει αν θα οδηγηθεί στην γυναικεία πτέρυγα των φυακών Κορυδαλλού ή στην ψυιατρική κλινική του Ελαιώνα στη Θήβα.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024