Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Περήφανοι γι’ αυτή την ομάδα, νιώθαμε σαν να παίζαμε στην Ελλάδα»

«Περήφανοι γι’ αυτή την ομάδα, νιώθαμε σαν να παίζαμε στην Ελλάδα»

Οι Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησαν για τη νίκη επί της Κροατίας και την πρόκριση στα ημιτελικά του United Cup.

Την πρόκριση στα ημιτελικά του United Cup πανηγύρισε η Ελλάδα, μετά τη σπουδαία νίκη των Στέφανου Τσιτσιπά και Μαρίας Σάκκαρη απέναντι στους Κροάτες Μπόρνα Γκόγιο και Πέτρα Μάρτιτς με 2-0 σετ (7-6 [6], 6-4).

Η γαλανόλευκη ξεπέρασε το εμπόδιο της Κροατίας και το διήμερο 6-7 Ιανουαρίου (σ.σ Παρασκευή και Σάββατο) θα αντιμετωπίσει την Ιταλία, με στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της νεοσύστατης διοργάνωσης, που πραγματοποιείται στην Αυστραλία.

Μετά την ολοκλήρωση του μικτού διπλού, οι Μαρία και Στέφανος δήλωσαν περήφανοι για την εθνική ομάδα (σ.σ είναι αήττητη έχοντας 3-0 στα tie) και ευχαρίστησαν τους Ελληνες, που έδωσαν δυναμικό «παρών» στο γήπεδο και τους βοήθησαν να φτάσουν στη νίκη.

«Είμαι τόσο περήφανη για αυτή την ομάδα. Η χημεία που έχουμε με τον Στέφανο μάς βοήθησε πολύ. Νιώθουμε σαν να παίζουμε στην έδρα μας με τόσους Έλληνες εδώ», τόνισε αρχικά η Σάκκαρη, ενώ ο Τσιτσιπάς από την πλευρά του τόνισε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Κροατίας που έκανε πολύ καλή προσπάθεια.

Είμαι περήφανος για την ομάδα και αυτό που καταφέραμε, αλλά για μας η διοργάνωση αρχίζει τώρα. Θα είμαστε στο Σίδνεϊ, αλλά η καρδιά μας θα παραμείνει εδώ στο Περθ, που είχαμε τόσο σπουδαία στήριξη».

Sports in

Aπορρίφθηκε από την εισαγγελία το αίτημα του Ντάνι Άλβες για προσωρινή αποφυλάκιση

Αρνητική ήταν η απάντηση της Εισαγγελίας της Βαρκελώνης στο αίτημα του Ντάνι Άλβες να αποφυλακιστεί προσωρινά, μετά την καταδίκη του για σεξουαλική επίθεση σε νεαρή γυναίκα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024