Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Smartwatch: Οι πέντε λόγοι που το χρειάζεστε στη δουλειά

Smartwatch: Οι πέντε λόγοι που το χρειάζεστε στη δουλειά

Για να μην ξεχνάτε να σηκώνεστε από το γραφείο σας μέχρι και για να μπείτε εγκαίρως στο τέταρτο video call της ημέρας, αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που το smartwatch θα γίνει ο καλύτερός σας φίλος και στην δουλειά.

Eυχαριστούμε την τεχνολογία για πολλά. Ένα από αυτά είναι τα wearables που μας βοηθούν να είμαστε πιο αποδοτικοί σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας. Από τον σύντομο έλεγχο της υγείας μας μέχρι και την λεπτομερή καταγραφή των προπονήσεών μας, ένα smartwatch κάνει πολλά για εμάς, εάν όχι τα… περισσότερα.

Οι προηγμένες του λειτουργίες καλύπτουν κάθε ανάγκη, ενισχύουν την οργανωτικότητά σας και κάνουν κάθε δουλειά πιο εύκολη, εκτός και φυσικά εντός γραφείου.

Με το smartwatch δεν χάνετε ειδοποιήσεις

Κλήσεις, μηνύματα, email και κάθε είδους ειδοποίηση (ναι, ακόμα και από το calendar) “περνά” απευθείας στο ρολόι σας, ειδοποιώντας σας εγκαίρως είτε με μια διακριτική δόνηση είτε και με ήχο όταν βρίσκεστε σε εξωτερικές δουλειές.

Η λήψη και η προεπισκόπηση αυτών των μηνυμάτων στην υψηλής ευκρίνειας οθόνη του σας επιτρέπει να προσδιορίσετε εάν η ειδοποίηση είναι κάτι που πρέπει να προσέξετε άμεσα ή το συντομότερο δυνατό για να οργανώνετε όσο το δυνατόν πιο αποδοτικά τον χρόνο σας.

Δεν σας αφήνει “καθηλωμένους” στο γραφείο

Ενώ γνωστό ότι τα smartwatches μας ενθαρρύνουν να υιοθετήσουμε έναν καλύτερο, πιο υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο ζωής. Και δεν υπάρχει ισορροπία, χωρίς λίγη κίνηση μέσα στην ημέρα.

Έτσι ακόμα και αν δεν προλαβαίνετε να κάνετε γυμναστική, βρίσκεται πάντα στο χέρι σας για να σας υπενθυμίζει να σηκώνεστε ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να τεντώνεστε και να βελτιώνετε την στάση του σώματός σας, για την αποφυγή ζητημάτων όπως ο μακροχρόνιος πόνος στην μέση, τον αυχένα ή και τα χέρια.

Όλα γίνονται πιο γρήγορα

Με το smartwatch μπορείτε να κάνετε πολλά και γρήγορα, αφού σας επιτρέπει να κάνετε γρήγορους υπολογισμούς, να βάζετε χρονόμετρο ή ένα υπενθυμιστικό ξυπνητήρι, να πραγματοποιείτε πληρωμές, ακόμα και να παραγγείλετε το μεσημεριανό σας. Και όλα αυτά με μερικά κλικ στην άκρη του χεριού σας.

Αν και αυτές οι λειτουργίες μπορεί να φαίνονται βασικές, είναι συχνά οι απλές καινοτομίες που μπορούν να σας εξοικονομήσουν χρόνο και να κάνουν τις καθημερινές σας εργασίες ευκολότερες.

Σας βοηθά να κατακτήσετε τους… στόχους σας

Επαγγελματική ή προσωπική, η επιτυχία – εκτός από προσπάθεια – θέλει στόχους. Εσείς μπορείτε να ορίσετε τους δικούς σας και το smartwatch θα σας τους υπενθυμίζει όποτε και όταν το χρειάζεστε.

Εκτός από meeting και συναντήσεις, ορίστε τον ημερήσιο στόχο για βήματα και εκείνο θα σας υπενθυμίζει να κινείστε ανά τακτά χρονικό διαστήματα για να τον “πιάσετε” μέχρι τέλος της ημέρας.

Εκτός από το αυξημένο αίσθημα ευεξίας, το έξυπνο ρολόι θα σας επιβραβεύει με μικρά βραβεία, που μπορείτε να μοιράζεστε με τους φίλους σας.

Σας χαρίζει την απόλυτη ελευθερία

Με κάθε δεδομένο στον καρπό σας, το κινητό μπορείτε να το αφήσετε στην άκρη και να απολαύσετε μέγιστη ελευθερία κινήσεων στα χέρια σας.

Η παραγωγικότητά σας θα “εκτοξευθεί” μιας και περιορίζοντας την χρήση του κινητού, θα περιοριστεί και το mindless scrolling, που χωρίς να το συνειδητοποιούμε “κοστίζει” πολύτιμο χρόνο και ενέργεια, που μπορούμε να αξιοποιήσουμε για να ολοκληρώνουμε περισσότερα project σε λιγότερο χρόνο.

Μπορείτε να βρείτε το δικό σας στην απεριόριστη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε smartwatch σε ασύγκριτες προσφορές. Τώρα η αγορά σας γίνεται πανεύκολη καθώς με το SHOPFLIX.GR μπορείτε να αποκτήσετε ό,τι κι αν θέλετε (όσο και αν κοστίζει) με έως 60 άτοκες δόσεις.

Και μην ξεχνάτε ότι την φετινή περίοδο των γιορτών εδώ θα βρείτε δώρα για όλους και θα ανακαλύψετε όλα όσα κρύβει ο σάκος του… SHOPFLIX για να επωφεληθείτε από ασυναγώνιστες προσφορές.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024