Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Τα λεφτά, τα λεφτά, τα εκατομμύρια» - Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν γεμάτες τσέπες το 2023

«Τα λεφτά, τα λεφτά, τα εκατομμύρια» – Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν γεμάτες τσέπες το 2023

Ποια ζώδια θα δουν τα οικονομικά τους να τακτοποιούνται;

Η νέα χρονιά είναι λίγες μόλις ημέρες μακριά μας. Αν αναρωτιέστε πώς θα είναι, το μόνο που μπορούμε να σας πούμε με βεβαιότητα είναι ότι κάποια ζώδια θα είναι τυχερά στα οικονομικά. Τέσσερα από αυτά θα δουν το πορτοφόλι τους να γεμίζει και τον τραπεζικό τους λογαριασμό να ανεβαίνει!

Ποιοι λοιπόν θα «ανακουφιστούν» αλλά και θα «πανηγυρίσουν» γιατί θα έχουν την απόλυτη τύχη στον οικονομικό τομέα; Σύμφωνα με το oroskopos.gr αυτά είναι τα τέσσερα πιο τυχερά ζώδια στα οικονομικά για το 2023.

Κριός

Μέχρι τον Μάη αρπάζετε ευκαιρίες και κάνετε ενάρξεις, που σας γεμίζουν με ενθουσιασμό και σας δίνουν τη δυνατότητα να παλέψετε για τα όνειρά σας. Ο Δίας από το ζώδιο σας ως τις 16 Μαΐου, θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε τη δουλειά σας, να έχετε προαγωγή, να δεχθείτε μία σπουδαία μεγάλη πρόταση, να κυνηγήσετε το όνειρο και να πείτε «Επιτέλους ρόδα είναι και γυρίζει και τώρα ήρθε η στιγμή μου»! Την οικονομική εύνοια ωστόσο θα την νιώσετε περισσότερο από τις 16 Μαΐου και έπειτα, όπου ο Δίας θα κινείται στο ζώδιο του Ταύρου!

Η εύνοια της τύχης λοιπόν στο πρώτο 5μηνο της χρονιάς, θα φέρει ανταμοιβή και αποτελέσματα στα οικονομικά σας,  στην ουσία από το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς, όπου εκεί όχι απλά θα είστε ευνοημένοι και θα σας δοθούν ευκαιρίες για να έλξετε κοντά σας περισσότερο χρήμα, αλλά θα είστε και άνετοι να κάνετε τα γούστα σας, να κάνετε μία αγορά που πάντα θέλατε και να νιώσετε επιτέλους ικανοποίηση και ανεμελιά μετά από σειρά ετών που τα οικονομικά σας βρίσκονταν στον πάτο!

Ζυγός

Το 2023 είναι η χρονιά που θα δείτε τον τραπεζικό σας λογαριασμό να ανεβαίνει και επιπλέον θα καταφέρετε να εξοφλήσετε χρέη και βασικές υποχρεώσεις που στέκονταν σαν βραχνάς στο λαιμό σας. Είναι η χρονιά που θα δεχθείτε τα «δώρα» σας, θα έχετε κάποιο μπόνους, κάποιο έξτρα εισόδημα και αυτό μπορεί να είναι η έγκριση ενός επιδόματος, μία πώληση, μία μίσθωση, μία επένδυση, η διευθέτηση μίας κληρονομιάς, είτε μπορεί να δείτε τα οικονομικά του ή της συζύγου να ανεβαίνουν με αποτέλεσμα να μπορείτε να έχετε μία πιο άνετη ζωή!

Μην βιαστείτε και τα περιμένετε όλα αυτά τα «ωραία» να φανούν με το «καλημέρα» της νέας χρονιάς… Το ξεκίνημα του 2023 και ιδιαίτερα ο Ιανουάριος θα έχει σκαμπανεβάσματα, κρατήστε την υπομονή και την ψυχραιμία σας, γιατί τα καλύτερα έρχονται από τον Μάιο του 2023, όπου από εκείνο το σημείο όλα αλλάζουν και επέρχεται επιτέλους η ισορροπία στα οικονομικά σας!

Ιχθείς

Ε ναι λοιπόν είστε ένα από τα ζώδια που το 2023 θα δείτε λεφτά στα χέρια σας! Από το ξεκίνημα της χρονιάς ο Δίας ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης έχει περάσει στο ζώδιο του Κριού στον τομέα του ωροσκοπίου σας που συνδέεται με τα οικονομικά σας! Οι κινήσεις που κάνατε το 2022, οι προσπάθειες, οι θυσίες, οι στερήσεις ή και τα μπλοκαρίσματα που δεχτήκατε θα σας βγουν σε καλό, γιατί από το ξεκίνημα του νέου έτους δέχεστε στήριξη, έχετε άνοδο και τονώνεται πολύ το εισόδημά σας!

Ως τον Μάιο του 2023, καταφέρνετε και αποκτάτε μία νέα πηγή εσόδων, έρχονται χρήματα στα χέρια σας που περίμενετε εδώ και καιρό, ενώ τα επενδυτικά σας σχέδια ευοδώνονται με επιτυχία! Το πιο σπουδαίο όμως είναι ότι μετά από μία σειρά ταλαιπωριών, συγχύσεων και μπερδεμάτων, επιτέλους νιώθετε πιο τυχεροί σε αυτό τον τομέα και έλκετε κοντά σας το χρήμα!

Παρθένος

Μπορεί είστε στο τέλος της λίστας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είστε ο τελευταίος και καταϊδρωμένος στα οικονομικά σας, απεναντίας είστε και εσείς ένας από τους «γουρλήδες» το 2023 στο χρήμα! Στο ξεκίνημα του έτους έως και τον Μάιο του 2023, καταφέρνουν και προχωρούν οικονομικά σχέδια που κάνατε από τον Μάιο του 2022. Λαμβάνετε απαντήσεις, έρχονται στα χέρια σας έγγραφα, παίρνετε αποφάσεις, πουλάτε, νοικιάζετε, διευθετείτε κληρονομικά και βρίσκεστε απόλυτα κερδισμένος! Αν πάλι περιμένετε μία στήριξη, ένα δάνειο, ένα επίδομα ή μία οικονομική εύνοια, να ξέρετε ότι θα σας δοθεί έως και τις 16/5.  Σίγουρα σκέφτεστε όμως και στο υπόλοιπο της χρονιάς τι; Θα μπορείτε να επεκτείνετε πολύ περισσότερο τη δουλειά σας και να εφαρμόσετε νέα σχέδια για την πορεία σας με απόλυτη επιτυχία!

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις για το 2023 στο oroskopos.gr

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024