Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ομοφοβικοί πολιτικοί ηγέτες που αποδείχθηκε ότι είναι ομοφυλόφιλοι

Ομοφοβικοί πολιτικοί ηγέτες που αποδείχθηκε ότι είναι ομοφυλόφιλοι

Xρησιμοποιούσαν την ιδιότητα τους κατά των ΛΟΑΤΚΙ ενώ είχαν διπλή ζωή ως γκέι

γράφει η Βασιλίνα Ριστάνη * 

Τι σχέση έχει η σεξουαλική ζωή με την πολιτική; Ίσως να μην είχε αν αυτά τα πολιτικά πρόσωπα δεν προωθούσαντο μίσος για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και δεν έκρυβαν συγχρόνως την πραγματική σεξουαλικότητά τους. Η αποκάλυψη της σεξουαλικής τους ταυτότητας συνοδευόταν από άλλα σκάνδαλα, όπως διακίνηση παιδιών, παράνομα πάρτι και κατάχρηση δημοσίου χρήματος.

Ούγγρος ακροδεξιός ευρωβουλευτής συμμετείχε σε όργιο 25 ανδρών

Το Δεκέμβριο του 2020, ο Ούγγρος πολιτικός Γιόζεφ Σάγιερ παραιτήθηκε από το κυβερνών κόμμα Fidesz. Γιατί; Ο ευρωβουλευτής του Όρμπαν και του ΕΛΚ συνελήφθη σε πάρτι οργίων στις Βρυξέλλες με 25 άνδρες. Προσπάθησε να δραπετεύσει από το παράθυρο, κατέβηκε από την υδρορροή και βγήκε στον δρόμο με ναρκωτικά στο σακίδιό του.

Ορισμένοι διπλωμάτες και ένα μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου φέρεται να συμμετείχαν στο sex πάρτι. Το σκάνδαλο που ξέσπασε, όμως, ήταν πολλά παραπάνω από ένα «κορονοπάρτυ» που παραβίαζε τους αυστηρούς περιορισμούς του COVID-19 εκείνη την περίοδο.

Ερχόταν σε μεγάλη αντίθεση με τα ιδανικά του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, το οποίο είχε προτείνει τότε νόμο για την απαγόρευση της υιοθεσίας από ομοφυλόφιλους. Πως βρέθηκε σε ένα γκέι πάρτι οργίων ένας συντηρητικός χριστιανός πολιτικός;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το βελγικό τύπο ο ίδιος δήλωσε: «Ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά μου, τους συναδέλφους μου, τους ψηφοφόρους μου. Τους ζητώ να αξιολογήσουν το λάθος μου μετά από 30 χρόνια αφοσιωμένης και σκληρής δουλειάς. Ζητώ από όλους να μην το επιρρίψουν στην πατρίδα μου ή στην πολιτική μου ομάδα».

Έπιασαν ρεπουμπλικάνο πολιτειακό γερουσιαστή με ένα 17χρονο αγόρι

Ο Ραλφ Σόρτεϊ συνελήφθη τον Μάρτιο του 2017 αφού η αστυνομία τον βρήκε σε ένα δωμάτιο στα προάστια της Οκλαχόμα Σίτι με έναν έφηβο. Οι Αρχές ενήργησαν μετά από πληροφορία του πατέρα του 17χρονου όταν πήγε στο μοτέλ και είπε ότι μύριζε μαριχουάνα. Ο παντρεμένος πατέρας τεσσάρων παιδιών κατηγορήθηκε ότι τον προσέλαβε για σεξ.

Ο πρώην πολιτειακός γερουσιαστής στην Οκλαχόμα καταδικάστηκε σε 15 χρόνια ομοσπονδιακή φυλάκιση με την κατηγορία της παιδικής σεξουαλικής διακίνησης. Δήλωσε ένοχος με αντάλλαγμα την απόσυρση τριών κατηγοριών για παιδική πορνογραφία από τους εισαγγελείς.

Αποδείχθηκε ότι έμπαινε στο Craigslist για να στέλνει και να λαμβάνει παιδικό πορνογραφικό υλικό. Ταυτόχρονα, αναζητούσε περιστασιακές συναντήσεις με άτομα του ίδιου φύλου, «όσο πιο νέοι τόσο το καλύτερο». Ο ρεπουμπλικάνος των «οικογενειακών αξιών» ψήφισε υπέρ της νομοθεσίας που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να κάνουν διακρίσεις σε βάρος των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων.

Ο δήμαρχος του Μισισιπή ξόδευε τα χρήματα της πόλης σε κατάστημα γκέι ερωτικών ειδών

Ο Γκρεγκ Ντέιβις, ο ρεπουμπλικανός δήμαρχος του Σάουθβεν, στο Μισισιπή, αναγκάστηκε να αποκαλύψει ότι είναι ομοφυλόφιλος έπειτά από ένα ασυνήθιστο συμβάν. Ελεγκτές της πολιτείας διαπίστωσαν ότι χρέωσε τους φορολογούμενους για μια αγορά σε ένα κατάστημα γκέι ερωτικών ειδών στο Τορόντο.

Ο Ντέιβις ξόδεψε 67 δολάρια στο Priape, «το πρώτο κατάστημα γκέι lifestyle και sex shop του Καναδά» και το τιμολόγησε ως δαπάνη εργασίας. Ο ως τότε πρεσβευτής της αυστηρής ρεπουμπλικανικής γραμμής των «οικογενειακών αξιών» και 19 χρόνια παντρεμένος με τη σύζυγό του, σημείωσε:

«Ενώ έχω επιτελέσει τη δουλειά μου ως δήμαρχος, κατά τη γνώμη μου, ως ένα πολύ συντηρητικό, προοδευτικό άτομο – και εξακολουθώ να είμαι ένα πολύ συντηρητικό άτομο – νομίζω ότι είναι σημαντικό να συζητήσω τους αγώνες που είχα τα τελευταία χρόνια όταν συνειδητοποίησα ότι είμαι ομοφυλόφιλος».

* Η Βασιλίνα Ριστάνη σπουδάζει στη New Media Studies 

Sports in

Παπανικολάου: «Ας είναι φέτος η χρονιά που θα κάνουμε το διπλό στην έδρα της Εφές»

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για την κρίσιμη αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην έδρα της Εφές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024