Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ισπανία: Συγκινητικός αποχαιρετισμός από influencer λίγο πριν πεθάνει από καρκίνο

Ισπανία: Συγκινητικός αποχαιρετισμός από influencer λίγο πριν πεθάνει από καρκίνο

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Μια 20χρονη influencer, η οποία πάσχει από μια σπάνια μορφή καρκίνου, αποχαιρέτησε τους θαυμαστές της με ένα συγκινητικό βίντεο, αποκαλύπτοντας ότι τα συμπτώματά της έχουν επιδεινωθεί και πως βρίσκεται στο τέλος της ζωής της.

Η Έλενα Χουέλβα, η οποία έχει αποκτήσει περισσότερους από 615.000 ακόλουθους στο Instagram χάρη στην καταγραφή της μάχης της για τη ζωή της στο διαδίκτυο, διαγνώστηκε με έναν τύπο καρκίνου των οστών που ονομάζεται σάρκωμα Ewing το 2016.

Όλο το διάστημα που πάλευε, έγινε σύμβολο μάχης, ενώ ήταν ειλικρινής και ανοιχτή για τον αγώνα της με την ασθένεια, με τις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα τελευταία 6 χρόνια.

Το συγκλονιστικό βίντεο

Την Κυριακή όμως, η Έλενα – που ζει στην Ισπανία – αποχαιρέτισε τους ακόλουθούς της, καθώς αποκάλυψε ότι η υγεία της έχει επιδεινωθεί. Σε ανάρτησή της λοιπόν και εμφανώς συγκινημένη, η influencer εξήγησε ότι τα «πράγματα δεν πηγαίνουν καλά».

Ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου με σωληνάκια στο σώμα της, η 20χρονη είπε: «Ο καρκίνος εξαπλώθηκε και στην τραχεία μου, κάτι που είναι πολύ επικίνδυνο, όπως ξέρετε, γιατί από εκεί αναπνέουμε. Δεν χρειάζεται να πω πολλά περισσότερα. Ό,τι κι αν συμβεί, ξέρω ότι η ζωή μου δεν ήταν μάταιη, γιατί πάλεψα και πέτυχα αυτό που ήθελα, να ευαισθητοποιήσω την κοινή γνώμη για την ασθένεια».

Εξήγησε ότι ήλπιζε πως δε θα χρειαζόταν ποτέ να κάνει αυτό το βίντεο, αλλά πρόσθεσε: «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι έχω ήδη κερδίσει. Με όλη την αγάπη και τους ανθρώπους που έχω στο πλευρό μου, έχω ήδη κερδίσει. Στο τέλος της ημέρας, η ζωή είναι να ζεις και να κάνεις αναμνήσεις με τους ανθρώπους και έχω κάνει πολλές με πολλούς υπέροχους ανθρώπους, και πολλά άλλα πράγματα. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλη τη στοργή που πάντα μου δίνατε. Σας αγαπώ».

«Πηγή έμπνευσης για όλους»: Τι έγραψαν οι χρήστες

Το βίντεο έγινε φυσικά viral, με πάνω από 600.000 likes, και πολλοί από τους ακόλουθούς της κατέκλυσαν την ενότητα των σχολίων με μηνύματα αγάπης και υποστήριξης.

Ένας την χαρακτήρισε «πρωταθλήτρια», ενώ ένας άλλος την αποκάλεσε «έμπνευση για όλους» και την επαίνεσε για τη δύναμή της. «Σ’ αγαπώ πολύ Έλενα, το καλύτερο παράδειγμα αυτοβελτίωσης που έχω γνωρίσει ποτέ» έγραψε κάποιος άλλος.

«Είσαι πρωταθλήτρια. Έχεις ήδη κερδίσει ό,τι κι αν συμβεί» πρόσθεσε ένας άλλος. «Σε αγαπάμε και σε θαυμάζουμε. Είσαι έμπνευση για όλους» σχολίασε ένας ακόμη.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024