Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Από πού βγάζουν χρήματα ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ;

Από πού βγάζουν χρήματα ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ;

Προτού παντρευτεί τον Χάρι, η Μέγκαν εργαζόταν ως ηθοποιός, επομένως ο χώρος της τηλεόρασης δεν είναι κάτι «ξένο» για εκείνη.

Το πρώτο μέρος του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ για τη ζωή του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ, κυκλοφορεί στο Netflix την Πέμπτη και οι θεατές περιμένουν με κομμένη την ανάσα το πανάκριβο πρότζεκτ των 100.000 δολαρίων.

Από τότε που αποχώρησε από τη βασιλική οικογένεια, το ζευγάρι αναζητά νέους τρόπους να αποκτήσει εισόδημα και έχει επικεντρωθεί στην παραγωγή τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών παραγωγών.

Εξάλλου, προτού παντρευτεί τον Χάρι, η Μέγκαν εργαζόταν ως ηθοποιός, επομένως ο χώρος της τηλεόρασης δεν είναι κάτι «ξένο» για εκείνη.

Έρχονται αποκαλύψεις;

Τα δύο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ που έχουν ήδη κυκλοφορήσει προκάλεσαν τεράστια αίσθηση στο κοινό, αφού, σε αρκετά πλάνα, η Μέγκαν εμφανίζεται να κλαίει και ο πρίγκιπας Χάρι μιλά για «αποκαλύψεις», που προβλέπεται να…ταράξουν ακόμη περισσότερο τα «νερά» στο Μπάκιγχαμ.

Το πρώτο τρέιλερ ξεκινάει με την ερώτηση μιας παραγωγού του Netflix προς τον Χάρι και τη Μέγκαν: «Γιατί θέλετε να κάνετε αυτό το ντοκιμαντέρ;» ενώ στην οθόνη εναλλάσσονται διάφορες ασπρόμαυρες φωτογραφίες και κλιπάκια του ζευγαριού. Σε ένα απόσπασμα, η Μέγκαν φαίνεται να σκουπίζει δάκρυα από τα μάτια της.

Στο δεύτερο τρέιλερ, η σύζυγος του Χάρι φαίνεται ξεκάθαρα να ξεσπά σε κλάματα. Μέσα στο μόλις ένα λεπτό του τρέιλερ, το ζευγάρι κάνει περισσότερες αποκαλύψεις σχετικά με την «ιεραρχία της βασιλικής οικογένειας» , υπονοώντας ότι «άνθρωποι του παλατιού διέρρευσαν ιστορίες για αυτούς». Ο πρίγκιπας Χάρι περιγράφει τη βασιλική ζωή ως ένα «βρώμικο παιχνίδι» και μιλά για «τον πόνο και τα βάσανα των γυναικών που παντρεύονται μέσα σε αυτό τον θεσμό της μοναρχίας».

Γιατί παραιτήθηκαν οι Χάρι και Μέγκαν από τη βασιλική οικογένεια;

Το ζευγάρι εγκατέλειψε τη βασιλική οικογένεια τον Ιανουάριο του 2020. Σύμφωνα με τα όσα είχαν πει τότε, τους είχε εξοργίσει η «εισβολή» των ΜΜΕ στη ζωή τους και ήταν απογοητευμένοι από το Παλάτι, καθώς δεν τους είχε επιτρέψει να χρησιμοποιούν την επωνυμία «SussexRoyal» («οι βασιλικοί του Σάσεξ») στα social media, την ιστοσελίδα τους κ.ά.

Ο Χάρι παρέμεινε Πρίγκιπας και το ζευγάρι διατήρησε τους τίτλους του Δούκα και Δούκισσας του Σάσεξ, αλλά δεν αποκαλούνται πλέον ως Η Αυτού/Αυτής Βασιλική Υψηλότητα. Ο Χάρι επίσης εγκατέλειψε τους επίσημους στρατιωτικούς του τίτλους και ως εκ τούτου δεν φορούσε στολή στην κηδεία της αείμνηστης γιαγιάς, του, βασίλισσας Ελισάβετ.

Ωστόσο, αυτός και ο πρίγκιπας Άντριου (που επίσης έχει παραιτηθεί) επετράπη να φορέσουν στρατιωτική στολή ενώ στέκονταν σε αγρυπνία γύρω από το φέρετρό της. Ο πρίγκιπας Άντριου παραιτήθηκε από τη βασιλική οικογένεια , μετά από το σκάνδαλο που ξέσπασε εξαιτίας των σχέσεών του με τον επιχειρηματία Τζέφρι Έπσταϊν, που είχε καταδικαστεί για σεξουαλικά εγκλήματα.

Sports in

Ο Κέιν δεν έχει αντίπαλο στη μάχη για το «Χρυσό Παπούτσι»

Ο Χάρι Κέϊν είναι στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων σκόρερ στα γήπεδα της Ευρώπης – Τέταρτος ο Βαγγέλης Παυλίδης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024