Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σέρρες: Σπαραγμός - «Κάντε χώρο εκεί ψηλά, έρχεται να παίξει ο Βασίλης»

Σέρρες: Σπαραγμός – «Κάντε χώρο εκεί ψηλά, έρχεται να παίξει ο Βασίλης»

Η τοπική κοινωνία των Σερρών αλλά και ολόκληρη η χώρα δεν μπορεί να πιστέψει το πώς αυτό το παιδάκι άφησε την τελευταία του πνοή στο χώρο του σχολείου.

Απαντήσεις στα ερωτήματα για το τι προκάλεσε την ανείπωτη τραγωδία με τον χαμό του 11χρονου μαθητή του 9ου δημοτικού σχολείου στις Σέρρες αναμένεται να δώσουν οι πραγματογνώμονες της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν φτάσει στο σημείο για να διερευνήσουν τα αίτια της φονικής έκρηξης.

Παράλληλα, σπαράζουν καρδιές στην περιοχή για τον θάνατο του 11χρονου παιδιού.

Λίγο πριν την κηδεία του άτυχου παιδιού, οι συμμαθητές και οι φίλοι του έχουν συγκεντρωθεί στο σχολείο.

Κλειστά τα σχολεία

Ένα από τα παιδιά, σύμφωνα με πληροφορίες από το epiloges.tv, κρατά στα χέρια του ένα χαρτί το οποίο γράφει: «Κάντε χώρο εκεί ψηλά, έρχεται να παίξει ο Βασίλης».

Η τοπική κοινωνία των Σερρών αλλά και ολόκληρη η χώρα δεν μπορεί να πιστέψει το πώς αυτό το παιδάκι άφησε την τελευταία του πνοή στο χώρο του σχολείου.

Η κηδεία του 11χρονου θα γίνει στις 4 το απόγευμα στο Α’ Νεκροταφείο Σερρών, ενώ μηνύματα συμπαράστασης καταφτάνουν από παντού για την οικογένειά του, που εγκαταστάθηκε από την Αθήνα στις Σέρρες, τόπο καταγωγής της μητέρας, πριν από μερικά χρόνια, σε αναζήτηση καλύτερης ποιότητας ζωής.

Όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις Σέρρες παραμένουν σήμερα, κλειστά σε ένδειξη πένθους για τον μικρό μαθητή που έχασε αναπάντεχα τη ζωή του, ενώ το 9ο Δημοτικό, όπου φοιτούσε και ο ίδιος, θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας, αφού πρέπει να ολοκληρωθούν οι έρευνες στη σχολική μονάδα και να καθαριστεί ο χώρος.


Η μαρτυρία 10χρονου μαθητή

O 10χρονος μαθητής που τραυματίστηκε από την έκρηξη στις Σέρρες και πήρε το απόγευμα της Δευτέρας εξιτήριο, είπε ότι το συμβάν έγινε στο διάλειμμα του ολοήμερου σχολείου, όταν τα παιδιά πήγαν να παίξουν μπάλα στην πίσω αυλή του σχολείου, κοντά στο λεβητοστάσιο, στο υπόστεγο επειδή έβρεχε.

«Παίζαμε μπάλα και ξαφνικά ακούσαμε φοβερό θόρυβο και άρχισαν να πέφτουν πάνω μας πέτρες και μεταλλικά αντικείμενα, μάλιστα ένα από αυτά χτύπησε ένα συμμαθητή μου» είπε μη γνωρίζοντας την τραγική κατάληξη των γεγονότων. Μάλιστα την ώρα που συνέβη η τραγωδία, στην αυλή του σχολείου ήταν και η μικρότερη αδερφή του 11χρονου η οποία άρχισε να τον ψάχνει. Ο 11χρονος ήταν σημαιοφόρος στην τάξη του.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024