Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καιρός: Ψυχρή πολική μάζα στις 13 Δεκεμβρίου - Τι λέει ο Σάκης Αρναούτογλου

Καιρός: Ψυχρή πολική μάζα στις 13 Δεκεμβρίου – Τι λέει ο Σάκης Αρναούτογλου

Αλλάζει ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Μια νέα ανάρτηση έκανε ο Σάκης Αρναούτογλου σχετικά με μια ψυχρή πολική μάζα που θα περάσει «ξώφαλτσα» από τη χώρα μας. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι η ψυχρή μάζα θα περάσει οριακά πάνω από τη βόρεια Ελλάδα και δεν θα επηρεάσει ιδιαίτερα τη χώρα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

«Οριακά πάνω από τη βόρεια Ελλάδα έδωσε πριν από λίγα λεπτά το ευρωπαϊκό μοντέλο μια αρκετά ψυχρή μάζα πολικής προέλευσης για τις 13 Δεκεμβρίου η οποία δεν δείχνει όμως να επηρεάζει ιδιαίτερα τη χώρα μας καθώς τη δίνει να κινείται γρήγορα ανατολικότερα! Η αναλογική εκτίμηση λοιπόν προς το παρόν καλά κρατεί μιας και που είχε δώσει ανάλογη εξέλιξη για το ίδιο χρονικό διάστημα έξι μέρες νωρίτερα, από τις 30 Νοέμβρη! Για να δούμε αν θα επαληθευθεί και στη συνέχεια!

Σκαμπανεβάσματα

Για τον καιρό που θα έχουμε τον Δεκέμβριο ο Σάκης Αρναούτογλου σε άλλη ανάρτησή του έγραψε:

«Φίλες και φίλοι σας ευχαριστώ για το μεγάλο ενδιαφέρον σας και για την αναλογική εκτίμηση του Δεκεμβρίου 2022. Από τα μηνύματα που μου στέλνετε είναι πολύ λογικό να θέλετε διευκρινίσεις για την εκτίμηση του αναλογικού κυρίως κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαήμερου του Δεκεμβρίου όπου σύμφωνα μ’ αυτό φαίνεται μια σχετικά μικρής διάρκειας αλλά αρκετά εντυπωσιακή αλλαγή του καιρού και κυρίως ένα ιδιαίτερα έντονο θερμοκρασιακό σκαμπανέβασμα!».

Στη συνέχεια ο κ. Αρναούτογλου σημειώνει ότι: «Όπως σας έγραψα όμως δεν προχωρώ σε περαιτέρω επεξηγήσεις μόνο και μόνο για να αποφευχθεί κάθε προσπάθεια παραπληροφόρησης από κάποια sites στα γραφόμενά μου, γιορτινές μέρες που έρχονται!

Μόλις θα πλησιάσουν όμως οι παραπάνω ημερομηνίες θα επανέλθω για να δούμε αν και τι ποσοστό επαλήθευσης θα έχει η αυτή η πειραματική προσπάθεια καθώς θα μιλάμε για μια εκτίμηση που έγινε στις 30 Νοεμβρίου!!! Μέχρι τότε βασιζόμαστε σε ότι νεότερο μας δίνουν τα καθημερινά, τελευταία προγνωστικά στοιχεία και τα οποία και μεταδίδουμε από ΔΕΥ – ΠΑΡ στις 17:45 και 22:00, στα 15λεπτα δελτία καιρού της ΕΡΤ3!!!».

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024