Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλη συναυλία κατά της φτώχειας από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, στις 19 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο

Μεγάλη συναυλία κατά της φτώχειας από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, στις 19 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο

Θα συμμετάσχουν με αλφαβητική σειρά οι καλλιτέχνες: Στάθης Αγγελόπουλος, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Βασιλική Καρακώστα, Στέλλα Κονιτοπούλου, Νεκτάριος Σφυράκης και σε μία ξεχωριστή εμφάνιση η Κατερίνα Στανίση

Εν όψει της μεγάλης Δεσποτικής Εορτής των Χριστουγέννων η Ι.Μητρόπολη Πειραιώς, με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά και του ΕΒΕΠ, διοργανώνει για μία ακόμη χρονιά μεγάλη Φιλανθρωπική Συναυλία κατά της φτώχειας με στόχο την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της τοπικής μας Εκκλησίας, μιας και στις 22 Δεκεμβρίου στις 09:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ θα προσφέρει δέματα αγάπης με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας.

Η Φιλανθρωπική Συναυλία Κατά της Φτώχειας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στις 19:00 στο εμβληματικό Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπου θα συμμετάσχουν με αλφαβητική σειρά οι καλλιτέχνες: Στάθης Αγγελόπουλος, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Βασιλική Καρακώστα, Στέλλα Κονιτοπούλου, Νεκτάριος Σφυράκης και σε μία ξεχωριστή εμφάνιση η Κατερίνα Στανίση.

Την εκδήλωση, την οποία θα παρουσιάσουν ο Θανάσης Πάτρας, η Ανδριάνα Ζαρακέλη και ο Δημήτρης Αλφιέρης, θα πλαισιώσει η χορωδία των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Η ουσιαστική συμβολή όλων σε αυτή τη δράση, θα ενισχύσει την προσπάθειά ανακούφισης του ανθρωπίνου πόνου στους δίσεκτους καιρούς που διερχόμαστε και θα διατρανώσει παντού το μήνυμα της ενότητας, της αγάπης και της αλληλεγγύης του ενός προς τον άλλο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Πειραϊκή Εκκλησία» (210 41 18 602 και 210 41 18 640) και στο Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς (210 41 22 625).

Προπώληση Εισιτηρίων: Από το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Πειραϊκή Εκκλησία», από τα Εκπαιδευτήρια της Μητροπόλεώς μας και από το ticketservices.gr

Δείτε το τρέιλερ

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024