Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Πώς έκλεψαν την Εμμα ενώ ήταν αιμόφυρτη στην άσφαλτο

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Πώς έκλεψαν την Εμμα ενώ ήταν αιμόφυρτη στην άσφαλτο

Η Έμμα είχε χρήματα «για να περάσει το μήνα, αλλά και για να πληρώσει την κλινική ζώων όπου νοσηλευόταν το σκυλάκι της λόγω ατυχήματος», ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας της φοιτήτριας.

Για τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος στη Θεσσαλονίκη που κόστισε τη ζωή της 21χρονης Έμμας, μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας, Νίκος Ρουσσόπουλος, ο οποίος εξήγησε παράλληλα, πώς έκλεψαν 1500 ευρώ από την κοπέλα, ενώ χαροπάλευε στην άσφαλτο.

Ο κ. Ρουσσόπολος, αποκάλυψε εξάλλου, ότι το αυτοκίνητο του 26χρονου χτύπησε την άτυχη φοιτήτρια στο αντίθετο ρεύμα.

Όπως είπε, υπάρχει μαρτυρία που επιβεβαιώνει ότι ο 26χρονος δράστης χτύπησε την κοπέλα δύο φορές, ενώ υπάρχει και το υλικό που συγκέντρωσαν οι Αρχές, όπου φαίνεται ότι το αυτοκίνητό του χτύπησε την 21χρονη στο αντίθετο ρεύμα.

«Διαψεύδεται ο δράστης»

«Διαψεύδεται τελείως ο δράστης, που είπε ότι χτύπησε την κοπέλα επειδή πετάχτηκε, τη χτύπησε ούσα η κοπέλα στο αντίθετο ρεύμα. Δηλαδή είχε χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου λόγω της υπερβολικής ταχύτητας πριν χτυπήσει την κοπέλα και μετά εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα και την παρέσυρε», ανέφερε στον Σκάι, ο δικηγόρος.

Σημειώνεται ότι ο δράστης είχε ισχυριστεί αρχικά ότι δεν είδε την Έμμα και ότι πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά του, ενώ στη συνέχεια είπε ότι η 21χρονη χάζευε στο κινητό και ότι αν περνούσε από διάβαση, τίποτα δεν θα είχε συμβεί.

Πώς έκλεψαν τα 1500 ευρώ από την αιμόφυρτη φοιτήτρια

Όπως ανέφερε ο κ. Ρουσσόπουλος μετά τη στιγμή του ατυχήματος, όπου υπήρχε έντονη αναστάτωση, προκειμένου να βρεθεί η ταυτότητα της Έμμας, διασκορπίστηκαν τα πράγματα της στο έδαφος: «Τα πράγματα στην ένταση της στιγμής τα πετάς γύρω γύρω για να βρεις αυτό που σε ενδιαφέρει και κάποιος επιτήδειος είδε το πορτοφόλι και πήγε και το πήρε.

«Είχε όχι μόνο χρήματα για να περάσει το μήνα, αλλά και για να πληρώσει την κλινική ζώων όπου νοσηλευόταν το σκυλάκι της λόγω ατυχήματος», ανέφερε.

Όσον αφορά τη γενναία απόφαση των γονιών να δωρίσουν τα όργανα της 21χρονης: «Όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία, γιατί ήμουν στη Θεσσαλονίκη μαζί τους, ήταν ένα συναίσθημα που έβλεπαν ότι δίνει η κόρη τους ζωή μέσα από το θάνατό της. Ξέρετε είναι κάτι που δίνει παρηγοριά και στον ίδιο τον άνθρωπο, δηλαδή νιώθεις ότι το παιδί μου δίνει κάτι, ζωή, είναι το μεγαλύτερο δώρο».

Σημειώνεται πως η κηδεία της 21χρονης φοιτήτριας θα γίνει αύριο, Πέμπτη στη γενέτειρά της, τα Χανιά Κρήτης.

Sports in

Παπανικολάου: «Ας είναι φέτος η χρονιά που θα κάνουμε το διπλό στην έδρα της Εφές»

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για την κρίσιμη αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην έδρα της Εφές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024