Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Xiaomi Redmi Note 12 Pro ή Samsung Galaxy S22 ultra: Ποιο κινητό να διαλέξετε;

Xiaomi Redmi Note 12 Pro ή Samsung Galaxy S22 ultra: Ποιο κινητό να διαλέξετε;

Επειδή ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, καταγράψαμε τα υπέρ και τα κατά του των ναυαρχίδων Xiaomi Redmi Note 12 pro με το Samsung Galaxy s22 ultra για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε.

Ας το παραδεχθούμε… Το κινητό μας είναι το πρώτο πράγμα που συνήθως κοιτάζουμε μόλις ξυπνήσουμε το πρωί και το τελευταίο πριν να κοιμηθούμε το βράδυ. Κι όχι αδίκως, αφού τα κινητά κάνουν πολλά για εμάς, από το να μας κρατούν οργανωμένους και πάντα σε σύνδεση μέχρι και να μας επιτρέπουν να είμαστε «κοντά» στα αγαπημένα μας πρόσωπα, ακόμα και αν βρισκόμαστε χιλιόμετρα μακριά.

Φυσικά, για να τα καταφέρετε αυτά χρειάζεστε ένα κινητό προηγμένης τεχνολογίας, όπως τα μοντέλα των εταιριών κολοσσών Xiaomi αλλά και Samsung. Θα βρείτε το δικό σας, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, στην απεριόριστη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε smartphones και θα το παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα του, χάρη στην έγκαιρη παράδοση της πλατφόρμας, όπου και αν βρίσκεστε στην χώρα.

Την φετινή περίοδο των γιορτών, κάντε ένα ξεχωριστό δώρο στους αγαπημένους σας και παραλάβετε και τα δύο κινητά, σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA

Και μην ξεχνάτε ότι με τα Cyber Deals, οι προσφορές σε αμέτρητα προϊόντα συνεχίζονται στο SHOPFLIX.GR.

Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε ανάμεσα στο Xiaomi Redmi Note 12 Pro και στο Samsung Galaxy S22 ultra, συγκεντρώσαμε τα χαρακτηριστικά τους αλλά και λεπτομέρειες της εταιρίας που θέλετε να γνωρίζετε.

Τα καλύτερα feature της Xiaomi

Οι ναυαρχίδες της Xiaomi όπως τα Xiaomi 11T, Xiaomi 12 και Xiaomi Redmi Note 11 Pro είναι γεμάτες με συναρπαστικές λειτουργίες. Όλες οι συσκευές τρέχουν το λειτουργικό σύστημα MIUI, που έχει σχεδιαστεί για να είναι συμβατό και εύκολο στην χρήση με τα περισσότερα smartphone που λειτουργούν με Android ενώ πολλές διαθέτουν σύστημα dual-core, πράγμα που σημαίνει ότι σας επιτρέπει να έχετε δύο διαφορετικές κάρτες SIM στην ίδια συσκευή.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της Xiaomi είναι η μοναδική της οθόνη. Είναι λεπτή και χαρίζει εξαιρετική διαύγεια. Η εταιρεία έχει επιτύχει αξιοσημείωτες καινοτομίες σε όλες τις πτυχές της απόδοσης της οθόνης, συμπεριλαμβανομένης της αντίθεσης, της φωτεινότητας και της κατανάλωσης ενέργειας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα καινοτομίας και προηγμένης τεχνολογίας είναι το Xiaomi Redmi Note 12 Pro, κινητό που ξεχωρίζει σε κάθε επίπεδο. Πρόκειται για μία από τις πιο κομψές, λεπτές και ελαφριές συσκευές της Xiaomi που θα διευκολύνει την καθημερινότητά σας, μαγνητίζοντας τα βλέμματα χάρη στο εντυπωσιακό της design.

Είναι εξοπλισμένο με δυνατό οκταπύρηνο επεξεργαστή, ο οποίος εγγυάται ταχύτατη απόκριση σε όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές για να απολαύσετε ακόμα μεγαλύτερες επιδόσεις, χωρίς κολλήματα και αναμονή χάρη στα 4GB μνήμης RAM που διαθέτει.

Παρακολουθήστε το αγαπημένο σας περιεχόμενο με άνεση και λεπτομέρεια, ακόμη και τη νύχτα, στην οθόνη AMOLED 6.43 ιντσών με ανάλυση στα 1080×2400 pixels και μέγιστη φωτεινότητα στα 1000 nits. Με τον ταχύτατο ρυθμό ανανέωσης 90Hz, παρακολουθείτε σκηνές γρήγορης δράσης χωρίς θολώματα, ευνοώντας την άνετη και ξεκούραση εμπειρία θέασης.

Το σύστημα τετραπλής κάμερας 50MP θα αναβαθμίσει τις φωτογραφίες σας ενώ θα βγάζετε τέλειες selfie χάρη στην μπροστινή ευρεία κάμερα 13MP. Και όλα αυτά, χωρίς άγχος για την μπαταρία του, αφού είναι χωρητικότητας 5000mAh για μεγάλη διάρκεια ενώ  υποστηρίζει Power Delivery 3 και Quick Charge 3+, με δυνατότητα ταχείας και πλήρους φόρτισης στο 100% σε μόλις 60 λεπτά.

Τα καλύτερα feature της Samsung

Μερικά από τα μοναδικά χαρακτηριστικά της Samsung που καθιστούν τα κινητά της εμβληματικά είναι ο πανίσχυρος επεξεργαστής της, οι προηγμένες κάμερες μπροστά και πίσω για επαγγελματικές φωτογραφίες και βίντεο αλλά και η αψεγάδιαστη οθόνη υψηλής ανάλυσης.

Το Samsung Galaxy S22 ultra τα συνδυάζει όλα και είναι εξοπλισμένο με ακόμα περισσότερα. Με premium σχεδιασμό και δυνατότητες λήψης που υπερβαίνουν κάθε προσδοκία, εγγυάται κορυφαίες επιδόσεις με τον ταχύτατο επεξεργαστή 4nm.

Με υποστήριξη HDR και αγαπημένες λειτουργίες όπως το Space Zoom και το Super Steady video τραβάτε φωτογραφίες και βίντεο με απίστευτη ποιότητα για επαγγελματικό αποτέλεσμα. Ο επανασχεδιασμένος επεξεργαστής σημάτων εικόνας (ISP) και το Pixel Binning δίνουν καθαρές και ατμοσφαιρικές φωτογραφίες.

Ο νέος, ταχύτατος επεξεργαστής Exynos σας προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις καθημερινά. Ακόμα ταχύτερο multitasking ενώ το νέο σύστημα ψύξης επιτρέπει χρήση χωρίς υπερθερμάνσεις. Πρόκειται για το πρώτο Galaxy της σειράς S με ενσωματωμένο S Pen, που εγγυάται ακόμα ταχύτερη απόκριση, μετατρέποντας το κινητό σας στο πιο εξελιγμένο σημειωματάριο.

Με μπαταρία 5.000 mAh και ταχεία φόρτιση 45W, το κινητό σας έχει ενέργεια όλη την ημέρα. Με μόλις  10 λεπτά φόρτισης μπορείτε να έχετε 60 λεπτά εγγραφής video ή 90 λεπτά βιντεοκλήσεων.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024