Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπάνια δημοπρασία: Αυτόγραφα και των 46 Αμερικανών προέδρων

Σπάνια δημοπρασία: Αυτόγραφα και των 46 Αμερικανών προέδρων

Η εντυπωσιακή συλλογή αναμένεται να αγγίξει το ποσό των 50 χιλιάδων δολαρίων στη δημοπρασία.

Συλλέκτης στο Ηνωμένο Βασίλειο αποφάσισε να διαθέσει προς πώληση σε δημοπρασία τη συλλογή του από αυτόγραφα και των 46 Αμερικανών προέδρων.

Η σπάνια συλλογή αναμένεται να αγγίξει, σύμφωνα με εκτιμήσεις, το ποσό των 50.000 δολαρίων στη δημοπρασία. Θα πραγματοποιηθεί στον οίκο δημοπρασιών Dominic Winter Auctioneers στο Cirencester, την Ημέρα των Ευχαριστιών, στις 24 Νοεμβρίου.

Διαβάστε επίσης: Ανακαλύφθηκε ένας απρόσμενα νεαρός και βαρύς γιγάντιος αέριος εξωπλανήτης

Η εντυπωσιακή συλλογή περιλαμβάνει μια σειρά από επίσημα έγγραφα, φωτογραφίες, πορτρέτα και κάρτες του Λευκού Οίκου. Το αυτόγραφο του Τζο Μπάιντεν συλλέχθηκε κατά τη διάρκεια της εκστρατείας για την ανάληψη του προεδρικού αξιώματος το 2020.

Η συλλογή που θα θέλουν όλοι οι συλλέκτες

«Είναι πολύ ασυνήθιστο να προσφέρεται προς πώληση μια πλήρης συλλογή αυτογράφων των Αμερικανών προέδρων. Αναμένουμε να προσελκύσει υποψήφιους αγοραστές σε όλο τον κόσμο», σημειώνει εκπρόσωπος του οίκου δημοπρασιών.

«Η συλλογή αυτογράφων όλων των Αμερικανών προέδρων αποτελεί μια από τις μεγάλες φιλοδοξίες για πολλούς συλλέκτες», συμπλήρωσε. Τα αντικείμενα που θα διατεθούν στη δημοπρασία διαθέτουν, όπως σημειώνεται από τον οίκο, πιστοποιητικά γνησιότητας.

Στη συλλογή περιλαμβάνεται η υπογραφή του George Washington σε ένα λαχείο, η υπογραφή του Abraham Lincoln και αυτή του John F. Kennedy σε πορτρέτο του. Οι υπογραφές άλλων Αμερικανών προέδρων, όπως των Jimmy Carter, Ronald Reagan, George W. Bush, Barack Obama και Donald Trump, βρίσκονται σε φωτογραφίες που βγαίνουν προς πώληση.

Ο οίκος δημοπρασιών Dominic Winter Auctioneers ιδρύθηκε το 1988 από τον Dominic Winter (1953-2014) και εδρεύει στο Gloucestershire, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η συλλογή αποτελεί μέρος της δημοπρασίας με τίτλο «Φωτογραφίες, Αυτόγραφα και Ιστορικά Ντοκουμέντα και Ηγέτες του Κόσμου».

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024