Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το απόλυτο Black Friday από την MSI: εκπτώσεις στα ιδανικά laptop για επαγγελματίες και gamers

Το απόλυτο Black Friday από την MSI: εκπτώσεις στα ιδανικά laptop για επαγγελματίες και gamers

Η MSI έχει προτάσεις για όλους με τα πιο hot μοντέλα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά και μάλιστα με εντυπωσιακές εκπτώσεις!

Έφτασε η στιγμή που όλοι μας περιμένουμε την Black Friday για να κάνουμε τις αγορές αγαπημένων προϊόντων και μάλιστα σε μεγάλες εκπτώσεις. Ανάμεσα στα αγαπημένα είδη είναι και τα προϊόντα τεχνολογίας.

Με τους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας και την ποικιλία αγαθών που υπάρχουν διαθέσιμα, όλο και περισσότεροι καταναλωτές αναζητούν ισχυρά laptop για τη δουλειά, τις σπουδές αλλά και τη διασκέδαση. Ταυτόχρονα, το gaming community επεκτείνεται συνεχώς με νέους gamers να αναζητούν τα πιο ισχυρά εργαλεία για άριστο παιχνίδι. Η MSI έχει προτάσεις για όλους με τα πιο hot μοντέλα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά και μάλιστα με εντυπωσιακές εκπτώσεις!

.

Οι σειρές Prestige και Summit μπορούν να καλύψουν άνετα τις ανάγκες των επαγγελματιών και των φοιτητών καθώς συνδυάζουν ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά σε ένα ελαφρύ σασί και προσφέρουν μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μια ποικιλία μεγεθών από 14 έως 16 ίντσες, με επεξεργαστές Intel Core i7 και εσωτερική μνήμη έως 1 TB. Παράλληλα, η σειρά Summit με την touch οθόνη και το MSI Pen είναι ιδανική για πιο ευέλικτη εργασία. Αντίστοιχη ευελιξία και ισχύ μπορείς να βρεις και στα προϊόντα της σειράς Creator που είναι ειδικά σχεδιασμένη για δημιουργούς περιεχομένου, με golden ratio αναλογία και εξαιρετικά χρώματα για να μην χάνεις καμία λεπτομέρεια!

.

Αν από την άλλη είσαι gamer ή έχεις περισσότερες απαιτήσεις από το laptop σου, μπορείς να αναζητήσεις αυτό που ψάχνεις στις σειρές gaming της MSI. Ένα ευρύ φάσμα από μοναδικά gaming laptop είναι διαθέσιμο για να καλύψει πραγματικά κάθε …παιχνιδιάρικη ανάγκη. Ξεκινώντας από τις σειρές Katana και Pulse με χαρακτηριστικά όπως μνήμη 1 TB και οθόνη 15,6 ιντσών, φτάνεις στις κορυφαίες σειρές Raider και Titan με επεξεργαστές Intel Core i9, εσωτερική μνήμη 2 ΤΒ και κάρτες γραφικών NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti. Η MSI σου δίνει την επιλογή να έχεις μέσα σε ένα laptop τα καλύτερα components της αγοράς για εξαιρετική ποιότητα gaming.

.

Ανεξάρτητα από την κατηγορία που θα επιλέξεις, τα laptop της MSI εξοπλίζονται με Windows 11 και επεξεργαστές 12ης γενιάς, οι οποίοι είναι μέχρι και 45% ταχύτεροι από τους αντίστοιχους 11ης γενιάς. Τα gaming laptop της MSI, μέσω της τεχνολογίας Cooler Boost, διατηρούν σταθερά υψηλές επιδόσεις ενώ ταυτόχρονα δεν υπερθερμαίνονται, έχουν πολύ υψηλά refresh rates και RGB lighting σε αναπάντεχα σημεία για να ενθουσιάσουν ακόμα περισσότερο τους gamers.

.

Μπορείς και εσύ να επωφεληθείς από τις μοναδικές προσφορές Black Friday της MSI και να βρεις αυτό που ψάχνεις εύκολα, τώρα!

Όλες οι προσφορές βρίσκονται εδώ, μην τις χάσεις: https://msi.gm/3epu2NS

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024