Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Aυτοϊκανοποίηση: Εννιά μυστικά που θα την απογειώσουν

Aυτοϊκανοποίηση: Εννιά μυστικά που θα την απογειώσουν

Δοκιμάστε και δεν θα χάσετε!

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: Το να αυτοϊκανοποιήσαι δεν είναι ντροπή. Ούτε σημαίνει πως δεν κάνεις σεξ. Και σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι είσαι ελεύθερος/η, ούτε τίποτα. Έλεος, στο 2022 βρισκόμαστε. Είναι δυνατόν να εξακολουθούν να υπάρχουν τέτοιες αντιλήψεις;

Μάθε λοιπόν ότι, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, το  78% των ενηλίκων στον κόσμο αυνανίζεται τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.

Οπότε μάλλον ήρθε η ώρα να… σε ρίξουμε από το ροζ συννεφάκι που ζεις και να σου πούμε ότι ακόμα κι αν δεν το παραδέχεται, το αγόρι σου/ το κορίτσι σου/ ο άντρας σου/ η γυναίκα σου, αυνανίζεται πολύ πιο συχνά απ’ ότι νομίζεις!

Άλλωστε, η εξερεύνηση του εαυτού σου είναι ένα σημαντικό κομμάτι της σεξουαλικότητας και μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να αφήσεις τις αναστολές και, είτε είσαι αγόρι, είτε κορίτσι, να ακολουθείς τις ανάγκες του σώματός σου!

Και ναι. Όπως πιθανώς να έχεις φανταστεί ΚΑΙ για αυτό είμαστε εμείς εδώ!

Σήμερα θα σου παρουσιάσουμε κάποια μυστικά, προκειμένου να «τελειοποιήσεις» την αυτοϊκανοποίηση!

Είσαι έτοιμος για νέες στιγμές απόλαυσης, ενώ θα τραγουδάς «περνώ και μόνη/ μόνος μου καλά»;

Φτιάξε την τέλεια ατμόσφαιρα

Σα να έχεις επέτειο και δημιουργείς τέλεια ατμόσφαιρα με κεριά και μουσική. Η προετοιμασία δεν αξίζει μόνο για έναν σύντροφο. Αξίζεις υπέροχες σόλο στιγμές και πρέπει να αντιμετωπίζεις έτσι και την αυτοικανοποίηση. Είναι και αυτό κομμάτι του self care.

Προτεραιότητα στα προκαταρκτικά

Δεν χρειάζεται να υπάρχει παρτενέρ για να αφιερώνεις χρόνο στα προκαταρκτικά. Το να ασχοληθείς με το σώμα σου, και όχι απαραίτητα στις ερωτογενείς ζώνες, δείχνει ότι θες να το απολαύσεις και μπορείς μόνος/ μόνη σου. Με ένα λάδι για μασάζ ή εσώρουχα που σε βάζουν στο κλίμα.

Απενοχοποίησε τις φαντασιώσεις σου

Το βασικό πράγμα που σε εμποδίζει να απογειώσεις την απόλαυση… είναι το μυαλό σου… Μην ντρέπεσαι και μην βάζεις στοπ σε αυτά που σκέφτεσαι. Μόνο εμείς ορίζουμε αυτά που έρχονται στο μυαλό και δεν σημαίνει ότι πρέπει να υλοποιηθούν.

Για τις γυναίκες

Ανακάλυψε την κλειτορίδα σου

Αν και θεωρούμε ότι το γνωρίζουν όλοι, αυτό δεν σημαίνει ότι ασχολούμαστε μαζί της όσο θα έπρεπε. Δεν θέλουν όλες την ίδια πίεση ή ρυθμό. Κάθε σώμα είναι ξεχωριστό και κάθε φορά στο (σόλο) σεξ είναι ιδιαίτερη. Μπορεί να χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο κάποιες φορές και αυτό θα το μάθεις μέσα από την εξάσκηση.

Αλλά μην ασχολείσαι μόνο με αυτή

Ξέρουμε ότι η κλειτορίδα έχει χιλιάδες νευρικές απολήξεις αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το μοναδικό σημείο στο σώμα. Χτίσε την απόλαυση σιγά σιγά, ξεκινώντας από διάφορα σημεία, ακόμα και εκείνα που δεν θεωρείς τόσο ερωτικά. Δεν ξέρεις τι μπορεί να ανακαλύψεις.

Ανακάλυψε νέες στάσεις

Γιατί πρέπει αυτό να είναι προνόμιο μόνο του σεξ και όχι της αυτοϊκανοποίησης; Μπορεί να μην βολεύεσαι ανάσκελα και να ανακαλύψεις ότι η αίσθηση είναι πολύ καλύτερη όταν είσαι μπρούμυτα. Ίσως οι οργασμοί σου γίνουν πολύ πιο έντονοι. Απλά πειραματίσου.

Για τους άντρες

Άλλαξε τακτική, δοκίμασε το «edging»

Οι πεντάλεπτες συνεδρίες αυτοϊκανοποίησης είναι κάτι νορμάλ και αρκούντως ικανοποιητικό στις περισσότερες περιστάσεις. Αλλά, αν διαθέτεις λίγο περισσότερο χρόνο και διάθεση για πειραματισμό είναι καλό να επιχειρήσεις να δοκιμάσεις το «edging», μια μέθοδο κατά την οποία σταματάς και επανεκκινείς τον αυνανισμό.

Με τον τρόπο αυτό, καταφέρνεις σταδιακά να αναβάλλεις την εκσπερμάτιση, αφού σταματάς τη διέγερση, κάνοντας μια παύση, λίγο πριν φτάσεις στο σημείο χωρίς επιστροφή. Με τον τρόπο αυτό όταν τελικά έρθει η κορύφωση του οργασμού, θα έχεις πολύ πιο έντονη και ανταποδοτική εμπειρία κατά την αυτοϊκανοποίηση.

Γίνε περισσότερο δημιουργικός με τον τρόπο που χρησιμοποιείς τα χέρια σου

Πιθανότατα έχεις ήδη δοκιμάσει να αυνανιστείς χρησιμοποιώντας το αριστερό σου χέρι (αν είσαι δεξιόχειρας ή αντίστροφα) ή έχεις πειραματιστεί να το κάνεις με το άκρο σου, αφού πρώτα φρόντισες αυτό να μουδιάσει, ώστε να νιώθεις σαν κάποιο ξένο χέρι να κάνει τη… βρώμικη δουλειά.

Καλό είναι να γίνεις λίγο περισσότερο δημιουργικός. Δοκίμασες ποτέ να αυτοϊκανοποιηθείς τοποθετώντας το χέρι σου κατά τέτοιο τρόπο ώστε ο αντίχειρας να ακουμπά στη βάση των γεννητικών σου οργάνων, ενώ ταυτόχρονα στρέφεις το χέρι σου κατά τη διάρκεια της διαδικασίας; Δοκίμασέ το και δεν θα χάσεις.

Ξεκίνα από τη… βάση

Πιθανώς να σου φαίνεται παράξενο όμως ακόμα και ένα απλό μασάζ ή ερεθισμός στην επιδιδυμίδα είναι δυνατό να προκαλέσει από μόνο του εκσπερμάτιση στον ανδρικό πληθυσμό.

Πρόκειται για την διέγερση του σωληνοειδούς τμήματος της αναπαραγωγικής οδού των ανδρών, το οποίο, παραγόμενο από τους όρχεις, ωριμάζει και τελικά αποθηκεύεται το σπέρμα, προκειμένου να διοχετευθεί, κατά την σεξουαλική πράξη, στην κοινή ουρήθρα. Δώσε προσοχή σε αυτό το σημείο των γεννητικών σου οργάνων και προετοιμάσου για έντονους και πρωτόγνωρους οργασμούς.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024