Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To «Σπίτι με το MEGA» και η Ρούλα Κορομηλά υποδέχονται τον Αντύπα

To «Σπίτι με το MEGA» και η Ρούλα Κορομηλά υποδέχονται τον Αντύπα

Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής ξανά στη σκηνή του MEGA.

Το «Σπίτι με το MEGA», η εκπομπή που άλλαξε τα βράδια μας την περίοδο της καραντίνας, επέστρεψε δυναμικά τους τηλεοπτικούς μας δέκτες για τέταρτη σεζόν.

Η αγαπημένη συνήθεια εκατοντάδων χιλιάδων τηλεθεατών, ένα μουσικό σπίτι ανοιχτό για όλους, μας υποδέχεται και πάλι μετά… μουσικής, με οικοδέσποινα την σπουδαία Ρούλα Κορομηλά και εκλεκτούς καλεσμένους.

Διαβάστε επίσης: Σπίτι με το Mega: Ξεκίνησε ως «αντικαταθλιπτικό» στην καραντίνα και έγινε το πιο αγαπημένο στέκι

Στην δεύτερη εκπομπή της σεζόν, στη σκηνή του MEGA ανεβαίνει ο Αντύπας, χαρίζοντας ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι στους τηλεθεατές του MEGA.

Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής, που έχει διανύσει χιλιόμετρα στη νυχτερινή ζωή και έχει ερμηνεύσει μεγάλα σουξέ, υπόσχεται ένα διαφορετικό Σαββατόβραδο παρέα με αγαπημένους καλεσμένους και τραγούδια με τα οποία έχουμε διασκεδάσει μέχρι πρωίας.

Μεταξύ πολλών άλλων παλιών και νέων επιτυχιών του Αντύπα, θα ακούσουμε τα «Είμαι ανεβασμένος», «Καταιγίδα», «Για να μην τρελαθώ», «Πωλείται και το σπίτι μου» αλλά και τραγούδια-έκπληξη, μέσα από τα οποία θα ξεδιπλώσει το ερμηνευτικό του ταλέντο και τις ευαισθησίες του.

Δίπλα του θα βρεθούν για μοναδικά ντουέτα και αναπάντεχες μουσικές στιγμές ο Χρήστος Χολίδης, ο Γιάννης Ξανθόπουλος, η Ελεάνα Παπαϊωάννου και ο καταξιωμένος συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος. Special guest ο Γιώργος Αλκαίος.

Ο Αντύπας σε μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή, μοιράζεται τη σκηνή με τον γιο του Πρόδρομο και τραγουδάει για πρώτη φορά με την κόρη του Όλγα, χαρίζοντας μας οικογενειακές στιγμές μετά μουσικής!

Και από αυτό το «σπίτι», δεν θα λείψουν οι συγκινητικές εξομολογήσεις στη Ρούλα Κορομηλά. Ο Αντύπας και οι εκλεκτοί καλεσμένοι μοιράζονται αναμνήσεις από τη ζωή και την καριέρα τους, δημιουργώντας μία ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα.

Το «Σπίτι με το MEGA» πλημμυρίζει τις οθόνες μας με μοναδικές νότες και μελωδίες της ελληνικής μουσικής που αγαπάμε. Σε αυτό το «σπίτι» η μουσική και το ουσιαστικό μοίρασμα δεν σταματούν ποτέ!

#SpitiMeToMega

Facebook: Σπίτι με το MEGA

Instagram: @spitimetomega

Twitter: @spitimetomega

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τσίγκος

Project Manager: Αντώνης Δημητριάδης

Αρχισυνταξία: Θωμάς Αριστεράκης

Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα

Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024