Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Περνάει στην αντεπίθεση η Γιουβέντους – Εξετάζει τριπλό μεταγραφικό χτύπημα

Περνάει στην αντεπίθεση η Γιουβέντους – Εξετάζει τριπλό μεταγραφικό χτύπημα

Η Γιουβέντους μετά τον αποκλεισμό από το Champions League, θέλει να ενισχυθεί μεταγραφικά και έχει βάλει στη λίστα μερικά νέα ονόματα.

Μετά την αποτυχία της Γιουβέντους να πάρει την πρόκριση στους «16» τους Champions League, οι διοίκηση της ομάδας έχει βάλει στόχο να κάνει μερικές αλλαγές, θέτοντας μερικούς μεταγραφικούς στόχους.

Συγκεκριμένα τέσσερα ονόματα βρίσκονται στη λίστα των «μπιανκονέρι». Το πρώτο είναι αυτό του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς ενώ τα άλλα τρία σύμφωνα με την εφημερίδα «Gazzeta dello Sport» είναι αυτά των Πάου Τόρες της Βιγιαρεάλ, του Γκάμπριελ Ζεζούς της Άρσεναλ και του Στραχίνια Πάβλοβιτς της Σάλτσμπουργκ.

Για τον Τόρες η «γηραιά κυρία» είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον το περασμένο καλοκαίρι, όπου σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ισπανίας είχε γίνει πρόταση 50 εκατ. ευρώ. Ωστόσο το ποσό αυτό είναι μικρότερο από τη ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη η οποία είναι στα 65 εκατ. ευρώ., με το συμβόλαιό του να λήγει το 2024.

Η περίπτωση του Ζεζούς είναι λίγο πιο περίπλοκη καθώς αποκτήθηκε από τους «κανονιέρηδες» το καλοκαίρι που μας πέρασε, αλλά με τις εξαιρετικές που πραγματοποιεί φέτος δύσκολα θα τον αφήσουν να φύγει από το «Emirates».

Για το τέλος και όσον αφορά την περίπτωση του Πάβλοβιτς, ο 21χρονος είναι το νέο ταλέντο της Σάλτσμπουργκ, ενώ έχει και βασικό ρόλο στην εθνική Σερβίας. Σίγουρα η υπόθεση της απόκτησής του δεν θα είναι εύκολη, καθώς θα πρέπει να γίνει πολύ προσφορά στον αυστριακό σύλλογο για να τον αφήσουν να φύγει.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024