Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι 4 συσκευές της Apple που όντως αξίζει να αγοράσετε

Οι 4 συσκευές της Apple που όντως αξίζει να αγοράσετε

Αυτά είναι τα μοναδικά χαρακτηριστικά της Apple που την κάνουν να ξεχωρίζει και οι συσκευές της, που θα κάνουν την καθημερινότητά σας πολύ πιο εύκολη.

Η Apple έχει επάξια κερδίσει την θέση της μεταξύ των κορυφαίων κολοσσών στον τομέα των smart συσκευών, αφήνοντας το δικό της στίγμα στο κόσμο, με τα καινοτόμα της gadget και την προηγμένη τους τεχνολογία. Και κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει τους φανατικούς της υποστηρικτές, που ανυπομονούν για την κυκλοφορία νέων προϊόντων, χαρακτηριστικών ή και αναβαθμίσεων του λογισμικού της. Τι είναι λοιπόν, αυτό που κάνει την Apple τόσο καλή;

Γιατί να επιλέξετε την Apple

Από την εξαιρετικά εύκολη και καλαίσθητη εμπειρία που παρέχει στον χρήστη μέχρι και το προηγμένο της λογισμικό που δεν «κολλάει», οι λόγοι για να την επιλέξετε είναι πολλοί. Στην απεριόριστη ποικιλία του SHOPFLIX.GR θα βρείτε τα κορυφαία προϊόντα της Apple, σε ανταγωνιστικές τιμές ενώ θα τα παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα τους, χάρη στην έγκαιρη παράδοση της πλατφόρμας.

Κινητό, tablet και ακουστικά, τώρα μπορείτε να τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση, χωρίς περαιτέρω αναμονή, χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA. Και μην ξεχνάτε ότι φέτος για πρώτη φορά το SHOPFLIX.GR θα συμμετέχει στην Black Friday για να επωφεληθείτε από ακόμα πιο δυνατές προσφορές σε μεγάλη ποικιλία προϊόντων.

Τα iPhone είναι user friendly και με μοναδικές λειτουργίες

Είτε πρόκειται για έναν παλιό χρήστη που επιστρέφει στο iPhone είτε για ένα νέο που κάνει την μετάβαση από λογισμικό Android σε iOS, η Apple προσφέρει εξαιρετικά εύκολη πλοήγηση ενώ η εφαρμογή της «Συμβουλές» σας βοηθά να εξοικειωθείτε με κάθε νέα της λειτουργία, αξιοποιώντας την στο έπακρο.

Με το iPhone απολαμβάνετε ενσωματωμένες εφαρμογές και λειτουργίες όπως το iMessage και το FaceTime, που σας δίνουν την ευκαιρία να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, που επίσης διαθέτουν iPhone, ανταλλάσσοντας γραπτά μηνύματα, κάνοντας κλήσεις και videocalls.

Στις μέρες μας, που κάνουμε τα πάντα ηλεκτρονικά, το απόρρητο και η ασφάλεια είναι μια μεγάλη ανησυχία. Η Apple μας απαλλάσσει από αυτήν, εφαρμόζοντας αυστηρές πολιτικές απορρήτου και ασφάλειας. Ο ενσωματωμένος διαχειριστής κωδικών πρόσβασης, η βιομετρική ασφάλεια όπως το Face ID και το Touch ID, καθώς και η κρυπτογράφηση για το iMessage είναι μόνο μερικές από τις λειτουργίες της, που καθιστούν το iOS απίστευτα ασφαλές.

Το iPhone 14 Pro αποτελεί το τελευταίο και πιο πολυσυζητημένο της μοντέλο, που ανατρέπει όλα όσα γνωρίζαμε για τα smartphone. Με την all-day battery life, απολαμβάνετε τις δυνατότητές του στο έπακρο όλη μέρα, με μία μόνο φόρτιση ενώ η οθόνη Super Retina XDR είναι Always-On, για να σας κρατά ενημερωμένους για όσα σας ενδιαφέρουν, με μια ματιά.

Τραβήξτε φωτογραφίες επαγγελματικού επιπέδου χάρη στο Α16 Bionic chip της Apple αλλά και την βελτιωμένη κάμερα 48MP. Με το stabilization mode, τα βίντεό σας θα είναι απίστευτα σταθερά, χωρίς έξτρα εξοπλισμό. Το iPhone 14 Pro σας κρατά και ασφαλή, χάρη στους προηγμένους αισθητήρες του και το ειδικό του λογισμικό, που αντιλαμβάνεται αν έχετε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα και ειδοποιεί τις αρχές με την ακριβή σας τοποθεσία.

Αγοράστε το εδώ

Ζείτε σε απόλυτο συγχρονισμό

Ένα από τα σημεία που η Apple κερδίζει είναι ότι όλες οι συσκευές της είναι συγχρονισμένες μεταξύ τους. Αυτό σημαίνει ότι το iPhone, το MacBook, το iPad και το AppleWatch σας, τα δεδομένα και οι επαφές σας θα είναι πάντα μαζί σας ενώ είστε συνδεδεμένοι μέσω του iCloud και τυχόν αλλαγές θα συγχρονίζονται άμεσα σε όλες τις συσκευές.

Μπορείτε ακόμη και να στείλετε μηνύματα σε μια συσκευή και να συνεχίσετε από εκεί που σταματήσατε σε μια άλλη.

Στο σπίτι ή στο γραφείο, με το Macbook Air 13,3” κάνετε την δουλειά σας πιο εύκολα χάρη στον πανίσχυρο 8πύρηνο επεξεργαστή M1,μ που μεταμορφώνει την επιφάνεια εργασίας και σας μεταφέρει σε μία νέα διάσταση συναρπαστικών δυνατοτήτων, με έως και 3,5x υψηλότερη απόδοση CPU, έως και 5x ταχύτερη απόδοση γραφικών.

Η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε MacBook Air και με εντελώς αθόρυβη – χωρίς ανεμιστήρα – σχεδίαση.

Αγοράστε το εδώ

Επειδή η έμπνευση «χτυπά» σε ανύποπτο χρόνο, κρατήστε σημειώσεις και αποτυπώστε κάθε σας ιδέα στο iPad mini 2021, που χάρη στο μέγεθός του μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας. Με οθόνη 8,3 ιντσών είναι σχεδιασμένη για να σας βοηθά σε κάθε σας έργο, με πολύ μικρά περιθώρια και κομψές γωνίες.

Μπείτε στον φανταστικό κόσμο του gaming, αξιοποιώντας τις εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας όσο παίζετε το αγαπημένο σας παιχνίδι. Με 80% ταχύτερη GPU, ο A15 Bionic είναι φτιαγμένος για τις δύσκολες εκείνες εφαρμογές με σύνθετα γραφικά.

Αν ξεκινάτε από νωρίς το πρωί και τελειώνετε αργά το απόγευμα, το iPad mini 2021 σας ακολουθεί πιστά, καθώς η μπαταρία του αντέχει μία ολόκληρη μέρα, επομένως θα το έχετε και για το βράδυ στο σπίτι, για να δείτε το νέο επεισόδιο της αγαπημένης σας σειράς.

Αγοράστε το εδώ

Σύμμαχος στην γρήγορη καθημερινότητα είναι το Apple Watch Series 7, με την μεγαλύτερη, πιο προηγμένη Always-On Retina οθόνη, που κάνει τα πάντα να φαίνονται μεγαλύτερα και καλύτερα, από ειδοποιήσεις και μηνύματα μέχρι και δεδομένα για την υγεία σας.

Οι προηγμένες του λειτουργίες σας επιτρέπουν να μετράτε το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα και να έχετε πρόσβαση σε εφαρμογές παρακολούθησης της υγείας σας. Μέσα από το πιο ανθεκτικό Apple Watch που κατασκευάστηκε ποτέ απολαμβάνετε δεκάδες προπονήσεις, όπως των νέων tai chi και pilates.

Αγοράστε το εδώ

Sports in

Η μεγαλύτερη βραδιά στην ιστορία του Ολυμπιακού

Λίγο πριν την συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής, ο Ολυμπιακός ζει την μεγαλύτερη βραδιά της ιστορίας του με την πρόκριση στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024