Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα 3 καλύτερα κινητά για συναρπαστικό gaming

Τα 3 καλύτερα κινητά για συναρπαστικό gaming

Για ατέλειωτο παιχνίδι

Εκτός από πολύτιμο εργαλείο δουλείας, καθημερινής ενημέρωσης αλλά και επικοινωνίας με τους φίλους μας το κινητό αποτελεί σίγουρα μέσο διασκέδασης.

Πόσοι από εσάς, άλλωστε στο ελεύθερο χρόνο σας δεν απολαμβάνετε να παίζετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια; Αυτό το γνωρίζουν και οι περισσότερες εταιρείες κινητών τηλεφώνων οι οποίες έχουν μπει δυναμικά στο mobile gaming.

Ποια όμως είναι τα καλύτερα κινητά που μπορείτε να παίξετε χωρίς φυσικά να ανησυχείτε για την απόδοση, την εικόνα, τον ήχο και βασικά για τη μπαταρία όσο εσείς απολαμβάνεται τα αγαπημένα σας παιχνίδια;

Αν σας αρέσει να βυθίζεστε σε γύρους Fortnite ή Arena of Valor εν κινήσει, μπείτε στο SHOPFLIX.gr  και βρείτε εκείνο το smartphpone που μετατρέπεται σε φορητή κονσόλα παιχνιδιών. Το νέο σας κινητό θα φτάσει άμεσα στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκετε για να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες διασκέδασης.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα τρία καλύτερα κινητά για παιχνίδια που συνδυάζουν ταχύτητα, μεγάλη εσωτερική μνήμη και οθόνη υψηλής ανάλυσης. Διαθέτουν ήχο και ποιότητα που κάνουν την αίσθηση και τη συμμετοχή στα παιχνίδια πιο ενεργητική.

Και φυσικά όταν η αδρεναλίνη σας βρίσκεται στα ύψη, σίγουρα δεν θα χρειαστεί να σταματήσετε για να κρυώσει η συσκευή σας.

Αυτές είναι ορισμένες από τις βασικές προδιαγραφές που πρέπει να ακολουθήσετε. Δεν τα χρειάζεστε όλα, αλλά όσο περισσότερους πόρους έχετε, τόσο καλύτερη θα είναι η απόδοση του τηλεφώνου σας.

Ας τα δούμε

Xiaomi Poco F4 GT 5G 12GB 256GB Cyber Yellow

Η οθόνη του Xiaomi Poco F4 GT βαθμολογήθηκε με A+ από το DisplayMate, καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένη για gamers με χρωματική ακρίβεια, φωτεινότητα και ρυθμό ανανέωσης 120Hz για ομαλή εμπειρία.

Διαθέτει σύστημα τετραπλών ηχείων με ανεξάρτητα διπλά tweeters και woofers που φέρνει καθαρό stereo ήχο.

Συνδυάζοντας πρωτοποριακά υλικά, όπως γραφένιο και γραφίτη, η θερμότητα αποβάλλεται από το εσωτερικό της συσκευής στο εξωτερικό, επιτρέποντας στον flagship επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 1 να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες.

Αγόρασέ το από 660€

Google Pixel 4a 5G 128GB Just Black

Διαθέτει μεγάλη OLED οθόνη 6.2” που θα σας εντυπωσιάσει με τη φωτεινότητα, τη χρωματική απόδοση και την ανάλυση 2340×1080 και θα σας δείξει και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Το κινητό τηλέφωνο με δυνατότητα 5G σάς δίνει μια επιπλέον ώθηση στην ταχύτητα. Έτσι, μπορείτε να κατεβάσετε μια ταινία σε δευτερόλεπτα, να απολαύσετε ομαλή ροή σε εξαιρετικά καθαρό HD, να φυσικά να παίξετε παιχνίδια στο σπίτι και εν κινήσει, ακόμα και να μοιραστείτε την ταχύτητά σας 5G με φίλους.

Στα συν του η διάρκεια της μπαταρίας του. Η ολοήμερη φόρτιση της μπαταρία μπορεί να διαρκέσει έως και 48 ώρες με την Extreme Battery Saver.

Η οθόνη του Pixel 4a 5G είναι τεχνολογίας OLED 6,2 ιντσών, με ανάλυση FHD+, υποστήριξη περιεχομένου HDR και προστασία Gorilla Glass 3.

Αγόρασέ το από 598€

OnePlus 9 Pro 5G 12GB 256GB Stellar Black

Με ακαταμάχητη αισθητική και υλικά τελευταίας τεχνολογίας, το OnePlus 9 Pro είναι η επιτομή της κατασκευαστικής τεχνολογίας της OnePlus.

Το OnePlus 9 Pro είναι χτισμένο πάνω στον Qualcomm Snapdragon 888 5G. Παίξτε παιχνίδια, κατεβάστε ή ανεβάστε μεγάλα αρχεία,  με μοναδική ευκολία και σε χρόνους ρεκόρ χάρη στον πυρήνα των 2,84 GHz, που ξεπερνάει σε επιδόσεις ακόμα και επεξεργαστές laptop.

Φυσικά και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την μπαταρία αφού διαθέτει αυτονομία για μία ολόκληρη μέρα με φόρτιση μόλις 15 λεπτών, χάρη στο Warp Charge 65T

Διαθέτει επίσης εξαιρετικά αναβαθμισμένο OxygenOS 11 και απόλυτη ενσωμάτωση hardware και software.

Αγόρασέ το από 700,39€

Sports in

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024