Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κώστας Αναγνωστόπουλος στο in: Στα νέα επεισόδια του «Μαύρου Ρόδου» θα δούμε τον Πέτρο και την Ελισάβετ να έρχονται πιο κοντά

Κώστας Αναγνωστόπουλος στο in: Στα νέα επεισόδια του «Μαύρου Ρόδου» θα δούμε τον Πέτρο και την Ελισάβετ να έρχονται πιο κοντά

Ο σκηνοθέτης της δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο» δέχθηκε να σκηνοθετήσει τη σειρά διαβάζοντας τα πρώτα επεισόδια, γνωρίζοντας ότι πρόκειται για μια δυνατή ιστορία.

Γνωρίσαμε τον Κώστα Αναγνωστόπουλο από τις σειρές «8 λέξεις» και «Τατουάζ», όπου υπέγραφε τη σκηνοθεσία. Και ύστερα ήρθαν οι «Άγριες Μέλισσες», όπου ανήκε στην επιτυχημένη σκηνοθετική ομάδα.

Φέτος, ο ταλαντούχος σκηνοθέτης με το «Μαύρο Ρόδο» μας παρουσιάζει μια έντονη, γεμάτη συγκινήσεις, απρόοπτα, δραματική σειρά, με επιστέγασμα έναν απαγορευμένο έρωτα, που άγγιξε τους τηλεθεατές από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Πώς προέκυψε η συνεργασία σας για τη σκηνοθεσία του Μαύρου Ρόδου; 

Η πρόταση για τη συνεργασία αυτή ήρθε από τον παραγωγό της σειράς, τον κο Καραγιάννη, τον οποίο εκτιμώ πολύ. Είχε προηγηθεί άλλωστε και η εξαιρετική μας συνεργασία στις «Άγριες Μέλισσες». Διάβασα τα πρώτα σενάρια, κατάλαβα αμέσως ότι έχουμε μία δυνατή ιστορία στα χέρια μας και φυσικά είπα το ναι.

Πόσο δύσκολα ή απαιτητικά είναι τα γυρίσματα για μια σειρά που προβάλλεται 4 φορές την εβδομάδα; 

Ισχύουν και τα δύο. Είναι και δύσκολα και απαιτητικά. Συνάμα, όμως πολύ δημιουργικά. Υπάρχει πολύ ωραίο κλίμα στα γυρίσματα και αυτό είναι πολύ καλό για όλους μας. Είναι πολύ σημαντικό να περνάς καλά στη δουλειά σου.

Διαβάστε επίσης: Νίκη Παλληκαράκη στο in: Έχουμε ευθύνη απέναντι στην αδυναμία των παιδιών μας

Πώς έγινε η επιλογή των ηθοποιών για μια τόσο μεγάλη παραγωγή; Πέρασαν πολλοί ηθοποιοί από casting;

Υπήρχαν ρόλοι για τους οποίους χρειάστηκε να δούμε πάνω από πέντε ηθοποιούς για τον καθένα. Για κάποιους άλλους, όμως, γνωρίζαμε εξαρχής ποιοι θα ήταν οι ιδανικοί για να τους ενσαρκώσουν.

Ποιες είναι οι αντιδράσεις του κοινού από τα πρώτα επεισόδια; 

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο η ανταπόκριση του κοινού ήταν εξαιρετικά θετική. Τους ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη και την υποστήριξή τους, που μας κινητοποιούν να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας ώστε να τους κρατήσουμε την καλύτερη παρέα όλη την τηλεοπτική σεζόν.

Να περιμένουμε εξελίξεις και ανατροπές στα επόμενα επεισόδια; 

Πάρα πολλές. Και πολλές αποκαλύψεις για το παρελθόν των ηρώων, που ρίχνουν φως στη συμπεριφορά τους. Θα δούμε τον Πέτρο και την Ελισάβετ να έρχονται όλο και πιο κοντά, τον κόσμο της νύχτας να συγκρούεται με τραγικές συνέπειες και παράπλευρες απώλειες, αλλά και ποια γεγονότα οδήγησαν τις μοναχές στο μοναστήρι.

Μελετήσατε τη ζωή των μοναχών πριν τη συγκεκριμένη σκηνοθεσία;

Είδα αρκετά ντοκιμαντέρ και ταινίες με παρόμοιο θέμα και πήγα ως επισκέπτης σε τρία μοναστήρια, ώστε να νιώσω από κοντά την ατμόσφαιρα και να παρατηρήσω τη ζωή των μοναχών.

Πιστεύετε στους απαγορευμένους έρωτες; Μπορούν να επιβιώσουν; 

Ο αληθινός έρωτας μπορεί να υπερνικήσει κάθε απαγόρευση και κάθε εμπόδιο.

Θα ακολουθήσει και δεύτερη σεζόν; 

Είναι νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για δεύτερη σεζόν. Αυτή τη στιγμή δίνουμε το 100% της ενέργειάς μας και φυσικά τον καλύτερό μας εαυτό στη δουλειά που κάνουμε αυτήν τη σεζόν.

Βλέπετε τηλεόραση;. Πώς σχολιάζετε την επιστροφή της μυθοπλασίας; 

Δεν βλέπω όσο θα ήθελα, γιατί δεν έχω πολύ χρόνο. Όταν βρίσκω, πέρα από το Μαύρο Ρόδο κρυφοκοιτάζω και τις υπόλοιπες σειρές που παίζουν. Είναι πολύ σημαντικό που η μυθοπλασία τα τελευταία χρόνια έχει κυριαρχήσει απέναντι από κάθε reality show.

Ποιους σκηνοθέτες θαυμάζετε; 

Πολλούς. Αλλά θα ξεχωρίσω τους Fincher, Tarantino, Scorsese.

Σας ενδιαφέρει ο κινηματογράφος, το θέατρο; 

Είναι ο τρόπος διαφυγής μου από την καθημερινότητα και ο στόχος μου στα μελλοντικά επαγγελματικά μου σχέδια.

Μπορείτε να μας περιγράψετε μια ιδιαίτερη σκηνή από τη σειρά; 

Ιδιαίτερη σκηνή ήταν η πρώτη σκηνή του πρώτου επεισοδίου. Ήταν ένα νυχτερινό γύρισμα με αίθριο καιρό αλλά εμείς έπρεπε να δημιουργήσουμε συνθήκες καταιγίδας, βροντών και αστραπών. Φέραμε βυτιοφόρα με νερό και μάνικες για να δημιουργήσουμε το βροχερό περιβάλλον, και δημιουργήσαμε αστραπές με τεχνητά μέσα. Κάναμε αρκετές πρόβες, πολλές λήψεις, πετύχαμε το ιδανικό αποτέλεσμα, γίναμε μούσκεμα και φύγαμε!

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024