Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η απαράδεκτη συμπεριφορά του James Corden σε σερβιτόρους και η ταπεινή συγνώμη του

Η απαράδεκτη συμπεριφορά του James Corden σε σερβιτόρους και η ταπεινή συγνώμη του

Ο 71χρονος ιδιοκτήτης του Balthazar δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για την απόλυτα αγενή συμπεριφορά του παρουσιαστή προς το προσωπικό του εστιατορίου.

Ο James Corden, φαίνεται ότι ξέφυγε των ορίων και έδειξε το κακό του πρόσωπο, αποφασίζοντας να φεθρεί άσχημα στο προσωπικό που τον εξυπηρετούσε σε γνωστό εστιατόριο της Νέας Υόρκης.

Διαβάστε επίσης: Η σκοτεινή πλευρά του Μπιλ Μάρεϊ: «Εχθρική συμπεριφορά και φλερτ που το παράκανε»

Η απαράδεκτη συμπεριφορά του James Corden

Η συμπεριφορά του όμως δεν έμεινε ασχολίαστη από τον 71χρονο ιδιοκτήτη του Balthazar, Keith McNally, ο οποίος αποφάσισε δημοσιοποιήσει τι συνέβη και να το καταδικάσει δημόσια.

«Ο James Corden είναι ένας απίστευτα ταλαντούχος κωμικός, αλλά κρετίνος. Είναι ο πιο κακοποιητικός πελάτης στους σερβιτόρους του Balthazar μου από τότε που άνοιξε το εστιατόριο 25 χρόνια πριν. Δεν αρνούμαι συχνά να σερβίρω κάποιον πελάτη, αλλά σήμερα αρνούμαι στον Corden. Δεν ήταν αστείο. Ιδού δύο παραδείγματα της μεταχείρισης αυτού του αστείου ανθρώπου στο προσωπικό μου. Συμπεριφέρθηκε με τον ίδιο τρόπο στο προηγούμενο εστιατόριό μου, Café Luxembourg, μερικά χρόνια πριν», ξεκίνησε να λέει ο McNally και έπειτα παρέθεσε δύο αναφορές από τον μάνατζερ του μαγαζιού.

Στην πρώτη αναφορά, ο 44χρονος παρουσιαστής τα έβαλε με έναν σερβιτόρο για το λάθος που είχε κάνει και, ενώ ο τελευταίος ήταν ευγενέστατος και πολύ απολογητικός, του είπε ο Corden: «Φέρε μας άλλη μία γύρα ποτών αμέσως. Και επίσης τακτοποίησε και τα ποτά μας μέχρι στιγμής».

Στη δεύτερη αναφορά του μάνατζερ, ο Corden είχε επισκεφτεί το εστιατόριο με τη σύζυγό του και έκανε παράπονα γιατί λίγο από το ασπράδι του αυγού είχε ανακατευτεί με τον κρόκο. Στο επόμενο πιάτο, έγινε λάθος από την κουζίνα και ήρθαν ως συνοδευτικό τηγανητές πατάτες αντί για σαλάτα. Και ο παρουσιαστής δεν ήταν καθόλου ευγενικός. «Δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου! Δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου! Ίσως πρέπει να μπω εγώ στην κουζίνα και να μαγειρέψω μόνος μου την ομελέτα», ούρλιαζε ο παρουσιαστής.

Η συγγνώμη του Corden στον McNally

Η δημόσια κατηγορία στον Corden φαίνεται πως τον προβλημάτισε και ο παρουσιαστής τελικά πήρε τηλέφωνο τον McNally για να ζητήσει συγγνώμη.

Ο επιχειρηματίας ισχυρίζεται ότι ο παρουσιαστής ζήτησε και από το προσωπικό του μαγαζιού συγγνώμη και ελπίζουμε αυτό να ισχύει γιατί στην πραγματικότητα τη συγγνώμη την οφείλει στα παιδιά στα οποία φέρθηκε με αυτόν τον τρόπο.

«Ο James Corden μόλις μου τηλεφώνησε και ζήτησε συγγνώμη. Όντας ένας άνθρωπος που τα έχω κάνει σ***α περισσότερο από τους περισσότερους ανθρώπους, πιστεύω ακράδαντα στις δεύτερες ευκαιρίες. Οπότε, αν ο James Corden με αφήσει να παρουσιάσω το Late Late Show για 9 μήνες, αμέσως θα αναθεωρήσω τον αποκλεισμό του από το Balthazar. Όχι, φυσικά και όχι. Αλλά… κάθε άνθρωπος που είναι αρκετά μεγαλόψυχος για να απολογηθεί σε ένα ρεμάλι σαν κι εμένα (και στο προσωπικό μου) δεν αξίζει να αποκλειστεί από πουθενά. Ειδικά από το Balthazar», έγραψε ο McNally.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024