Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αξίζει να αγοράσετε αφυγραντήρα; Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα οφέλη του

Αξίζει να αγοράσετε αφυγραντήρα; Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα οφέλη του

Αναβαθμίστε την ποιότητα του αέρα στο σπίτι σας, επιλέγοντας τον κατάλληλο αφυγραντήρα.

Ένα από τα πρώτα βήματα που μπορείτε να κάνετε για να ζήσετε σε ένα πιο υγιεινό σπίτι, είναι να βελτιώσετε την ποιότητα του αέρα στους χώρους σας, διατηρώντας την υγρασία σε υγιή επίπεδα. Και πώς θα τα καταφέρετε; Επιλέγοντας τον κατάλληλο για εσάς αφυγραντήρα.

Μέσα από την απεριόριστη ποικιλία του SHOPFLIX.GR μπορείτε να βρείτε τον αφυγραντήρα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες ενώ θα τον παραλάβετε στην ώρα του, οπουδήποτε και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα, με την εγγύηση της έγκαιρης παραλαβής που προσφέρει η πλατφόρμα.

Όσο για τα περιφερειακά του αξεσουάρ, όπως ανταλλακτικά φίλτρα ή τηλεχειριστήρια, μπορείτε να τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση, χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA

Γιατί αξίζει να πάρετε έναν αφυγραντήρα

Πρόκειται για μια συσκευή που καθαρίζει τον αέρα από την υπερβολική υγρασία, αποτρέποντας έτσι την ανάπτυξη μούχλας, βακτηρίων και άλλων σωματιδίων, τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε διάφορα προβλήματα υγείας μακροπρόθεσμα.

Δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα

Κυριολεκτικά. Μπορεί στόχος του να μην είναι η αυξομείωση της θερμοκρασίας του χώρου, όμως η απομάκρυνση των υδρατμών παίζει σημαντικό ρόλο στη σωστή θέρμανση. Το ανθρώπινο σώμα αντιλαμβάνεται το κρύο ως έναν συνδυασμό παραγόντων, με την υγρασία να κατέχει υψηλή θέση στη λίστα.

Έτσι, ακόμη και αν ανεβάσετε τη θερμοκρασία στα ύψη – ανάβοντας για παράδειγμα το κλιματιστικό σας – αν τα επίπεδα υγρασίας στον χώρο είναι υψηλά, θα αρχίσετε να κρυώνετε αμέσως μόλις πατήσετε το «off». Και δεν είναι χρονιές για τέτοια.

Το σημαντικότερο: με την χρήση ενός αποδοτικού αφυγραντήρα χαμηλής κατανάλωσης, μπορείτε να καθυστερήσετε σημαντικά τη χρήση των συμβατικών θερμαντικών συσκευών, μειώνοντας δραστικά το συνολικό κόστος της θέρμανσης.

Κρατά την αλλεργία… μακριά

Ο αφυγραντήρας μπορεί να συμβάλλει στη μείωση των συμπτωμάτων από αλλεργίες.

Απαλλαγείτε από το φτέρνισμα, τον πόνο στο στήθος, τα ερεθισμένα μάτια και την φαγούρα, καθαρίζοντας την ατμόσφαιρα από γνωστά αλλεργιογόνα όπως η μούχλα, τα ακάρεα σκόνης και η γύρη. Ο ξηρός αέρας από τον αφυγραντήρα μπορεί να περιορίσει στο ελάχιστο αυτά τα ερεθίσματα κι επομένως τα αλλεργικά συμπτώματα.

Βοηθά με το άσθμα

Τα περιβάλλοντα με υψηλά επίπεδα υγρασίας πρέπει να αποφεύγονται από άτομα με άσθμα, καθώς η υγρασία στον αέρα μπορεί να δυσκολεύει την αναπνοή. Ένας αφυγραντήρας όμως, εξαφανίζει την μούχλα, χαρίζει στους χώρους σας πιο ξηρό αέρα, κάνοντας την εισπνοή και την εκπνοή πιο εύκολη και άνετη για όλους.

Για να σας βοηθήσουμε, ψάξαμε και βρήκαμε δύο smart μοντέλα που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη, αναβαθμίζοντας την ποιότητα του αέρα στους χώρους σας.

Αφυγραντήρας Puredry Sophia PD2419 Design 2022

Η νέα μοναδική του σχεδίαση, 2 σε 1 αφυγραντήρας και καθαριστής αέρα για ένα σπίτι έως 150 τ.μ., και η έξυπνη λειτουργία smart save energy εξοικονομεί χρήματα, κρατώντας τον λογαριασμό του ρεύματος όσο το δυνατόν χαμηλότερο.

Ο Puredry Sophia PD2419 Design 2022 διαθέτει καινοτόμο σχεδιασμό και υλικά υψηλής ποιότητας, προσφέρει ασυναγώνιστες επιδόσεις χάρη στο καινούργιο συμπιεστή 5ης γενιάς και διατηρεί τα επίπεδα θορύβου πολύ χαμηλά.

Τα φίλτρα εισόδου κατακρατούν αιωρούμενα σωματίδια σκόνης, χνούδια, τρίχες περιορίζοντας την έξαρση αλλεργιών ενώ τα φίλτρα Hepa & Carbon τα οποία διαθέτει, κατακρατούν δυσάρεστες οσμές και χημικά από καπνό και τσιγάρο.

Αγοράστε τον από 329,00 €

Αφυγραντήρας Philco Teradry 12

Αν ψάχνετε ένα αθόρυβο και smart αφυγραντήρα που θα καθαρίσει την ατμόσφαιρα του σπιτιού από υγρασία, συνδυάζοντας προηγμένες  λειτουργίες ύπνου, χρονοδιακόπτη και στεγνώματος ρούχων, τότε ο Philco Teradry 12 είναι η κατάλληλη επιλογή.

Δείτε ανά πάσα στιγμή την ποιότητα του αέρα στον χώρο σας ανάλογα με το χρώμα της φωτεινής ένδειξης, που παρέχει ο ψηφιακός αισθητήρας υγρασίας I-Sense. Ενεργοποιείστε την αυτόματη λειτουργία και ο αισθητήρας θα ρυθμίσει μόνος του την υγρασία στα επιθυμητά επίπεδα.

Με τον χρονοδιακόπτη έναρξης/λήξης λειτουργίας 1-24 ωρών εξοικονομείτε χρήματα και χρόνο, καθώς η συσκευή μπορεί να λειτουργεί ακόμα και όταν λείπετε ή να κλείνει την ώρα που θα ορίσετε.

Με την λειτουργία στεγνώματος των ρούχων μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως φορητό στεγνωτήριο.

Αγοράστε τον από 129,00 €

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024