Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έχει να κόψει τα νύχια της 22 χρόνια - Είναι τόσο μακριά όσο... η ίδια

Έχει να κόψει τα νύχια της 22 χρόνια – Είναι τόσο μακριά όσο… η ίδια

Το 1997 η 16χρονη κόρη της πέθανε από κρίση άσθματος, ενώ το προηγούμενο βράδυ είχε περιποιηθεί τα νύχια της μητέρας της.

Η γυναίκα με τα μεγαλύτερα νύχια στον κόσμο με μήκος περίπου 1,5 μέτρο, μπορεί να έχει κατακτήσει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες, όμως βιώνει πολλές δυσκολίες στην καθημερινότητα της, ενώ κρύβει και μια τραγική ιστορία.

Σύμφωνα με την nypost.com, η 64χρονη Diana Armstrong από τη Μινεσότα των ΗΠΑ, δεν σχεδίαζε ποτέ να γράψει ιστορία χάρη στην εμφάνιση της, την οποία απέκτησε μετά από ένα τραγικό γεγονός.

Συγκεκριμένα, το 1997 η 16χρονη κόρη της πέθανε από κρίση άσθματος, ενώ το προηγούμενο βράδυ είχε περιποιηθεί τα νύχια της μητέρας της.

Η μαμά αποκάλυψε με σπαρακτικό τρόπο ότι δεν έχει κόψει τα νύχια της από τότε που η 16χρονη κόρη της, Latisha, πέθανε από κρίση άσθματος το 1997. «Αυτή ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου… Την προηγούμενη μέρα, είχε αφιερώσει χρόνο στο γυάλισμα και το βάψιμο των νυχιών μου, οπότε μετά από αυτό, δεν μπορούσα να κόψω τα νύχια μου», είπε χαρακτηριστικά η 64χρονη, που άφησε τα νύχια της να μεγαλώνουν για να θυμάται το παιδί της, που έφυγε από την ζωή.

Έτσι, για σχεδόν 22 χρόνια δεν έχει επισκεφθεί κανένα ινστιτούτο νυχιών, ενώ στην περιποίηση την βοηθούν τα εγγόνια της και η οικογένεια της.

Οι πρακτικές δυσκολίες με τα τεράστια νύχια

Η Diana Armstrong σημειώνει ότι χρειάζεται «περίπου 10 ώρες για να γυαλίσει» και πως χρησιμοποιεί ένα εργαλείο ξυλουργικής για να τα λιμάρει, ενώ τα βάφει με περίπου 20 μπουκάλια βερνίκι. «Τα έβαψα την περασμένη εβδομάδα και χρειάστηκαν τέσσερις ημέρες», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Παρόλα αυτά, δεν είναι τα μοναδικά προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα της, αφού δεν μπορεί πλέον να οδηγήσει, ενώ χρειάζεται βοήθεια στο ντύσιμο και όταν πηγαίνει τουαλέτα.

«Οδήγησα αυτοκίνητο, αλλά έπρεπε να βγάλω το χέρι μου από το παράθυρο, οπότε δεν οδηγώ πια», είπε και πρόσθεσε ότι πρέπει να έχει ένα μαχαίρι για να ανοίξει ένα κουτάκι αναψυκτικού.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024