Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»: Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου κάνουν πάλι το κωμικό θαύμα τους

«Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»: Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου κάνουν πάλι το κωμικό θαύμα τους

Σήμερα στις 9 το βράδυ η πρεμιέρα στο Mega

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε η περσινή τους δημιουργία, «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», το κορυφαίο δίδυμο της ελληνικής κωμωδίας επιστρέφει στο MEGA, από σήμερα, Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 21:00, με μία ξεκαρδιστική σειρά  για την καθημερινότητα που ζούμε όλοι.

Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου έχουν πλάσει αμέτρητους χαρακτήρες στην τηλεόραση, το θέατρο και τον κινηματογράφο, που μας έχουν χαρίσει άφθονο γέλιο και αξέχαστες ατάκες. Για το MEGA έχουν υπογράψει ένα σερί επιτυχιών. «Συνεχίζουμε αυτό που ξεκινήσαμε με τις “Τρεις Χάριτες”, το “Δις εξαμαρτείν” και τους “Συμπέθερους”. Εμείς αγαπάμε την υπέρβαση των προβλημάτων της ζωής μέσα από το χιούμορ και το γέλιο», ανέφερε πρόσφατα σε συνέντευξή του ο Μιχάλης Ρέππας. Το «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» είναι πράγματι κάτι σαν ψυχοθεραπεία γέλιου μέσα από τις ιστορίες τριών γυναικών, που αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα, απρόοπτα και παρεξηγήσεις με εμάς.

Η Βάσω Λασκαράκη, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Νίκη Λάμη μεταμορφώνονται με μπρίο σε τρεις ηρωίδες μιας οικείας καθημερινότητας. Γύρω τους κινούνται σύζυγοι, σύντροφοι, πεθερές, μαμάδες, κολλητές και συνάδελφοι τους οποίους ερμηνεύουν ηθοποιοί με ταλέντο στην κωμωδία.

Παντρεμένες ή ανύπαντρες σε αναζήτηση συντρόφου, με παιδιά ή χωρίς, με καριέρα ή στα οικιακά, η Μαίρη, η Μαίρη και η Μαίρη μας προσκαλούν να κοιτάξουμε και τη δική μας καθημερινότητα λίγο διαφορετικά, ίσως διακωμωδώντας κάποιες από τις καταστάσεις που ζούμε.

Έπειτα από τόσα χρόνια, ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου διατηρούν στο ακέραιο το κωμικό τους ένστικτο και την οξυδέρκεια. Συνεχίζουν να παρατηρούν τις συμπεριφορές, τα στερεότυπα, τις σχέσεις και την ανθρώπινη επικοινωνία, τα περνούν από το φίλτρο τους και παραμένουν επίκαιροι, εύστοχοι και καυστικοί. Το «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» είναι, σύμφωνα με τον Μιχάλη Ρέππα, «μία σύγχρονη κωμωδία με μικρές νευρώδεις σκηνές που αλληλοδιαπλέκονται και λειτουργούν άλλες φορές σαν γέφυρες και άλλες φορές αντιστικτικά». Με τους γοργούς ρυθμούς, τη φρεσκάδα και το ατακαριστό χιούμορ, η νέα κωμική σειρά του MEGA θα μας φτιάχνει τη διάθεση και θα μας κάνει να δούμε τα πράγματα με άλλο μάτι, πιο ανάλαφρα.

Η «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», με την υπογραφή των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, κάνει πρεμιέρα απόψε, Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, στις 21:00 στο MEGA.

Πρωταγωνιστούν:

Βάσω Λασκαράκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Νίκη Λάμη, Σπύρος Πούλης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Αντιγόνη Νάκα,

η Σύλβια Δελικούρα,

η Βάσω Γουλιελμάκη,

η Μαίρη Σταυρακέλλη

και η Πηνελόπη Πιτσούλη

Έκτακτη συμμετοχή: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Καβογιάννη, Κρατερός Κατσούλης, Φωτεινή Ντεμίρη, Δήμητρα Στογιάννη, Πάρις Θωμόπουλος, Αντώνης Κρόμπας, Σπύρος Μπιμπίλας, Σοφία Βογιατζάκη, Μιχάλης Μιχαλακίδης, Γιάννα Ζιάννη, Κωνσταντίνα Βαρσάμη, Μιχάλης Ρέππας κ.ά.

#ΜaryMaryMary

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024