Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα τα βρουν σκούρα στην πανσέληνο της Κυριακής

Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα τα βρουν σκούρα στην πανσέληνο της Κυριακής

Σήμερα, η πανσέληνος στον Κριό θα κορυφωθεί στις 4:54 μ.μ. ώρα Ελλάδος

Πρόκειται για την πιο συναισθηματική Πανσέληνο της χρονιάς. Ποιοι θα επηρεαστούν περισσότερο; Τι πρέπει να προσέξουν συγκεκριμένα ζώδια στη συμπεροφορά τους;

Διαβάστε επίσης: Ποιο ζώδιο θα χρειαστεί επειγόντως… βοήθεια

Κριός

Αυτή η πανσέληνος αφορά εσάς, Κριοί. Είστε οι πρωταγωνιστές της παράστασης, ακόμα κι αν έχετε την τάση να αποφεύγετε τα φώτα της δημοσιότητας.

Επειδή αυτή η πανσέληνος ρίχνει φως στον πρώτο οίκο του εαυτού σας, θα σας ενθαρρύνει να αφουγκραστείτε τα συναισθήματά σας και να εξετάσετε τι πραγματικά θέλετε. Το γεγονός ότι έχετε κάνει λάθη στο παρελθόν δεν σημαίνει ότι είστε το ίδιο πρόσωπο.

Προετοιμαστείτε για μια κορυφαία στιγμή στη ζωή σας που θα ξεδιπλωθεί, γιατί η πανσέληνος είναι πάντα μια στιγμή αλλαγής και ολοκλήρωσης. Ηρθε η ώρα να αφήσετε πίσω τον παλιό σας εαυτό και να γνωρίσετε τον καινούργιο.

Καρκίνος

Τι θέλετε να πετύχετε, Καρκίνοι; Για τι θέλετε να γίνετε γνωστοί; Η πανσέληνος στον Κριό φέρνει δύναμη στον 10ο οίκο της καριέρας και της φήμης, ρίχνοντας φως στην κοινωνική σας θέση.

Τώρα, λοιπόν, είναι η στιγμή να επανεξετάσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Έχετε πολλές δυνατότητες να κάνετε κάτι απίστευτο με την καριέρα σας, ειδικά αν ξεκινήσετε τώρα! Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο δρόμος δεν θα έχει δυσκολίες και προκλήσεις, αλλά αν δεν είστε πρόθυμοι να αντέξετε την καταιγίδα, πώς αλλιώς θα μπορέσετε να αποδείξετε πόσο πολύ το αξίζετε;

Ζυγός

Η ηλιακή σας επιστροφή βρίσκεται σε εξέλιξη και αυτό το διάστημα έχετε μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Ωστόσο, η πανσέληνος στον Κριό στρέφει την προσοχή στις προσωπικές σας σχέσεις.

Επειδή πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο, αυτό το σεληνιακό γεγονός σας αναγκάζει να στρέψετε την προσοχή στις σχέσεις και να δείτε τι λειτουργεί και τι δεν λειτουργεί όσον αφορά τη δυναμική τους. Αν τα θεμέλια μιας σχέσης είναι αδύναμα και αναξιόπιστα, αυτή η πανσέληνος μπορεί να είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι. Ωστόσο, αν εσείς και ο σύντροφός σας είστε πρόθυμοι να αναλάβετε την ευθύνη και να συναντηθείτε στη μέση, αυτή η πανσέληνος θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πόσο δυνατή είναι πραγματικά η σχέση σας, Ζυγοί.

Αιγόκερως

Εργάζεστε πολύ σκληρά Αιγόκεροι για να αποκτήσετε ακόμη μεγαλύτερη επιρροή στην καριέρα σας και να προωθήσετε τον εαυτό σας ακόμη περισσότερο προς την επιτυχία.

Ωστόσο, αποφεύγετε τα προβλήματα στην προσωπική σας ζωή με το πρόσχημα ότι είστε εργασιομανής. Αυτή η πανσέληνος φέρνει την προσοχή σας στον τέταρτο οίκο της οικογένειας και θέλει να σας κάνει να καταλάβετε ότι έχετε τη δύναμη να χτίσετε τη δική σας ιδέα για το σπίτι, όπου κι αν αυτό βρίσκεται. Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με τη σχέση σας, αυτή η πανσέληνος θα σας εμπνεύσει να αρχίσετε να κάνετε κάτι γι’ αυτό (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο).

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024