Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρώην πορνοστάρ εξομολογείται: Δεν είχα καταλάβει ότι πρέπει να κάνεις πραγματικά σεξ με ανθρώπους

Πρώην πορνοστάρ εξομολογείται: Δεν είχα καταλάβει ότι πρέπει να κάνεις πραγματικά σεξ με ανθρώπους

«Δεν μου αρέσει να κάνω σεξ…»

Χέρι που σε ταΐζει δεν το δαγκώνεις λέει ο λαός. Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται να μην ισχύει για την πρώην πορνοστάρ, Lana Rhoades, η οποία ξέσπασε κατά της βιομηχανίας που την έκανε σταρ σε όλο τον κόσμο, υποστηρίζοντας ότι θα πρέπει να γίνει «παράνομη».

Το πραγματικό της όνομα είναι Amara Maple και εργάστηκε στη βιομηχανία του πορνό για 8 μήνες μεταξύ 2016 και 2017 και εμφανίστηκε σε περισσότερες από 250 ταινίες ερωτικού περιεχομένου.

Την Πέμπτη, η 26χρονη δήλωσε στο podcast «The Skinny Confidential Him & Her» ότι είναι ακόμη τρομαγμένη από την εμπειρία: «Απλώς πιστεύω ότι δεν κάνει καλό σε κανέναν. Πρέπει να το κάνουν παράνομο».

Η Rhoades, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε ότι έκανε παιδί με έναν παίκτη του NBA, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό, ήταν μόλις 19 ετών ότι εμφανίστηκε στην πρώτη της ερωτική ταινία, λέγοντας ότι ήταν αφελής όταν έμπλεκε σε αυτή την υπόθεση.

«Δεν κατάλαβα ποτέ ότι πρέπει να κάνεις πραγματικά σεξ με ανθρώπους»

«Για κάποιον λόγο δεν κατάλαβα ποτέ ότι το να κάνεις πορνό σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις πραγματικά σεξ με ανθρώπους» σημείωσε, λέγοντας ότι είχε έρθει κοντά μόνο με ένα άτομο πριν από το ντεμπούτο της στη βιομηχανία.

Η γυναίκα από το Ιλινόις λέει πως μπήκε στη βιομηχανία του πορνό όταν τη «μάγεψε» η λαμπερή ζωή των φιλενάδων του Χιου Χέφνερ στη σειρά «The Girls Next Door». «Έβλεπα το σόου και έλεγα… οι ζωές τους είναι τόσο λαμπερές σε σχέση με τη δική μου».

Η Rhoades εργαζόταν ως σερβιτόρα και ως στρίπερ προτού μετακομίσει στο Λος Άντζελες για να ξεκινήσει μια καριέρα στο πορνό. Η επιτυχία ήρθε γρήγορα, με αποτέλεσμα να γίνει η πορνοστάρ με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Pornhub, συγκεντρώνοντας 345 εκατομμύρια views, σύμφωνα με τη New York Post.

Έχοντας μεγαλώσει σε μια οικογένεια με έντονο το θρησκευτικό συναίσθημα, μισούσε το συναίσθημα που της προκαλούσε το πορνό. «Ήταν σαν τσίρκο. Όταν το έκανα, έλεγα: Τι έκφραση να πάρω; Τι ήχο να κάνω; Τι μπορώ να κάνω σε αυτή την ταινία για να την κάνω την καλύτερη;».

Ισχυρίζεται επίσης ότι «ναρκωτικά και αλκοόλ» είχαν ισχυρή παρουσία στη βιομηχανία.

Η ίδια τα άφησε όλα το 2017, συνέχισε όμως να κυκλοφορεί ερασιτεχνικά βίντεο με τον τότε σύντροφό της.

Η Rhoades, η οποία έχει 16 εκατομμύρια followers στο Instagram, εργάζεται πλέον ως μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας.

Στη διάρκεια του podcast, αποκάλυψε ό,τι έχει υπάρξει πάντα «λίγο πολύ ασέξουαλ» και ότι η βιομηχανία του πορνό δεν βοήθησε τη σεξουαλική της διάθεση. «Δεν μου αρέσει να κάνω σεξ… Ποτέ δεν κάνω κάτι αμέσως με ανθρώπους, δεν βρίσκω τους ανθρώπους ελκυστικούς και πάντα ήμουν έτσι».

Πάντως πέρυσι είχε σχέσεις με έναν σταρ του NBA, με την ίδια να λέει πως ο άντρας – μυστήριο είναι πατέρας του 9 μηνών σήμερα γιου της. Το όνομα δεν έχει αποκαλυφθεί, με ορισμένους να υποψιάζονται ότι πατέρας του μωρού μπορεί να είναι ο Blake Griffin ή ο Kevin Durant.

Sports in

Aπορρίφθηκε από την εισαγγελία το αίτημα του Ντάνι Άλβες για προσωρινή αποφυλάκιση

Αρνητική ήταν η απάντηση της Εισαγγελίας της Βαρκελώνης στο αίτημα του Ντάνι Άλβες να αποφυλακιστεί προσωρινά, μετά την καταδίκη του για σεξουαλική επίθεση σε νεαρή γυναίκα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024