Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Miss USA 2022: Καταγγέλλουν νοθεία οι διαγωνιζόμενες - «Ταπεινωθήκαμε»

Miss USA 2022: Καταγγέλλουν νοθεία οι διαγωνιζόμενες – «Ταπεινωθήκαμε»

Στημένα ισχυρίζονται ορισμένες διαγωνιζόμενες ότι ήταν τα φετινά καλλιστεία «Μις ΗΠΑ 2022», λέγοντας πως μπορούν να το αποδείξουν - Βάλλουν κατά της νικήτριας, την οποία κατηγορούν ότι ευνοήθηκε

Σάλος έχει προκληθεί στην Αμερική μετά τη στέψη της «Μις ΗΠΑ 2022» την περασμένη Δευτέρα (3/10) αφού κάποιες διαγωνιζόμενες δηλώνουν «ταπεινωμένες» και κάνουν λόγο για στημένα καλλιστεία μέσα από βίντεο που ανέβασαν στα social media.

Αρχικά, νικήτρια στα φετινά καλλιστεία αναδείχθηκε η Μις Τέξας, R’Bonney Gabriel, την οποία χαρακτηρίζουν «ευνοημένη», ενώ ακόμα και η αντίδρασή της την ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος έχει αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης αφού όπως ισχυρίστηκαν κάποιες κοπέλες, δεν έδειξε να εκπλήσσεται, όπως γίνεται συνήθως την ώρα που ανακοινώνεται ποια κοπέλα είναι η νικήτρια.

Πώς ξεκίνησαν οι φήμες

Η Μις Μοντάνα, Heather Lee O’Keefe, ήταν εκείνη, σύμφωνα με τη New York Post, η οποία έβαλε «φωτιά» στις φήμες περί στημένου διαγωνισμού όταν σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Οι περισσότερες από τις διαγωνιζόμενες Miss USA αισθάνονται πολύ έντονα ότι η Μις Τέξας USA ήταν ευνοημένη και έχουμε τα στοιχεία για να το αποδείξουμε».

Φαρμάκι η Μις Νέα Υόρκη

Από πλευράς της η Μις Νέα Υόρκη, Heather Nunez, δήλωσε μέσα από stories στο προφίλ της στο Instagram ότι νιώθει «ταπεινωμένη» αφού πίστευε ότι θα δινόταν σε όλες τις διαγωνιζόμενες μια «δίκαιη ευκαιρία». «Έχω χάσει τα λόγια μου. Έτσι όπως μπήκα σε αυτά τα καλλιστεία και έδωσα όλη μου την καρδιά και την ψυχή… Δεν είχα μεγάλες προσδοκίες για το αποτέλεσμα και έκανα ό,τι μπορούσα για να αγνοώ τα σημάδια. Ταπεινωθήκαμε, νομίζοντας ότι μπήκαμε σε κάτι με δίκαιες ευκαιρίες. Δεν είναι εδώ για να πω μια λυπητερή ιστορία. Δεν χρειάζεται να πιστέψετε αυτά που λέμε. Ο μόνος λόγος που μιλάω είναι για να μη νιώσουν στο μέλλον και άλλες κοπέλες όπως νιώθω εγώ. Για όλα τα κοριτσάκια που παρακολουθούν τη Μις ΗΠΑ με τα ίδια όνειρα που είχα κι εγώ να δουλέψω σκληρά για να βρεθώ σε αυτή τη θέση. Αξίζετε μια δίκαιη ευκαιρία», έγραψε η Μις Νέα Υόρκη.

@heatherleeokeefe Replying to @dridge97 ♬ original sound – Heather Lee O’Keefe, J.D.

Κέρδισε και δεν την συνεχάρη κανείς

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν το γεγονός ότι με το που ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα, όλες οι κοπέλες κατέβηκαν από τη σκηνή και ούτε μία δεν πήγε να συγχαρεί τη Μις Τέξας για τη νίκη της, κάτι που φάνηκε από την τηλεοπτική μετάδοση. Αντίθετα, πάντα κάποιες κοπέλες πλησιάζουν τη νικήτρια για να τη συγχαρούν και μένουν στη σκηνή για τη στέψη. Όπως ανέφερε δε η Μις Μοντάνα, η νικήτρια δεν έδειχνε καθόλου έκπληκτη τη στιγμή που πάντα οι νικήτριες σοκάρονται μόλις ακούνε το όνομά τους.

Μήπως κάτι δεν πήγε καλά;

Τέλος, με τη σειρά της και η πρώην διαγωνιζόμενη Μις ΗΠΑ, Jasmine Jones, εξέφρασε την άποψη ότι ήταν «προφανές» πως κάτι «δεν πήγαινε καλά» τη στιγμή της στέψης, κοινοποιώντας αποσπάσματα από προηγούμενες χρονιές όταν τα κορίτσια πήγαιναν να συγχαρούν τη νικήτρια.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024