Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έτσι είναι το πρόσωπό μας όταν ερχόμαστε σε οργασμό - Οι αμήχανες και αστείες γκριμάτσες

Έτσι είναι το πρόσωπό μας όταν ερχόμαστε σε οργασμό – Οι αμήχανες και αστείες γκριμάτσες

Ο ανθρώπινος οργασμός μέσα από 11 φωτογραφίες

Ας συμφωνήσουμε κάτι. Το να έρχεσαι σε οργασμό (είτε μόνος σου, είτε με παρέα) είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο. Ξέρετε τι ΔΕΝ είναι καθόλου όμορφο; Το πρόσωπό σου εκείνη τη στιγμή.

Ναι μπορεί να μην το είχατε σκεφτεί για τον εαυτό σας, αλλά μαντέψτε: ναι, γίνεστε πολύ άσχημοι και… περίεργοι την ώρα που «τελειώνετε».

Παρατηρήστε τον εαυτό σας, παρατηρήστε τον σύντροφό σας, συμβαίνει σε όλους!

Εντάξει αναγνωρίζουμε δεν είναι εύκολο να έχετε έναν καθρέφτη εκείνη την ώρα, ούτε μπορείτε να… τραβάτε σέλφι την ώρα εκείνη.

Γι’ αυτό -και σήμερα- είμαστε εδώ για εσάς!

Έτσι είναι το πρόσωπό μας όταν ερχόμαστε σε οργασμό

Ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς πορτρέτα με ανθρώπους την ώρα που έρχονται σε οργασμό. ΟΚ ναι ακούστηκε κάπως περίεργο, οπότε πάμε να το πάρουμε λίγο από την αρχή.

Πρόκειται για το τολμηρό ντεμπούτο της φωτογράφου Alina Oswald (πριν από πέντε και πλέον χρόνια), η οποία αποθανάτισε τη νεολαία του Μονάχου τη στιγμή του οργασμού. (Καλύτερα τώρα;)

Σύμφωνα με το Vice, το οποίο και είχε φέρει στη δημοσιότητα τις εν λόγω φωτογραφίες, η Alina Oswald ξεκίνησε την ερωτική σειρά φωτογραφίζοντας τον οργασμό μιας φίλης της και στη συνέχεια τον δικό της.

Σύντομα, ξεκίνησε να συζητάει για το project με όλους τους φίλους της, με φίλους φίλων σε πάρτι, ακόμη και με συναδέλφους. «Δεν μιλούσα για τίποτα άλλο» λέει. Έτσι, κατάφερε να στρατολογήσει μοντέλα. «Υπήρχε πάρα πολύς κόσμος που ήθελε να συμμετάσχει στο project και να έχει την εμπειρία του οργασμού μπροστά στον φακό».

Το Moments (Στιγμές) ξεκίνησε να γίνεται φαινόμενο, καθώς όλο και πιο πολλοί νεαροί άνδρες και γυναίκες συναινούσαν στη φωτογράφιση των οργασμών τους από την Oswald. «Το project μεγάλωνε διαρκώς. Όλη μου η ενέργεια και η σκέψη πήγαινε σε αυτό», λέει. Επισκεπτόταν τα μοντέλα στο σπίτι τους, συνήθως με ένα μπουκάλι κρασί και έφτιαχνε την ατμόσφαιρα πιάνοντας την κουβέντα την ώρα που έστηνε τον εξοπλισμό.

Το αποτέλεσμα θα το δείτε παρακάτω…

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024