Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
9 πράγματα που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι για καλύτερο gaming

9 πράγματα που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι για καλύτερο gaming

Μικρές λεπτομέρειες που θα σε βοηθήσουν να σπάσεις ακόμα και τα μεγαλύτερα ρεκόρ

Gaming ποντίκι, gaming keyboard, gaming monitor, ακόμα και καρέκλα gaming. Στο δωμάτιό σου μπορεί κανείς να βρει όλα όσα χρειάζεται για να βιώσει στο μέγιστο τη χαρά του παιχνιδιού, έτσι δεν είναι; Όχι ακριβώς. Πολλά ακόμη gaming accessories, που ίσως δεν είχες σκεφτεί καν ότι χρειάζεσαι, μπορούν επίσης να ενισχύσουν σημαντικά τις επιδόσεις σου.

Αν διαπιστώσεις ότι τελικά χρειάζεσαι κάμποσες αγορές για να είσαι πλήρως εξοπλισμένος, έχουμε καλά νέα: μπορείς να αποκτήσεις ό,τι χρειάζεσαι για το gaming σε χαμηλή τιμή, μέσα από το SHOPFLIX.gr και να το έχεις άμεσα στην πόρτα σου, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι. Κι από ό,τι μαθαίνουμε, η πλατφόρμα ετοιμάζει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για την πρώτη Black Friday που θα περάσουμε μαζί.

Θέλεις να ζήσεις από την πρώτη στιγμή την πλήρη εμπειρία; Επίλεξε την υπηρεσία SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ και θα παραλάβεις ολόκληρη την παραγγελία σου με την ίδια αποστολή, ακόμη και αν κάθε προϊόν προέρχεται από διαφορετικό προμηθευτή.

Έχε τα μάτια σου… σαν τα μάτια σου

Μην το κάνεις μόνο για καλύτερες επιδόσεις: καν’ το κυρίως για την υγεία σου. Το μπλε φως που εκπέμπει το monitor του υπολογιστή σου είναι βλαβερό για τα μάτια σου, ενώ επηρεάζει και την ποιότητα του ύπνου σου. Η καλύτερη λύση είναι ένα ζευγάρι γυαλιά για υπολογιστή, σχεδιασμένο ειδικά για να σε προστατεύει.

Αγαπημένη μας επιλογή τα γυαλιά Spirit of Gamer Retina Pro, με ειδικούς φακούς που φιλτράρουν τη μπλε και την έντονη ακτινοβολία, unisex πολυανθρακικό σκελετό και… γοητευτική έκπτωση. Εκτός από κομψά είναι και πανάλαφρα, ώστε να τα φοράς με άνεση όσες ώρες και αν βρίσκεσαι μπροστά στην οθόνη.

Αγόρασέ τα από 25,80€.

Ανέβασε ταχύτητα

Ένα ρούτερ κομμένο και ραμμένο στις ανάγκες του παιχνιδιού, θα σε βοηθήσει περισσότερο από όσο φαντάζεσαι, αφήνοντας τα ενοχλητικά κολλήματα στο παρελθόν.

Για παράδειγμα, το Router TP-Link Archer C5400X AC5400 Tri-Band Gaming χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνολογίες ώστε να δίνει προτεραιότητα στα προγράμματα gaming όταν είσαι συνδεδεμένος στο ίδιο δίκτυο με άλλους χρήστες, ενισχύει το σήμα σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σου και κρατά ασφαλή τα δεδομένα σου. Επίσης διατίθεται με περισσότερα από 150€ έκπτωση.

Αγόρασέ το από 299€.

Βάλε τα πράγματα στις σωστές βάσεις

Gaming δεν σημαίνει χάος στο γραφείο σου – ή μάλλον, αυτό ακριβώς σημαίνει, αλλά δεν είναι υποχρεωτικό. Μια βάση για την οθόνη σου, δεν θα την τοποθετήσει μόνο σε πιο βολικό ύψος, αλλά θα σου προσφέρει επιπλέον χώρο για να έχεις τα πάντα τακτοποιημένα.

Η επιτραπέζια βάση υπολογιστή Vaydeer θα σου προσφέρει επιπλέον 8 θύρες USB για να φορτίζεις τις συσκευές σου, για ακόμη μεγαλύτερη πρακτικότητα.

Αγόρασέ τη από 80€.

Γίνε γάτα με το ποντίκι

Καλό το mouse που απέκτησες ειδικά για το gaming, όμως έχεις φροντίσει να το τοποθετήσεις και στο mousepad που θα του επιτρέψει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό;

Το gaming mousepad της Esperanza διαθέτει σχεδίαση και υφή για ακόμη μεγαλύτερη ολίσθηση και απόλυτο έλεγχο του ποντικιού – ενώ το πίσω μέρος του αποτελείται από αντιολισθητικό καουτσούκ για πλήρη σταθερότητα επάνω στο γραφείο σου.

Αγόρασέ το από 5,80€.

Καθαρή νίκη

Είπαμε, περνάς πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή. Επομένως, είναι απολύτως λογικό ο εξοπλισμός σου να λερώνεται – αλλά εξίσου απαραίτητο να τον διατηρείς καθαρό, ώστε οι λεκέδες της οθόνης και τα ψίχουλα κάτω από τα πλήκτρα να μην μπαίνουν εμπόδιο στις επιδόσεις σου.

Το σετ καθαρισμού της Celly θα φροντίσει ώστε η οθόνη σου να αστράφτει χωρίς να τραυματίζεται, για να βλέπεις τα πάντα πεντακάθαρα.

Αγόρασέ το από 4,90€.

Όσο για τα πλήκτρα; Ένα Air Duster συμπιεσμένου αέρα, όπως αυτό της Deltaco μπορεί να κάνει θαύματα.

Αγόρασέ το από 10€.

Όλα στη θέση τους

Μην αφήνεις όπως-όπως τα ακουστικά σου όταν σηκώνεσαι από την καρέκλα σου. Ένα εργονομικό σταντ θα διατηρήσει την τάξη στο γραφείο σου και θα παρατείνει τη διάρκεια της ζωής τους.

Ξεχωρίσαμε το MIRAI της Zeroground, που εκτός των άλλων διαθέτει θύρες USB για να φορτίζεις τις συσκευές σου, αλλά και αντιολισθητική βάση, που το κρατά πάντα σταθερό στη θέση του, ακόμη και όταν… εκφράζεις τον εκνευρισμό σου χτυπώντας το χέρι σου στο γραφείο.

Αγόρασέ το από 22,90€.

Και μιας και μιλάμε για τακτοποίηση, ξέρεις καλά ότι πρέπει να κάνεις κάτι με τα καλώδια πάνω, γύρω και κάτω από το γραφείο σου. Το κομψό Cable Holder Σιλικόνης της Grab N Go θα σε βοηθήσει να οργανωθείς άψογα με πραγματικά ελάχιστο κόστος.

Αγόρασέ το από 2,05€.

Ατμόσφαιρα για δράση

Εντάξει, δεν είναι απολύτως απαραίτητο, αλλά θα αναβαθμίσει σημαντικά την εμπειρία σου. Μια ταινία LED θα δώσει – κυριολεκτικά – άλλο χρώμα στον χώρο, βοηθώντας σε να βυθιστείς ακόμη περισσότερο στη δράση.

Αν επιλέξεις την έξυπνη λωρίδα LED Gosund, θα μπορείς να απολαύσεις μια σειρά από smart λειτουργίες όπως ο απομακρυσμένος έλεγχος του φωτισμού – ή και ο συντονισμός του στον ρυθμό της μουσικής. Μέσα από το αντίστοιχο app, μπορείς επίσης να δημιουργήσεις μια ομάδα ταινιών και να τις ελέγχεις ταυτόχρονα, ενοποιώντας τον φωτισμό του σπιτιού σου.

Αγόρασέ τη από 16,08€.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024