Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ: Η επιστροφή Κουρουμπλή δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει προσκολλημένος στη χυδαιότητα

ΝΔ: Η επιστροφή Κουρουμπλή δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει προσκολλημένος στη χυδαιότητα

«Ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, που είχε διαγραφεί για τις χυδαιότητές του κατά της κυβέρνησης, βρίσκει ξανά τη θέση του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ»

Προσκόλληση του ΣΥΡΙΖΑ στο λαϊκισμό, τη χυδαιότητα και τον ακραίο λόγο, υποδηλώνει κατά τη ΝΔ, η επιστροφή Κουρουμπλή στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Προσκολλημένος

Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ τονίζει:

«Ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, που είχε διαγραφεί για τις χυδαιότητές του κατά της κυβέρνησης, βρίσκει ξανά τη θέση του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Απολύτως αναμενόμενο. Η επιστροφή του κ. Κουρουμπλή, πέραν της υπενθύμισης του καταστροφικού παρελθόντος, δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει προσκολλημένος στον λαϊκισμό, τη χυδαιότητα και τον ακραίο λόγο που διαχρονικά παράγει».

Την επιστροφή του Παναγιώτη Κουρουμπλή στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ γνωστοποίησε νωρίτερα με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, ο Αλέξης Τσίπρας. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κουρουμπλής είχε τεθεί εκτός της Κ.Ο του κόμματος στις 16 Δεκεμβρίου 2021.

Γιατί τον είχε διαγράψει ο Τσίπρας

Αιτία της διαγραφής του, ήταν η αναφορά που είχε κάνει στους κυβερνητικούς χειρισμούς αναφορικά με την πανδημία με αφορμή τη μελέτη των καθηγητών Τσιόδρα – Λύτρα.

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Κουρουμπλής είχε κατηγορήσει την κυβέρνηση για «δολοφονία χιλιάδων» προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Λίγο μετά τη διαγραφή του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ.Κουρουμπλής είχε δηλώσει «Έχω τη συνείδησή μου ήσυχη, είμαι καλά ψυχολογικά. Εκανα αυτό που πιστεύω και πιστεύει η πλειονότητα της κοινωνίας. Να καταλάβουν ότι πεθαίνει κόσμος», είχε πει, και ερωτηθείς γιατί δεν διαγράφει ο Αλέξης Τσίπρας τον Παύλο Πολάκη, που επίσης έχει χρησιμοποιήσει τους ίδιους όρους περί δολοφονίας, απάντησε «Δεν ξέρω, ρωτήστε εσείς τον Τσίπρα».

Μετά από αυτή την εξέλιξη η αξιωματική αντιπολίτευση θα αριθμεί και πάλι 86 βουλευτές.

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024