Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Άζια Αρτζέντο απαντά με ένα T-Shirt μετά τη βιογραφία του Άντονι Μπουρντέν

Η Άζια Αρτζέντο απαντά με ένα T-Shirt μετά τη βιογραφία του Άντονι Μπουρντέν

Η πρώτη μη εξουσιοδοτημένη βιογραφία του Μπουρντέν, η οποία κυκλοφορεί στις 11 Οκτωβρίου από τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster ρίχνει όλη (ή σχεδόν όλη) την ευθύνη της αυτοκτονίας του σεφ στο τότε κορίτσι του. Η ηθοποιός έκανε μια αμφιλεγόμενη ανάρτηση στο Instagram με την τελευταία κουβέντα που του είπε

«Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για σένα;»

-«Σταμάτα να με πρήζεις επιτέλους».

-«ΟΚ».

Αυτή η σύντομη στιχομυθία του Άντονι Μπουρντέν και της ηθοποιού Άζια Αρτζέντο, μέσω γραπτών μηνυμάτων, ήταν η τελευταία επαφή του διάσημου σεφ με τον «έξω κόσμο» το βράδυ της 8ης Ιουνίου του 2018.

Λίγα λεπτά μετά από αυτή την επαφή με την πρώην σύντροφό του, και μετά από εκείνο το «σταμάτα να με πρήζεις επιτέλους» που του απηύθυνε η 47χρονη ηθοποιός, βυθίστηκε ξανά στον «έσω κόσμο» του. Και έκανε το απονενοημένο διάβημα: έδωσε ο ίδιος τέλος στη ζωή του, στα 61 του χρόνια, καθώς κρεμάστηκε μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που βρισκόταν, κάπου στην Γαλλία, γυρίζοντας ένα από εκείνα τα φοβερά ταξιδιωτικά ντοκιμαντέρ που τον έκαναν διάσημο και φημισμένο, με επίκεντρο πάντα το φαγητό και τις ντόπιες γεύσεις.

Αυτά και άλλα περιστατικά καταγράφονται στην πρώτη μη εξουσιοδοτημένη βιογραφία του Μπουρντέν, η οποία κυκλοφορεί στις 11 Οκτωβρίου από τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster. Για την συγκεκριμένη βιογραφία, ο συγγραφέας της, ο Τσαρλς Λίρσεν πήρε πάνω από 80 συνεντεύξεις, βασιζόμενος σε αρχεία, μηνύματα και emails από το τηλέφωνο και το λάπτοπ του Μπουρντέν. Το βιβλίο επικεντρώνεται στο πόσο πολύ χαοτική είχε γίνει η ζωή του Μπουρντέν τους μήνες που οδήγησαν στη νύχτα που κρεμάστηκε.

Η Άζια Αρτζέντο δημοσίευσε ένα Instagram Story, που πολλοί εξέλαβαν ως ειρωνικό σχόλιο για την μη εξουσιοδοτημένη βιογραφία του Άντονι Μπουρντέν και τα τελευταία μηνύματα που αντάλλαξαν.

Η 47χρονη ηθοποιός πόσταρε μια φωτογραφία φορώντας ένα T-shirt με τον επαγγελματία bodybuilder Ρόνι Κόλμαν και την φράση «Stop Busting My Balls» πάνω από την εικόνα.

Το ίδιο μήνυμα φέρεται να έστειλε στον διάσημο σεφ και σύντροφό της το βράδυ πριν πεθάνει, σύμφωνα με το βιβλίο «Down and Out in Paradise».

Photo: Instagram

Η Αρτζέντο δεν έχει διαβάσει το λογοτεχνικό έργο του Λίρσεν αλλά δεν ήταν ευχαριστημένη με το γεγονός ότι ο συγγραφέας δημοσίευσε μια ιστορία για τις τελευταίες στιγμές του Μπουρντέν πριν από το θάνατό του.

«Έγραψα ξεκάθαρα σε αυτόν τον άνθρωπο ότι δεν μπορούσε να δημοσιεύσει τίποτα από όσα του είπα», δήλωσε στους New York Times σε δήλωσή της την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου.

Το βιβλίο περιλαμβάνει προσωπικές λεπτομέρειες – που προέρχονται κυρίως από μηνύματα και emails από το τηλέφωνο και το λάπτοπ του – και καταγράφει την άνοδο του Μπουρντέν στη φήμη, από έναν απόφοιτο του κολλεγίου Vassar σε σούπερ σταρ της γαστρονομίας.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών των γυρισμάτων της σειράς του CNN, ο Μπουρντέν τσακώθηκε με την Ιταλίδα ηθοποιό ενώ βρισκόταν στο πλατό και χρειάστηκε να αφήσει τα γυρίσματα «πολλές φορές για να της μιλήσει στο τηλέφωνο», σύμφωνα με το βιβλίο. Ο Μπουρντέν θύμωσε όταν την εντόπισαν παπαράτσι με τον Γάλλο δημοσιογράφο Hugo Clément.

«Τα πράγματα κλιμακώθηκαν την Τετάρτη, όταν σύμφωνα με μαρτυρίες, τού είπε ότι δεν ήθελε πλέον να είναι μαζί. Όλοι τον παρακολουθούσαν όλη μέρα και νύχτα γιατί ήταν απίστευτα ταραγμένος. Περισσότερα ουρλιαχτά σε τηλεφωνήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μέχρι την Πέμπτη φαινόταν να είναι καλύτερα και κάπως ήθελε όλοι να κάνουν πίσω», αναφέρει το απόσπασμα.

Η Άζια Αρτζέντο δήλωσε στους New York Times: «Έγραψα ξεκάθαρα στον Λίρσεν ότι δεν μπορούσε να δημοσιεύσει τίποτα από όσα του είπα».

Τρεις μήνες μετά το θάνατο του Μπουρντέν το 2018, η ηθοποιός μίλησε στην DailyMailTV μετά τις αντιδράσεις πως φέρει ευθύνη για τον θάνατό του.

«Λένε ότι τον δολοφόνησα, ότι τον σκότωσα», είπε με δάκρυα στα μάτια. «Ο κόσμος έχει ανάγκη να πιστεύει ότι αυτοκτόνησε για κάτι τέτοιο; Με είχε απατήσει κι εκείνος. Δεν ήταν πρόβλημα για εμάς. Ήταν ένας άνθρωπος που ταξίδευε 265 ημέρες το χρόνο. Απολαμβάναμε πολύ την παρέα ο ένας του άλλου όταν βλεπόμασταν. Αλλά δεν είμαστε παιδιά. Είμαστε ενήλικες».

Sports in

Τα έβαλε με την διαιτησία ο Αταμάν…

Για αυτό έχασε το πλεονέκτημα ο ΠΑΟ σύμφωνα με τον Τούρκο προπονητή που πάντως δήλωσε σίγουρος για την πρόκριση

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024