Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραυματίστηκε ο Βατσλίκ - Τι γίνεται με Ουί-Τζο Χουάνγκ και Λάιντνερ

Τραυματίστηκε ο Βατσλίκ – Τι γίνεται με Ουί-Τζο Χουάνγκ και Λάιντνερ

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι της Τσεχίας με την Ελβετία και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο

Ατυχος στάθηκε ο Τόμας Βατσλίκ στο εκτός έδρας παιχνίδι της Τσεχίας με την Ελβετία για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Nations League, καθώς τραυματίστηκε στον δεξί ώμο και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι βασικός και αναντικατάστατος στην εθνική ομάδα της Τσεχίας, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους και πριν την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου έγινε αλλαγή, αφήνοντας τη θέση του στον Γίντριχ Στάνεκ.

Ενας τραυματισμός, που όπως είναι απόλυτα λογικό, έχει σημάνει «συναγερμό» στο μεγάλο λιμάνι, καθώς ο Τόμας Βατσλίκ είναι ο βασικός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.

Ο Μίτσελ και οι άνθρωποι των πρωταθλητών περιμένουν τα νεότερα από την κατάσταση του έμπειρου τερματοφύλακα, ο οποίος φέτος έχει πραγματοποιήσει 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τα ερυθρόλευκα, ενώ πέρσι είχε συνολικά 44 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μια δύσκολη μέρα για τους διεθνείς του Ολυμπιακού, καθώς εκτός από τον Τσέχο πορτιέρο τραυματίστηκε επίσης ο Ουί-Τζο Χουάνγκ στο φιλικό της Ν. Κορέας με το Καμερούν, αλλά και ο Ντορόν Λάιντνερ στον αγώνα της Κ21 του Ισραήλ με την αντίστοιχη της Ιρλανδίας.

Ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός μπήκε στο παιχνίδι με το Καμερούν στο 72’, αλλά στο 82’ έγινε αναγκαστική αλλαγή, με τον ίδιο πάντως να εμφανίζεται καθησυχαστικός στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

«Ο τραυματισμός μου δεν είναι κάτι το σοβαρό. Είναι ένας μυϊκός πόνος, οπότε εάν το χειριστώ καλά και το αντιμετωπίσω με καλή θεραπεία θα είμαι καλύτερα σύντομα. Θεωρώ πως έτσι θα είμαι καλά σύντομα. Μετά το παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα δεν ένιωθα τόσο καλά στην πλάτη μου διότι είχα τρέξει με μεγάλη ένταση και επηρεάστηκα. Και αυτό φαίνεται πως μου βγήκε και τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οσον αφορά στον Ντορόν Λάιντνερ, ο νεαρός μπακ του Ολυμπιακού κλήθηκε να βοηθήσει την Εθνική Ελπίδων του Ισραήλ στο παιχνίδι με την Ιρλανδία για τα προκριματικά του Euro 2023. Ο άσος των Πειραιωτών ξεκίνησε βασικός, αλλά στο 63’ έγινε αναγκαστική αλλαγή, αφήνοντας τη θέση του στον Λάιους.

Ο νεαρός μπακ δέχθηκε ένα χτύπημα στον αστράγαλο και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, κυρίως για προληπτικούς λόγους. Σε επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ο 20χρονος αμυντικός, τόνισε ότι είναι καλά και ο τραυματισμός του δεν προκαλεί ανησυχία.

Μάλιστα όπως είπε χαρακτηριστικά, είναι έτοιμος να προπονηθεί. Ο Λάιντνερ, φυσικά, όπως και οι Βατσλίκ και Ουί-Τζο Χουάνγκ, θα εξεταστούν από το ιατρικό τιμ των πρωταθλητών, όταν επιστρέψουν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Για την ιστορία, η Κ21 του Ισραήλ ξεπέρασε στα πέναλτι το εμπόδιο της Ιρλανδίας και προκρίθηκε στην τελική φάση του Euro 2023, που θα πραγματοποιηθεί σε Ρουμανία και Γεωργία από τις 21 Ιουνίου έως τις 8 Ιουλίου 2023.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024