Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η PETA καλεί τις γυναίκες να... μην κάνουν σεξ με άνδρες που τρώνε κρέας

Η PETA καλεί τις γυναίκες να… μην κάνουν σεξ με άνδρες που τρώνε κρέας

«Οι άνδρες έχουν 40% υψηλότερο αποτύπωμα άνθρακα επειδή τρώνε περισσότερο κρέας από τη γυναίκα»

Η οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων PETA ζητά από τις γυναίκες να… απέχουν από το σεξ με άνδρες που καταναλώνουν κρέας, καθώς συμβάλλουν σημαντικά περισσότερο στην κλιματική καταστροφή.

Σε ανακοίνωσή της, με την οποία ζητά απεργία σεξ, η PETA επεσήμανε έρευνα από το Plos One και εξήγησε πως «η επιστήμη μιλάει από μόνη της: Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό PLOS ONE διαπίστωσε ότι οι άνδρες συμβάλλουν σημαντικά περισσότερο στην κλιματική καταστροφή από ό,τι οι γυναίκες, κυρίως μέσω της κατανάλωσης κρέατος. Οι διατροφικές τους συνήθειες οδηγούν σε 41% περισσότερα αέρια του θερμοκηπίου».

Στοχοποιώντας κυρίως τους άνδρες των προαστίων, ανέφερε πως «οι άντρες των προαστίων με μπουκάλια μπύρας στο χέρι, που κραδαίνουν λαβίδες ενώ μαγειρεύουν λουκάνικα στις ακριβές ψησταριές αερίου τους. Αυτοί οι άρχοντες του μπάρμπεκιου πιστεύουν ότι μπορούν να αποδείξουν τον ανδρισμό τους στον εαυτό τους και στους συνανθρώπους τους μέσω της κατανάλωσης κρέατος, βλάπτοντας όχι μόνο τα ζώα αλλά και τον πλανήτη».

View this post on Instagram

A post shared by 89.7 Bay (@897bay)

Μιλώντας στο Times Radio, η δρα Carys Bennett, υπεύθυνη της εκστρατείας της PETA στη Γερμανία, δήλωσε πως «οι άνδρες έχουν 40% υψηλότερο αποτύπωμα άνθρακα επειδή τρώνε περισσότερο κρέας από τη γυναίκα».

«Οι άνδρες πρέπει να λογοδοτήσουν, αλλά και όλοι πρέπει να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους. Έχουμε δει μείωση της κατανάλωσης κρέατος στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά 17% τα τελευταία 10 χρόνια, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Εξακολουθούμε να σκοτώνουμε ένα δισεκατομμύριο κοτόπουλα, αγελάδες και χοίρους κάθε χρόνο» δήλωσε.

«Μην κάνετε σεξ μαζί τους»

Η Δρ. Carys Bennett κάλεσε επίσης όλους να υιοθετήσουν τη χορτοφαγική διατροφή. Είπε ακόμη ότι η υιοθέτηση μιας διατροφής με βάση τα λαχανικά και τα φρούτα θα βοηθήσει το κλίμα, θα σταματήσει την αποψίλωση των δασών, την πανδημία, τη ρύπανση και πολλές περιβαλλοντικές βλάβες.

Όταν ρωτήθηκε αν «θα έπρεπε οι γυναίκες να λένε στους συζύγους τους “κόψτε το κρέας” και να χρησιμοποιούν το σεξ ως κίνητρο;» είπε ότι πρόκειται για μία εξαιρετική ιδέα.

Εννοείται ότι το “κάλεσμα” για σεξουαλική απεργία έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις στα social media που κάνουν λόγο για παραλογισμό.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024